sofie b

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    23
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About sofie b

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 11/20/1984

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    bornholm

Recent Profile Visitors

985 profil visninger
  1. Ville prøve en anden
  2. Av av av nej altså hvor gør de dog ondt. Er tredje gangs gravid og de er allerede vokset 7+5 og det gør bare mega ondt. Går ikke ud fra der er så meget at gøre. Gør de så ondt hele vejen eller bliver det bedre?
  3. Tænker man kan leve uden, men nogle synes den er lækker. Sådan er det jo med så meget babyudstyr
  4. Med min første havde jeg alle symptomer og vidste den var der rigtig tidligt. Både med nr et og to begyndte kvalme og opkastninger omkring uge 6-7. Nu er det nr tre og jeg mærker intet 4+5. Jeg testene fordi mens udeblev, havde endda været syg, så regnede slet ikke med noget denne måned. Men måske kommer kvalmen snart...
  5. Hvordan ligger man billede op fra tlf. Den skriver det er for stort
  6. Siden jeg smed pillerne har min cyklus været præcis 26 dage. Den sidste måned har vi ikke været så aktive omkring den uge beregnere siger jeg skulle være frugtbar, fordi jeg var så forkølet. Alligevel sidder jeg nu og mangler min mens. Normalt har jeg brunt udflåd dagen før mens. Det havde været fredag og mens skulle være kommet i går. Har ikke tænkt så meget over det, har været optaget af så meget andet. Jeg har ingen symptomer. Jeg mærker faktisk intet. Shit det er svært at vente nu.
  7. Sikke en solstråle historie. Tillykke
  8. Ja man vil bare vide det ligeså snart æl er overstået. Jeg bruger beregneren og holder øje med kroppens tegn på æl. Men vi er igang i hele den frugtbare periode. I lørdags havde jeg svag kvalme hele dagen. Tænkte yes.. Men har ikke mærket noget siden . Ventetid er crap
  9. Jeg er så meget med dig her. Med min ex var det på æl teste. Nok fordi jeg var utålmodig. Vi er på anden måde cyklus nu og de er korte. Så om en uge kommer mens nok. Jeg mærker ihvertfald ikke rigtig noget. Det er lige før jeg cykler ud og køber æl teste fordi jeg er vant til at det går stærkt.
  10. Det vil jeg sige
  11. Min cyklus er kort. 26/27 dage
  12. 2+2 tror jeg. Den frugtbare periode skulle være fra fredag sidste uge til onsdag tror jeg nok udregneren sagde
  13. Man har da lov at håbe at dagens kvalme og svimmelhed skyldes noget godt. Men hvor tidligt mon det mærkes. Kan sgu ikke huske det..
  14. Vi gir den gas i en uges tid