mbf

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mbf

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Okay Det er dejligt med nogle nye informationer, om hvorfor det anbefales at teste om morgenen. :) Jeg testede selv negativ her til morgen, hvilket dog er lidt mærkelig, da jeg er gået en uge over tid. Men nu er det jo ikke så længe siden at jeg stoppede med p-piller, så det kunne måske være grunden. Men det kunne jo være at jeg skulle prøve at teste om aftenen næste gang. :)
  2. Tak for jeres svar piger. Dejligt at vide at jeg ikke behøver at "reglerne" helt 100% :) Jeg tror jeg venter med at teste til torsdag, der har jeg fri sammen med manden. Altså hvis nu min mens ikke dukker op. :)
  3. Hej D'damer Jeg har gået lidt og tænkt over, når man tager en graviditets test, så skulle det jo være bedst at teste med morgenurin. Og det har fået mig til at tænke på, hvordan klare man dog en hel dag med arbejde, når man lige har testet positiv? Jeg ville slet ikke kunne koncentrer mig, og gå og smile for mig selv hele dagen. Og så nok det vigtigste, man kan jo næsten ikke nå at fortælle det til manden, inden man skal på arbejde. Jeg har endnu ikke selv taget en test, da der endnu ikke har været nogen grund til det. Så jeg ville gerne høre, hvordan i har taklet det. Solskin til jer alle :)
  4. Jeg talte med min mand om det, og han forslog det samme. Jeg tror også at han vil blive en smule skuffet, hvis jeg tester og den er negativ. Men det er dejligt at vide at jeg ikke er den eneste som er lidt nervøs for at teste. :)
  5. Hej de kære damer Jeg skulle have haft min mens i torsdags (28/4), men jeg har kun fået meget lidt brunligt udflåd. Men jeg tør ikke teste, da jeg er meget bange for at blive skuffet. Sagen er, min cyklus kun er 21 dage, og jeg tror måske at det kunne være fordi men cyklus er ved at blive længere. Så jeg vil høre om i også har det sådan en gang imellem, hvor i næsten ikke tør teste. :)
  6. Hej de damer Jeg har nu min første mens efter p-pille stop, men den er meget mærkelig synes jeg. Sarte sjæle bør nok stoppe med at læse nu. ;-) Men jeg plejer og starte med mørk udflåd. og derefter kommer der rigtig blod og slim. Og nu har det ændret sig til udflåd og mørk slim, men ingen blød. Der er dog lidt lyserød blod når jeg tørre mig. Jeg vil gerne vide om det er normalt at ens mens ændre sig så meget efter p-pille stop? Jeg har ikke testet da jeg tænker jeg ikke kan være gravid pga. mens. Hvad er jeres oplevelse med dette?
  7. Hej de damer Min mand og jeg vil til at prøve at gøre mig gravid. Og så opstår der mange spørgsmål. Et af dem er, hvornår siger man det til chefen? Min mand har sagt efter 3 måneder. Men jeg arbejder i en lille virksomhed, hvor vi kun er 5 medarbejdere, inklusiv chefen. Så det mærkes tydeligt når der mangler en. Derfor vil jeg gerne give min chef god tid til at finde en vikar. Men hvornår ville i sige det? Glade tanker :yay
  8. Når I siger i dropper sukker, hvad er det så for nogle madvare i stopper med at spise? for der er sukker i mange madvare, så som brød.