hipper

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About hipper

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    22-08-2015
  1. Jeg synes Jonas passer perfekt til Tobias :-)
  2. Jeg har også fået det bedre i løbet af de sidste 14 dages tid, dog stadig en del kvalme om eftermiddagen og især aften. Men det går frem ad :-) Vi var til scanning i dag og fik at vide vi venter os en sød lillebror. Mærker nogle små spark indimellem, men da min moderkage ligger ud mod navlen er det ikke så tydeligt endnu. Efter 2 måneders sygemelding, starter jeg på arbejde igen efter påske. Jeg er gartner så er meget spændt på om jeg kan holde til det. Jeg må jo bare tage en dag ad gangen. Forud for min sygemelding har jeg været vintetfyret, så min chef ved ikke noget om jeg er gravid. Så det bliver spændene at møde op med en mave jeg ikke rigtig kan skjule mere :-)
  3. Ja vi venter os også en lillebror :-)
  4. Var ved lægen i dag,hun sagde jeg så noget udtørret ud. så fik taget nogle blodprøver og skal på sygehuset i morgen og forhåbentlig i noget væskebehandling.
  5. Åh Ja den forbandede kvalme. Har været rigtig dårlig den sidste uge,har hverken drukket eller spist det sidste døgns tid:-( Tænker jeg ringer til lægen i morgen. I min første graviditet fik jeg også drop hver 3 dag i 3 uger og det hjalp rigtig meget :-)
  6. Det er jo bare så forskelligt, vi har det bedst med at vente :-) Det er også kun nogle få venner og familie medlemmer vi har fortalt om aborten,Der er jeg nok en ret privat person, og har det ikke godt med alle skal vide det.
  7. Vi har ikke rigtig fortalt det til nogen endnu,venter til efter NF,så vi er sikre på alt er som det skal være. Havde en MA i sebtember,og selvom jeg har mega ømme bryster og kvalme døgnet rundt og ikke rigtig kan fortage mig noget,er jeg en smule nervøs, men det er vel normalt nok når man har prøvet at miste. Er mest nervøs for at skulle fortælle min mor det, da jeg ved hun ikke synes det er en god idé med en 3'er. Men hun skal nok blive glad for det.
  8. Hej jeg har termin den 22 august, hvis du vil skrive mig på der :-)
  9. Hej så melder jeg mig også lige på banen ;-) NAVN: Lotte ALDER: 29 BOR I: Skanderborg UDDANNELSE/ARBEJDE: Gartner( vinterfyret til marts/april) FRITIDSINTERESSER: mine to store drenge, min mand, familie og venner KÆRESTE / GIFT: gift med Peder TERMIN: 22 august FØDESTED: Horsens Sygehus DRENG/PIGE: ? MULIGE NAVNE: Vilde,Elsa,Elinor,Richard,Balder,Birk, Valentin ANDRE BØRN: Arthur på 5 år, Theodor på 2 år VÆGTFORØGELSE:- STRÆKMÆRKER: KVALME: lidt kvalme eftermiddag/aften, men regner med kvalmen overtager mit liv om et per uger. Har den gjort med mine to store drenge, første gang blev jeg indlagt med drop i tre uger ;.( ØDEMER: PLUKVEER: RYGSMERTER: BÆKKENLØSNING: FØDSELSFORM: vaginal FRYGT FOR FØDSEL: HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: SJOVE SPISEVANER: SCANNING: NÆSTE LÆGEBESØG: har ikke kontaktet lægen endnu JORDMODER: ANDET:Havde en MA i september, så håber virkelig den lille spire bliver derinde denne gang ;-)