Bubbles

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    63
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Bubbles

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 09/27/1985

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. KÆMPE stort tillykke :balloons
  2. Jeg har desværre også lidt vej fra arbejde til klinikken - skal helt fra Amager til Hellerup, så det er svært at få passet ind med arbejdet. Jeg bliver mere og mere sikker på, at min mavefornemmelse siger, at jeg ikke skal fortælle det. Jeg vil virkelig gerne holde det helt privat - men jeg er overbevist om, at det bare ville være så meget mere praktisk at sige det til min chef. I princippet skal vi på mit arbejde altid lægge lægeaftaler uden for arbejdstiden, men min chef plejer at være meget sød til at lade mig gå lidt tidligere eller arbejde hjemmefra, hvis der er brug for det. Dog ved jeg ikke rigtigt, om det også gælder, hvis der bliver mange af den slags aftaler uden at jeg fortæller hvorfor... men jeg tror, det må komme an på en prøve. For som det er ligenu, føles det helt sikkert bedst for mig at holde det privat :) Tusind tak for dit svar :)
  3. Ja, jeg kan godt se, at der er fordele ved at sige det. Jeg tror umiddelbart, at jeg lader være med at sige det, så længe vi er i gang med IUI. Hvis vi skal til IVF/ICSI, så fortæller jeg det nok. Men nu må vi se... Tak for dit svar - det er rart at høre, hvad andre har gjort sig af tanker :)
  4. Tak for svar - er ked af at høre, at du har mistet :kram Ja, du har nok ret. Jeg synes også, det er meget privat, og jeg vil virkelig helst ikke have, at mit arbejde skat vide, at vi er i behandling. Men på den anden side, så har jeg bare svært ved at se, hvordan vi skal kunne skjule de med alle de aftaler... Ja, det lyder fornuftigt. Jeg tror også jeg vil slå koldt vand i blodet, indtil jeg reelt ved, hvad vores forløb bliver. Vi har valgt Trianglen i Hellerup, som er et godt stykke fra mit arbejde (på Amager), så det gør det jo ikke nemmere. Men vi har vægtet, at det var vigtigere at vælge et sted, som vi havde et godt indtryk af og som havde gode åbningstider - og så ligger det i øvrigt tæt på, hvor vi bor. Men det kan jo være, at vi fortryder ikke at have valgt noget tættere på mit arbejde.. nu må vi se :)
  5. Ja, jeg vidste ikke lige, hvordan jeg skulle formulere det i overskriften, så her kommer lige en forklaring: Min mand og jeg skal i gang med fertilitetsbehandling (formentlig IUI, men kan også være IVF/ICSI) og jeg kan simpelthen ikke gennemskue, hvordan jeg skal få det til at passe med mit arbejde. Jeg vil egentlig helst holde vores projekt privat uden at indblande mit arbejde, men med alle de lægeaftaler, der kommer til at være, har jeg virkelig svært ved at se, hvordan det skal kunne lade sig gøre. Hvad gør I? Har I valgt at involvere jeres arbejdsgiver, så de ved, hvad der foregår ? Jeg er virkelig i tvivl om hvad jeg skal gøre. Jeg har allerede haft et par lægesamtaler i forbindelse med projekt baby, hvor jeg bare har bedt om fri/tidligere fri (for egen regning naturligvis) for at tage til læge, men jeg føler ikke jeg kan blive ved med at sige, at jeg skal til læge uden at give nærmere forklaring. På den anden side kan jeg heller ikke se, hvordan vi skulle kunne klare forløbet uden om arbejdstiden, så et eller andet bliver jeg vel nødt til at sige til min chef... argh.... Please, kloge BK'er, kom med jeres gode råd og erfaringer :help
  6. Ja, vi har godt overvejet det. Men vores læge har forsikret os om, at træningsmængden kun spiller en rolle for kvinden.... men vi må hellere lige høre på fertilitetsklinikken for en sikkerheds skyld:)
