AirDove

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    112
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About AirDove

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 06/14/1991

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Kan ikke sove alligevel af de mange opstød, så her et indlæg. Havde besøg af svigermor. Da vi sidder ved bordet og snakker om baby siger hun så "er du begyndt at få mave" og rører SAMTIDIG - ved min mavedelle! Uden at spørge! Og den delle har absolut intet har med graviditet at gøre da jeg ikke er indehaver af en flad mave - og slet ikke når jeg sidder ned. Man kan intet se på mig, og baby ligger ikke så højt oppe, hvor hun lige skulle sætte sin hånd. Det var enormt grænseoverskridende for mig og faktisk også flabet synes jeg. Det der skal ingen gøre på mig. Men så tænker jeg, at det sker nok ofte når jeg rent faktisk viser noget engang. Dét kan jeg bare slet ikke overskue eller acceptere!
  2. Basim har vist en større fest end dette års deltagere så ud til at have :p
  3. Super! Havde ikke spottet at de lavede til stikkontakt også. Har netop købt en kombiovn :D er ret glad for nem mad i ovnen eller gårsdagens rester, når jeg intet orker, så det var også argumentet herhjemme. Mange tak for jeres inputs! :)
  4. Det vil jeg jo også mene. Men er nu ret overbevist om, at det var min gamle chef, der bare nægtede at sætte det i værk. :rolleyes Og ja, selv om jeg stoler mere på at den passer i dag, tjekker jeg den også hurtigt alligevel. :)
  5. Jeg testede meget svagt positiv 5 dage efter udebleven mens trods murren. Men den var ikke særlig tydelig. Så du kan jo godt være gravid. Men nu er det nogle dagen siden, du har skrevet - er der sket noget i mellemtiden?
  6. Synes også det har taget overhånd. Der er tidspunkter, hvor man ikke bør glo ned på den - og slet ikke for længe ad gangen. Jeg må indrømme, at da jeg en periode tog bussen meget, gloede jeg nok ned i den på hele turen af tidsfordriv - og den der sad ved siden af skulle ALTID glo med på, hvad man lavede, hvilket jo egentlig er uhøfligt - MEN jeg har jo selv valgt at have den fremme i offentlig rum, og derfor siger jeg ikke noget til det. Hvis man er sammen med andre mennesker, mener jeg også det er uhøfligt at sidde med den. Især når man spiser. Det er altså tiden, hvor den skal lægges væk. Bliver ikke generet af folk, der "sidder på" deres mobil, kun når dem man nu er social sammen med skal glo på den hele tiden. :)
  7. Det er da noget værre noget med den kvalme. :( På nuværende tidspunkt er den kun hos mig i perioder. Håber lægerne kan hjælpe dig, hipper!
  8. Fejl
  9. Gud ja, målene! Det må jeg lige huske! :) :lol Det er en halvdyr lektie at lære. Jeg selv smadrede jo som sagt lågen på vores gamle (hul igennem simpelthen). Fik en ordentlig balle, for nu kunne manden ikke længere lave de livsnødvendige popcorn! :o :P Vi er vist alle dygtige ind i mellem ;)
  10. Jeg sendte kæresten forbi sandwich baren nede i byen, fordi jeg havde lyst til salat, tun, agurk og hvad ved jeg :D Hurra for mændene der flyver ud af døren! :loveshower
  11. Havde det præcis lige sådan i starten af min graviditet. Jeg vidste godt, jeg var gravid, men jeg følte mig ikke gravid, bortset fra de der ligamentsmerter og den enorme træthed. Så jeg rendte også rundt og sagde til kæresten, "hvis" det her bliver til noget. Men det hænger sgu ved endnu. :) Selv har jeg stadig ingen mave på, hvilket er meget rart, eftersom det stadig er "hemmeligt", men man vil jo gerne kunne se, at man er gravid. Du kan ikke gøre andet end at nyde det! :) Kroppen skal nok selv gøre sit. Og hvorfor skulle det ende skidt ud? Det skal nok gå alt sammen! :kram
  12. Som et stort tillykke! :loveshower
  13. Det er nu mere i det henseende, at jeg har hørt, at sådan en er super nem at rense flasker i med et stativ. :) Jeg laver af princip ikke mad i en mikroovn. Så det er nok formuleret lidt forkert af mig. Vi har snakket om at skulle have en ny, men nu her efter jeg er blevet gravid, er det helt sikkert noget, vi gør. Vi har (eller havde) nemlig en i forvejen, men jeg har kommet til at ødelægge lågen på den ved at smide en foliebakke ind i den. :oops Men så vidt jeg kan se her, er det kun timerfunktionen, der er vigtig. :) Tak!
  14. Vi har i hjemmet talt om at anskaffe en mikroovn i anledningen af baby ankomst senere på året. Men er der noget særligt, jeg vil komme til at få brug for af funktioner i den anledning? Har kigget på en der kan indstilles i watt, defrost osv.. og så er der andre der indstilles i programmer eller i lav, medium eller høj. Kan I anbefale en til ikke super mange penge? :) (under 1000 kr)
  15. Jeg tjekker altid min lønseddel, og efter chef-skifte stemmer den som regel. Men tjekker da alligevel. Var på et tidspunkt blevet snydt for 145 overarbejdstimer - det var også en stram måned, når man havde regnet med et andet beløb, og de ville ikke udbetale igen. :/