sofie b

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    23
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af sofie b

  1. Siden jeg smed pillerne har min cyklus været præcis 26 dage. Den sidste måned har vi ikke været så aktive omkring den uge beregnere siger jeg skulle være frugtbar, fordi jeg var så forkølet. Alligevel sidder jeg nu og mangler min mens. Normalt har jeg brunt udflåd dagen før mens. Det havde været fredag og mens skulle være kommet i går. Har ikke tænkt så meget over det, har været optaget af så meget andet. Jeg har ingen symptomer. Jeg mærker faktisk intet. Shit det er svært at vente nu.
  2. Ville prøve en anden
  3. Av av av nej altså hvor gør de dog ondt. Er tredje gangs gravid og de er allerede vokset 7+5 og det gør bare mega ondt. Går ikke ud fra der er så meget at gøre. Gør de så ondt hele vejen eller bliver det bedre?
  4. Tænker man kan leve uden, men nogle synes den er lækker. Sådan er det jo med så meget babyudstyr
  5. Med min første havde jeg alle symptomer og vidste den var der rigtig tidligt. Både med nr et og to begyndte kvalme og opkastninger omkring uge 6-7. Nu er det nr tre og jeg mærker intet 4+5. Jeg testene fordi mens udeblev, havde endda været syg, så regnede slet ikke med noget denne måned. Men måske kommer kvalmen snart...
  6. Hvordan ligger man billede op fra tlf. Den skriver det er for stort
  7. Sikke en solstråle historie. Tillykke
  8. Ja man vil bare vide det ligeså snart æl er overstået. Jeg bruger beregneren og holder øje med kroppens tegn på æl. Men vi er igang i hele den frugtbare periode. I lørdags havde jeg svag kvalme hele dagen. Tænkte yes.. Men har ikke mærket noget siden . Ventetid er crap
  9. Jeg er så meget med dig her. Med min ex var det på æl teste. Nok fordi jeg var utålmodig. Vi er på anden måde cyklus nu og de er korte. Så om en uge kommer mens nok. Jeg mærker ihvertfald ikke rigtig noget. Det er lige før jeg cykler ud og køber æl teste fordi jeg er vant til at det går stærkt.
  10. Det vil jeg sige
  11. Min cyklus er kort. 26/27 dage
  12. 2+2 tror jeg. Den frugtbare periode skulle være fra fredag sidste uge til onsdag tror jeg nok udregneren sagde
  13. Man har da lov at håbe at dagens kvalme og svimmelhed skyldes noget godt. Men hvor tidligt mon det mærkes. Kan sgu ikke huske det..
  14. Når man taster og i en ægløsnings beregner på nettet, skriver den en dato for forventer æl. Og så skriver den en periode med høj frugtbarhed. Men hvordan skal det egentlig forstås? Man kan vel kun blive gravid ved at ramme æl. Hvordan kan man så have en periode med høj frugtbarhed?
  15. Vi gir den gas i en uges tid
  16. Nej dag et er den sag din mens startede
  17. Waw den er flot tillykke . Hvor langt er du så?
  18. Det er hvis man er 17 uger og 5 dage henne. Mens første dag tæller som dag 1. Dvs 0+1 hvis du nu bliver gravid
  19. Hvis du mener c og t. Så er det control og test.
  20. Melder mig også her. Har også prøvet graviditet udenfor lm. Det virker for underligt det her. Er der noget nyt mon?
  21. Hej hej Så er jeg tilbage. Jeg har to drenge med min ex mand og min kæreste og jeg har været sammen i tre år her til sommer. P piller er smidt, hvis vi skal have en sammen skal det være snart. Du godeste hvor man venter og venter. Jeg er altid blevet gravid hurtigt og nu har jeg kunne mærke æl og går nu og venter og mærker og analyserer . Det er da til at blive bims af. Jeg siger ikke noget til kæresten. Hvis den ikke er der vil jeg ikke give ham falske forhåbninger.
  22. Jeg har Mikkel på 1½ år og lige siden han blev født har han sovet ret dårligt. I hans ammetid var det helt normalt at amme hver anden time døgnet rundt. Ej det blev måske bedre mod slutningen ammede jo i 11 måneder. Men det meste af tiden var hård.. han sov ikke i barnevognen, han skreg bare hvis jeg prøvede, så de første ca fire måneder sov han kun hos mig og i slynger. Jeg laver dette emne fordi jeg er en smule frustreret over at han aldrig sover ret meget. Jeg putter ham som regl mellem 19- 19.30 og han står op mellem 5 og 6. I går var han længe som at falde i søvn og det kom ikke bag på mig, for han havde ikke skidt efter maden, så ved jeg at han får en lidt urolig nat. Han sov kvart i otte tror jeg og han vågner i dag på slaget fem. Så dvs 9 timer. Så forventer man jo at han vil være ret træt og det var han også for han falder i søvn da vi er ude at køre og sover i mine arme hele vejen igennem netto. Han er helt væk og sover hjem i bilen, men ikke ret meget længere da han kommer ud i vognen. Tror han tog tre kvarter i alt. Han ville ikke sove videre, så tog ham ind og han fik lidt mad og han var klart træt. Efter lidt rugbrød, gik vi en lang tur, men næ nej.... jeg kan ikke få ham til at sove mere, han tud brøler og til sidst gav jeg op. Nu sidder han og ser tegnefilm, Det er fuldstændig normalt at han sover 9-10 timer og så en lur på 1½ time til middag. Er der gæster vil han er han altid på og han er ikke meget for at overgive sig. Til vores juleaften var vi bare hjemme, ganske få mennesker og de fik da lov at være længere oppe. Men kl halv ni putter jeg ham og tænker at så sover han vel også lidt længere, men nej den 25 står mikkel op kl 4.45. Jeg prøver altid at få ham til at sove videre, både i egen seng og i min, men det hører virkelig til sjældenhederne at det lykkes. En kort periode sov han fast til halv otte, altså de 12 timer som jeg anser for normalt. Men så var der sygdom og så sluttede det. Mikkel har altid været meget generet af luft i maven, så det kan godt vække ham, jeg er oppe og give sut eller det der er værre hver eneste nat. Han bliver selvfølgelig også ekstra hys ved tænder, han er astmabarn og han har væske på ørene som bliver fulgt tæt af ørelægen. Men hans urolige søvn har været siden han blev født. Nogle der har oplevet det samme eller har noget klogt at sige?