cwh

Medlemmer
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About cwh

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  28-10-2016
 1. Jeg sidder pt. og regner på min barsel - Jeg har termin d. 28/10 og går fra 4 uger før - Passer det så at min sidste arbejdsdag er d. 29/9???? Derudover får jeg løn de første 14 uger, men tæller dette fra fødslen, eller først dagen efter fødslen?
 2. Ej det gør de vel ikke med madrassen - utroligt hvor købte i jeres?? Og gad vide om alle der sælger emmaljunga gør det...
 3. Nå ok, tror slet ikke jeg har set deluxe modellen så ☺ Har i købt den fra ny og må jeg have lov at spørge hvad i skulle give for det hele??
 4. Tillykke med vognen ☺ Lyder lækkert og meget som den vi kiggede på - men er deluxe en anden model - hvad har den ekstra? Hvorfor valgte du ikke den tilhørende Pusletaske (samme stof/farve)? Vi bor i et grønt og roligt område, så vil nok gå mange ture, men skal også ind til byen og i butikker, så tror også vi bliver gladest for drejehjul (og for at undgå det tryk man skal lave hvergang man skal dreje)
 5. Så har vi også fået kigget lidt på barnevogne og pt. Tænker jeg/vi Emmaljunga big star supreme m. Dreje hjul ☺ Nogle som har erfaring med denne model og særligt med barnevogne m. Drejehul???
 6. Jeg skal til 3 bryllupper m. Gravid mave, så det bliver også underligt med god mad og ingen vin - men flere vil vist sørge for lidt alkoholfri vin ☺ Det er lidt vildt at folk bare begynder at røre ens mave - det er da ret privat... Jeg prøvede det tidligere denne uge og inden jeg kunne nå at sige noget lå der en hånd. Jeg har altid selv været tilbageholdende hvis der var gravide i familien og venner, og hvis jeg ville mærke spørg jeg altid (eller de ofte spørg eller siger at man godt må mærke)...
 7. 13+0 idag og nf i torsdags gik rigtig godt (alle tal var over 1:12.000)- Det var første gang vi så den lille og der var gang i den og vi hørte hjertelyd (Det gav våde øjne) og fået lidt billeder med hjem... Det har været så dejligt at kunne fortælle resten af familien det og ikke holde noget hemmeligt mere ☺
 8. Min termin er rykket til d.28/10 efter NF (en dag) ☺
 9. kl.20:15 er der nf og er nu begyndt at blive nervøs - Har haft godt travlt på arbejde, så det har heldigvis ikke fyldt alt, men nu kører tankerne og nervøsiteten Min mand var med til VJ, skal med til NF, jordemor m.m. Det ønsker han selv og det er jeg rigtig glad for ☺
 10. Jeg ved man ikke trækkes AM-bidrag når man får barselsdagspenge, men hvad med ATP??? (På lønsedlen trækkes der både ATP A-sats og ATP firmabidrag)
 11. Hej Alle :rolleyes Til orientering er der tilbud på kønscanning (I Kbh) på downtown.dk :)
 12. Hvornår skal man egentlig til det - og er det noget alle skal til?
 13. Øv... Ville ikke vedhæfte fil og siger nu den er for stor - Prøver på computeren senere ☺
 14. Vi glæder os så meget til NF på torsdag (12+4), som er vores første scanning - men maven kan ikke længere skjules ☺
 15. Stort tillykke :D Som FruLR skriver - En dag af gangen :) Jeg skal først scannes til Nakkefold som er i næste uge hvor jeg er 12+5, så er rigtig spændt på at se den lille og selvfølgelig om alt er ok... Skulle jeg gøre det om, ville jeg gerne have haft en scanning tidligere - maven og brysterne er vokset, så er ikke i tvivl om noget, men kunne have været dejligt ikke at vente så mange uger på at se den lille :) Så jeg tænker det er fint med en scanning tidligere end nakkefold, som kan give lidt ro indtil den dag/uge.