Grønært

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Grønært

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    08-11-2015
  1. Her har vi vores datter fra 2011, der kommer til at være 4,4 måneder mellem dem :)
  2. Under fødslen af min datter kaldte jeg både på min mor og så sang jeg alle sømænd er glade for piger
  3. Næh det syntes jeg faktisk ikke :)
  4. Hej Jamen her er der et par veninder der ved det :) Og så er vi lidt nødt til at afsløre det i weekenden til mom svigerforældre da vi er inviteret på hotelovernatning grundet min svigerfars fødselsdag 3) Og jeg kan jo af gode grunde ikke drikke vin under middagen
  5. Skal selvfølgelig lige sige at jeg godt er klar over at jeg ikke får ægløsning under graviditet
  6. Hej Jeg er som overskriften siger 5+2 og har en smerte der minder om ægløsning i venstre side.... Det er også her min ægløsning kommer fra( går jeg ud fra, har ihvertfald ikke smerter fra højre) Jeg er 2. Gangs gravid og mindes ikke denne smerte fra 1. Graviditet.... Jeg har ikke blødt eller noget men er selvfølgelig nervøs for graviditet uden for livmoderen... Jeg har tid til 1. Tjek hos lægen, næste fredag... Er der nogen der har oplevet noget lign ? Smerten er ikke uudholdelig og er ikke konstant Lad mig høre jeres erfaringer Kh Grønært
  7. Isbind kan klart anbefales :) Er godt tip kan være at gemme nogle gamle sokker til at komme dem ned i inden man tager dem på :) Sokkerne skal selvfølgelig være rene :)
  8. Hej Jeg vil også præsentere mig, dog som anonym indtil det er afsløret at vi venter os igen :) Jeg er 30 år, bor i Hvidovre sammen med manden i mit liv som jeg har været sammen med i 12 år og gift i 5. Vi har en pige på 3,5 år og har i denne uge fået positiv test :) Vi har prøvet de sidste 5 måneder at blive gravide Hvis alt går vel, har jeg termin den 9 november 2015. Denne graviditet er lidt anderledes end sidste da jeg har kvalme men om eftermiddagen... Havde ingen kvalme sidst. glæder mig til at følge med jer :) I får den lige igen herinde :)
  9. Hej Jeg vil også præsentere mig, dog som anonym indtil det er afsløret at vi venter os igen :) Jeg er 30 år, bor i Hvidovre sammen med manden i mit liv som jeg har været sammen med i 12 år og gift i 5. Vi har en pige på 3,5 år og har i denne uge fået positiv test :) Vi har prøvet de sidste 5 måneder at blive gravide Hvis alt går vel, har jeg termin den 9 november 2015. Denne graviditet er lidt anderledes end sidste da jeg har kvalme men om eftermiddagen... Havde ingen kvalme sidst. glæder mig til at følge med jer :)