Michelle

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    34
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Michelle

  • Status
    Medlem
  1. Jeg er igang med iui-h, hos Gitte Glavind i Vejle. Vi skulle begge have en henvisning. Er kun igang med mit 2 forsøg, så har ikke de store erfaringer. Hun hjalp os med vores første barn, men det var kun ved hjælp af pergotime..
  2. vi havde samme problem, da vores datter bare klemte hånden sammen.. Men vi har så en fransk dør, så vi satte hendes hånd mod en af de små ruder og så tog den andet et billede fra den anden side.. Så min mand kan få lavet en tatovering..
  3. Inden jeg fødte fik vi et puslebord som står på hendes værelse, men da hun blev født flyttede vi puslehynden ud på bordet på badeværelset, da det var nemmere med vand og så fordi jeg ikke ville have afføring i hele værelset.. Så har vi bare taget en klodskasse og sat ind i et skab på badeværelset med lidt tøj i, som jeg fylder op ind i mellem..
  4. Jeg tager den inden jeg går i seng, sammen med vand.. De står på mit natbord så jeg husker det..
  5. Håber på at jeg skal føde, da jeg er 40+5 idag og helst gerne vil gå igang af mig selv.. Ellers tror jeg bare den står på afslapning, vil gerne i biografen og se Identity Thief..
  6. Følger lige med.. Har termin i morgen, og synes at det er ved at være hårdt at være gravid og vil gerne føde nu.. Men hvis jeg så mærker noget som jeg tror er veer, går der panik inden i mig og tænker åh nej jeg er slet ikk klar..
  7. Vi blev gift på vores 3 årsdag. Det var enlig noget vi blev enige om, fordi vi gerne ville sikre hinanden og det var der vi havde pengene til det bryllup vi ønskede os, selvom vi kun var 21 og 22år dengang og nogle synes det var tidligt men det var det rigtige for os.. Her 3 år efter hvor vi har købt hus og venter barn lige om lidt, er jeg glad for at vi gjorde det dengang, da vi har så meget andet at bruge vores penge på nu:)
  8. Vi fik afvide til fødselsforberedelse, at man ikke skulle være nervøs og hvis man ikke var tæt på termin kunne den gendanne sig..
  9. Har kun været ved Gitte Glavind og det var jeg rigtig glad for, så har ikke andre jeg kan anbefale..
  10. Termin 31 marts. venter en pige. skal føde på Kolding sygehus. gæt ET. Pga. min termin har jeg følt mig bagud i denne her termins gruppe, men føler mig for langt fremme i april gruppen :/
  11. Jeg har kigget lidt på nettet på en jumpsuit dragt, men kan ikk helt finde ud af hvilken str. jeg skal have da jeg er 177 høj, så ifølge deres mål ligger jeg mellem en str. M og L. Er der nogle der har erfaringer med det? Da jeg er bange for at M bliver for kort eller at L bliver alt for lang.. :/
  12. Jeg fik også to piller i fem dage, da mine æg ikk voksede af en pille i fem dage. Men blev gravid i første forsøg efter de to piller..
  13. Det kan sagtens være fordi den er for stor, har nemli hørt at de kan fåes i flere størrelser..
  14. Nu ved jeg ikke hvor gammel du er. Men da jeg var på alder med din søn, ville jeg syntes at det var pinligt hvis min mor skulle til at have en mere..Pga jeg ville synes at hun var for gammel i mine øjne ' hvis det giver mening' Men tror det bliver mere og mere normalt idag, hvor der både er dine og mine børn..
  15. Mange læger vil først se en når der er gået mindst et halvt år, da det kan være helt normalt.. Jeg fik heller ikke min mens så gik til lægen efter et halvt år, men jeg fik så afvide at jeg har pcos. Men har hørt om flere der ikke fejler noget, hvor det tager lang tid i om at komme..