  7. Hold da op, det lyder helt vildt - hvor er det sejt gået :) Jeg håber også, vi får nogle råd til, hvordan vi selv kan forbedre vores chancer. Min mand spiser dog i forvejen meget sundt og får også de rigtige vitaminer, så jeg er ikke sikker på, at der er så meget vi kan gøre på den front - men der er sikkert nogle småting, han kan ændre, så vi kan forbedre chancerne så meget som muligt :) Det tog rigtig hårdt på mig, da vi fik beskeden, men nu har jeg fået lidt tid til at bearbejde det, og manden og jeg har fået nogle gode snakke om det hele, så nu har jeg det bedre med hele situationen. Det er bare så mærkeligt at føle sig så magtesløs og føle, at noget så vigtigt er ude af ens hænder. Jeg glæder mig til at få en snak med en fertilitetsklinik og få svar på nogle af alle de spørgsmål vi har - og så er jeg sikker på. at der nok skal komme en baby vores vej på et tidspunkt :) Tusind tak for dit svar - det er så rart at høre lidt om andres oplevelser :)
  8. Ja, jeg har hørt, at man kan ændre meget med kosten. Min mand spiser dog meget sundt i forvejen, da han træner op til en halv Ironman, så jeg er ikke sikker på, at vi kan gøre så meget på den front - men det er da helt værd at undersøge :) Og nej, jeg smutter naturligvis ikke helt herinde fra ;)
  9. Mange tak for svar - det er virkelig rart at høre om folks oplevelser. Som jeg har skrevet tidligere, har vi også fået et virkelig godt indtryk af Trianglen, så det er helt sikkert et af de steder, vi overvejer allermest. Tak - og held og lykke med jeres projekt :)
  10. Tak for svar - vi bor i Søborg, så det ville passe ganske fint. Jeg har også et ganske godt indtryk af Trianglen :)
  11. Ja, det er da helt sikkert værd at tage med i overvejelserne. Manden og jeg er på ferie lige nu, så der går lidt tid før vi beslutter os, men vi har snakket lidt om det og umiddelbart er de ting, der vægter højest for os at vi føler os trygge, at det er et sted, der er nemt at komme til i forhold til hvor vi bor/arbejder og at de har gode åbningstider! Bliv endelig ved med at skrive, hvis I kommer i tanke om andet - det er virkelig guld værd for os med alle de gode råd :kram
  12. Tak for svar. Vi bor i Søborg, så Bagsværd ville helt sikkert være en god mulighed for os. Lige nu synes jeg godt nok, det er lidt svært at beslutte. For vi vil jo bare gerne i gang , men på den anden side er det jo også vigtigt at vælge det "rigtige" sted :)
  13. Tusind tak for jeres svar. Vi har fået at vide, at IUI-H er en mulighed, men at det ikke er sikkert, at det er nok. Vi har desværre endnu kun set svarene på sædkvalitetstesten pr mail, så vi har ikke rigtigt fået dem forklaret. Jeg kan godt se ideen i at tage et sted, der kan lave både IUI, ICSI og IVF, så man har hele sit forløb (hvis IUI ikke virker) ét sted, men samtidig er vi også ret utålmodige og vil gerne i gang, så jeg tror, vi ser på, hvordan ventetiderne er de forskellige steder og vælger ud fra det :) Men tak for jeres svar, det er rart at høre fra nogle, der har erfaring med forløbet, når man nu selv er helt "grøn" :)
  14. Vi prøvede i 7-8 måneder, før vi tog kontakt til lægen. Vi havde tænkt os at vente et år, men manden tog en hjemmetest for sin sædkvalitet (egentlig mest af nysgerrighed), som desværre ikke var så positiv, så derfor tog vi kontakt til lægen tidligere, end vi havde regnet med. Men jeg må da ærligt indrømme, at vi sagde, at vi havde prøvet i et år. Vi havde præcis samme frygt som dig, men jeg tror, det afhænger meget at den enkelte læge. Vi var heldige, at vores læge tog os seriøst og gav sig tid til at svare på vores spørgsmål. Vi er ikke nået så langt i forløbet, men kan da fortælle at vores læge startede med at tage blodprøver fra os, og derefter fik manden henvisning til en sædkvalitetstest og jeg til en gynækolog, der skal se, om det hele er ok. Jeg har endnu ikke været hos gynækologen, men manden har desværre fået svar på sædkvalitetsprøven (moderat nedsat sædkvalitet :boo ), så nu venter vi bare på næste skridt. Jeg håber, det gav lidt svar :goodluck
  15. Øv, vi har fået svar på mandens sædtest, og kvaliteten er moderat nedsat (hvad det så end betyder), så nu skal vi i gang med behandling. Så jeg hopper over i "Barnløshed og behandling" :boo