PernilleMaj

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    2,053
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af PernilleMaj


  1. Min læge har sagt, at jeg gerne må fortsætte med løb, såfremt jeg selv føler mig tryg ved det og i stand til det. Man skal lytte til sin krop og ikke presse, så man når op på 100% af maks kapacitet (jeg mener at have læst, at man maks skal give omkring 80%). Stop, hvis det gør ondt eller du kan mærke, at du bliver for træt.

     

    Jeg er ikke selv fortsat - jeg er gravid ved ivf og fik at vide, at pulsen ikke måtte komme for højt op de første par uger. Derefter har jeg bare været for træt, så efter 3 måneder vil jeg lige kunne gå de 10.000 skridt igen ;)


  2. 9 hours ago, Brina2010 said:

    Okay tak for svaret det hjalp lidt på tankerne der flyver rundt i mit hoved :) jeg tager min mor med som bisidder og har det nogen forskel hvis man ikke bor sammen? For det gør vi ikke

     

    Altså at du og din mor ikke bor sammen? Eller du og din kæreste?

    At du ikke bor sammen med din mor betyder intet. Jeg skal ikke kunne sige om det betyder noget om du bor sammen med din kæreste, det kan jo både være positivt eller negativt eller intet som helst. Jeg tror de fra kommunen er gode til at kigge på de individuelle parter i den her form for sag.


  3. Det er lang tid siden jeg har bevæget mig i de paragraffer, men jeg mener at huske, at en § 50 er en børneundersøgelse - forstået på den måde, at kommunen vil undersøge dig og din kæreste og jeres hjem, for at sikre sig, at I er i stand til at tage vare på et barn.

    Det er yderst sjældent at børn i dag bliver fjernet fra sit hjem. I første omgang har kommunen pligt til at forsøge at hjælpe jer, hvis der er behov for dette, fx med støttesamtaler eller praktiske ting i hjemmet. For nogle kan hjælpen også bestå i aflastning.

    Lige som SBL vil jeg råde jer til at samarbejde med kommunen og vise at I er villige til det. En god idé er at tage en bisidder med til møderne, som kan støtte jer og huske hvad der foregår, hvis I bliver berørte over det der sker. En bisidder kan også hjælpe med at få stillet de rigtige spørgsmål, hvis I er i tvivl om, hvad det er kommunen vil have jer til.

     

    Ellers bare tillykke med graviditeten :)


  4. 2 hours ago, roselein said:

    Åhh, jeg vil egentlig gerne være medlem af facebookgruppen, men en af grundene til at jeg skriver på BK, er at jeg kan være anonym, og det kan jeg jo ikke på facebook :unsure Jeg bryder mig ikke voldsomt om facebookgrupper, netop af den grund :( Men jeg vil så gerne være med...

     

    Ditto.

    Er der nogen der ved, om andre på ens Facebook kan se, at man er medlem af gruppen?


  5. 11 hours ago, Katrinemus said:

    Tak for din søde besked :kram2 Har du læst i min gamle tråd? Det har også været en lang og virkelig hård vej frem til det endelig vil lykkes og jeg nu har en skøn lille dreng i maven :biglove 

    Den offentlige klinik i Skive på Resensvej, de er fantastiske :first de får de bedste anbefalinger fra os herhjemme. 

     

    Jeg tror slet ikke at jeg har fået skrevet tillykke endnu :) Hvor er jeg glad for jer, at det endelig lykkedes :)


  6. On 11/1/2017 at 10:40 AM, Tumlepigen said:

    Gad vide hvad tanken bag valgmulighed 3 er? :chin::lolhit

     

    2i9nsqw.jpg

     

    Det er helt op til den enkelte person ;)

    Der findes efterhånden en del, som hverken definerer sit køn som mand eller kvinde. Nogle skifter fra dag til dag, andre mener der findes et tredje køn osv :)


  7.  

     

     

    @Alura det der var jeg blevet rasende over! Hvis jeg var dig ville jeg virkelig trække en streg i sandet og markere den meget tydeligt. Det er på ingen måde okay at gå i andres ting, endnu mindre hvis man skal gennemrode tøjskuffer for at finde nøgler. 


  8. 39 minutes ago, Stephi-moren said:

     

     

     

    Hmm... jeg kan godt se at det ikke lyder lovende! 

    Jeg plejer at kaste alt muligt forskelligt i, de fleste smage forsvinder alligevel lidt. Men hvis bladselleri trænger i gennem så tror jeg ikke det går hos grønthaderen herhjemme <_<:lol 

     

    Vi holder os bare til løg, gulerod og squash så er vi sikre :ba

     

    Hvis I vil have noget andet end grøntsager, kan jeg godt anbefale havregryn :)


  9. Hepper gerne :) Skar selv sodavand væk for et par år siden, så det nu kun er ved særlige lejligheder. Til gengæld har vi så altid danskvand i køleskabet i stedet for - men det er kun til et enkelt glas om aftenen :)

     

    Held og lykke med det :)


  10. 4 hours ago, Stephi-moren said:

    Vi er semisløje (snot, ondt i hals, drengene har feber) og vi voksne får ultra lidt søvn. Min familie skal komme til julefrokost i dag, de er klar over sløjheden og vil gerne komme hvis vi orker det.

     

    Jeg synes det er MEGA svært at vælge om vi skal aflyse eller ej :chin: 

     

    Kommer de langvejs fra? Og plejer julefrokosten at strække sig ind i aftentimerne? For så ville jeg nok vælge at aflyse medmindre I er parate til overnattende gæster pga. stormen.


  11. 27 minutes ago, MariaPiesen said:

    Det er meget typisk vagtlæger heroppe. De ville heller ikke se Eigil den gang han blev forbrændt af fritureolien. 

     

    Men jeg tænker så længe hun er sådan nogenlunde tilpas som hun er i øjeblikket. Ja så gør det ikke noget. 

     

    Håber det fortsætter sådan, og at hun ikke bliver utilpas eller mærket af det.


  12. Just now, MariaPiesen said:

    Hun virker okay. Og vagtlægen vil ikke se hende ud fra det jeg fortalte i telefonen. 

     

    Hun er lidt chokkeret(hvem ville ikke være det) og bange. 

     

    Ej?! Det giver slet ikke mening oppe i mit hoved.


  13. 38 minutes ago, MariaPiesen said:

    Gamle kællinger bag et rat. !!! 

     

    Ida er blevet påkørt da vi var nede og handle. Hun stod ved indgangen til butikken, da en ældre dame valgte at kører ind i "frugtvognen" som Ida stod ved siden af. :(:( 

     

    Gider godt nok ikke mere nu. Synes den her jul er lort !! 

    :kram

     

    Er hun okay?


  14. 58 minutes ago, Alura said:

    Hehe, ja det har hun det jo så lidt med at glemme ind i mellem ;) At det ikke er hende, der er M's mor altså. Hun kom til at sige "Skal du op til mor?" til M., så sent som sidste gang hun var her - og det var vel at mærke hende selv - og ikke mig - hun refererede til. Det er sket et par gange efterhånden <_<

     

     

    Jeg mindes at du før har skrevet om udfordringerne i, at din mor ikke respekterer dine valg - og at vi i den forbindelse snakkede om, at hun måske følte at hun fik en ekstra chance til at være mor. Jeg synes, det er bekymrende, at hun "kommer til" at kalde sig selv for mor overfor M. i stedet for mormor. Men jeg håber virkelig I kan finde en balance med dig som mor og hende som mormor, uden at der bliver kappet flere bånd end nødvendigt. :kram2

     

    Men godt gået at du fik sagt fra med noget andet! :)