Mjh94

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mjh94

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hej alle :) Skulle have haft menstuation d 27 januar, men er nu gået 9 dage over tid. Tog en test i forgårds som ikke viste noget de første 10-15 min, men så kom der en skyggestreg med lidt farve i. Ringede til lægen igår og forklarede hende om det og spurgte om det havde nogen betydning hvis stregen er meget svag og først kommer efter 10-15 min hvor hun svarede at det betyder intet og at hun tror den er god nok, fik så en tid d 24/2 til blodprøve og tjek for at se om jeg er gravid. Hun sagde samtidig at nervøsitet ikke kan udskyde ens menstrustion hvis man er nervøs for om man er gravid, og det ved jeg at den kan for det oplevede jeg for nogle mdr siden hvor jeg gik 10 dage over tid, men havde overhovedet ingen symptomer som nu. Har selv lagt mærke til små ændrinhger ved min krop, bl.a er mine blodåre blevet meget tydligere på begge mine bryster, området omkring mine bryster er normalt helt lyse men nu er det mørkere. Jeg er utrolig træt hele tiden, skal tisse hele tiden og idag da jeg sad på toilettet (ja jeg er en af dem der undersøger sig selv) kunne jeg mærke min livmodermund/livmoderhals lige inden for skede indgangen, og det plejer jeg aldrig at kunne, den føles også lidt øm. Har læst at en livmoder hæver når man bliver gravid, kan det være det? syns også at nogle madvare smager gammel selvom det er helt frisk. Har tænkt mig at tage en test i weekenden så jeg er sikker på at kroppen har dannet nok hcg så testen er helt positiv. Har i oplevet lign i starten af jeres graviditet? :) Hvis jeg er gravid, så er det planlagt.
  2. Bleer, baby pudder skal man især være OBS på i Thailand, der kan være parfume i (også selvom det pampers, de har nogle andre krav der). Da min kæreste og jeg var ude og rejse med hans søn for 2 år siden, havde vi selv bleer med.
  3. Jeg er ny herinde :) Jeg hedder Maja, fylder snart 21 om en lille måneds tid. Bor i København sammen med min kæreste som er 35 år, til daglig arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en vuggestue men er uddannet sosu hjælper. Min kæreste har en søn på 3 år fra et tidligere forhold. Vi har været sammen i snart 4 år, for 3 mdr siden besluttede vi os for at vi gerne vil være forældre så vi startede på projekt baby. Vi håber at der snart sker noget, da vi begge rigtig gerne vil det. Og er meget utålmodige :)