Wonderskruk

Nye medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Wonderskruk

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Hejsa! Vi er Nina og M. Og er hhv. 24 og 28. Vi har været sammen i 5,5 år. I lang tid har vi været skrukke. Men M har gået ledigt længe og jeg er lige startet uddannelse. Samtidig har vi planlagt bryllup til september næste år. Nu er vi bare kommet til dét punkt, hvor vi ikke længere gider prøve at planlægge, og sørge for, at det hele stemmer. For det kommer det aldrig til. M er nu i et dejligt job, jeg er under en dejlig uddannelse, hvor det vil være helt legitimt at blive gravid. Ergo er vi begyndt på PB. Jeg har haft almindelig cyklus i et år, hvor vi blot har brug prævention. Dét er nu smidt væk, og nu knalder vi bare på livet løs. :') Jeg har netop haft æl og nu venter vi bare!
 2. En stor mand han deler navn med ;) Men jeg synes faktisk det er sødt! Og så er det noget han kan hedde hele livet. (hvilket jeg går op i
 3. Det er ikke planlagt, skulle jeg måske lige indskyde. Jeg har ikke smidt dem som i HELT. bare den almindelige slut på blisterpakken.
 4. Hej alle sammen. jeg er ny herinde og ville lige sige Hej! :D Jeg har dog nogle spørgsmål som jeg tænker I herinde, må være erfarne nok til at svare på. Sagen er den, at jeg burde få min menstruation torsdag d. 18 december. Den udebliver og det er nu lørdag.. I mandags ringede jeg til lægen, da det er uholdbart. Hun siger jeg bør vente en uge og tage en test til. Og ellers bare vente på min menstruation.. Nu har jeg taget endnu en test. (Kunne ikke lige vente) som igen var negativ. Dog.. jeg har meget ondt i mine brystvorter og også lidt i selve brysterne. Jeg er svimmel, træt som aldrig før og tisser konstant. Kender nogen af Jer til dette og har nogle kyndige råd? For det her er ulideligt!! :/ På forhånd tak! :)