janniemunk

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    76
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About janniemunk

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-09-2015
  1. Siger kæresten også.. Meen er der noget under opsejling stopper de det jo ikke alligevel nu. Så ser tiden an.. :) Det er bare fordi han er i Kbh han bliver så bekymret :)
  2. Overhovedet ikke.. Er i forvejen en aktiv gravid og har altid været det under mine graviditeter derfor jeg undrer mig... Men har det fint og ser jo bare tiden an, man kan jo næsten ikke andet :)
  3. Jeg må tilstå jeg har ikke al det med til mine fødsler og har aldrig manglet noget :)
  4. Har termin d 23 sep så er kun 32+6.. Såååå lidt tidligt kroppen gør sig klar, ik !!!
  5. Lørdag total rengøringsvanvid, ikke sovet de sidste to nætter været meget urolig, vågnede igår morges ud at kaste op (gør jeg aldrig), ikke meget appetit igår, energi forladt og murren i lænden. Inat murren i lænden, og jag ned i skeden flere gange. Imorges kraftog plukve ud at tisse og fik total tynd mave. Stadig øm/murren i lænden og en meget rolig baby de sidste par dage (ikke typisk) Hmm føler min krop forbereder noget den ikke skal endnu.. 32+6..
  6. Bestemt gode fødsler.. Har dog været bump undervejs, indlagt med forhøjet blodtryk bagefter osv, men det er det hele værd ♡♡♡
  7. Mit 3 barn, men tænker kun på fødslen som noget helt fantastisk.. :) har klaret de sidste to uden bedøvelse, normale fødsler og babyer på 3980 og 4380 g.. :) Ja det gør ondt, ja det er hårdt. Men det er så livsbekræftende, fantastisk, skræmmende og helt ubeskriveligt så glæder mig meget !! :)
  8. Stort tillykke med det :) :) :) Ja så er der tid og overskud til at nyde graviditeten !! Skønt.. jeg er også gået på ferie/barsel.. Så skønt :)
  9. Hvordan gik eksamen ???
  10. Åh er så frustreret. Elsker min kæreste højt men tvivl sku ofte lige pt fordi jeg bliver sååå irriteret på ham og ikke rigtig gider ham pt.. Min veninde siger det er mine homoner.. Hmm har jo to børn og mener ikke mine hormoner plejer at påvirke mig så meget.. øv også !!
  11. Mine fødder er også ømme.. Mærker det specielt om natten !! Går på barsel idag så det er bare lækkert :) Træls med ryggen Cellemus mrn godt lægen tager det seriøst og sygemelder dig !!
  12. sex

    Rart at læse det ikke kun er mig.. Har nu en meget forstående kæreste, men derfor er det træls alligevel.. For får jo lidt dårlig samvittighed alligevel.. og tja kyssene må han også undvære, han er ryger og jeg kan slet ikke have lugten af røgånde.. Jeg er vist ikke nem.. hmm.. :)
  13. sex

    .. ? Er det upassende at spørge om?
  14. sex

    Andre end mig der har mistet sexlysten? Nu mener jeg ikke pga vores nye størrelser, smerter eller lign. Bare ganske enkelt slet ikke lyst, heller ikke når man gør det for mandens skyld, den er bare væk.. Eller jeg drømmer om det og vågner og tænker hmm ville være dejligt men ikke irl.. :(
  15. Ved heller ikke hvad min tid skal gå med.. Men svømme 3 x ugentlig, gå nogle ture, hygge om ungerne, hovedrengøring og gøre klar til baby kommer :)