JosephinePN

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    2,581
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af JosephinePN

  1. Har I set den? Hvad tænker I?
  2. Cirkel skal være ballerina. Hvid body, hvide strømpebukser og lyserød tylskørt. Og så har min mor købt Noa noa sokker med ballerinafødder
  3. Jeg er stolt over, at jeg har fået mit nye arbejde, som jeg startede ud med at få at vide, at jeg havde et svagt cv til. Jeg får så meget ros dagligt og jeg har fået nogle store ansvarsområder, som jeg lige nu prøver at lære alt om, så jeg måske kan være i nærheden af selvkørende, når vi når maj måned og højsæsonen.
  4. Vores læge foreslog, at I begyndte at stille Cirkel op og trække lidt i hende, så hun kunne begynde at gå lidt frem. Vi har gjort det to gange og nu jogger hun rundt med os, når snart hun øjner chancen for en hånd
  5. Det er Cirkels 1 års fødselsdag
  6. Cirkel har MØB Og feber på 8. dag....
  7. Kæmpe stort tillykke du skal være mooooooor
  8. Cirkel har haft feber i seks dage. Hun er meget småt spisende og afviser så godt som alting vi byder hende. Hvad kan I lokke i Jeres små ved sygdom? Hun bliver tilbudt alt, hvad vi selv får, frugt, kiks, smoothie, brød, yoghurt osv.
  9. Vi var ved lægen torsdag, som gerne ville se os igen, hvis hun fortsat har feber mandag, hvilket alt tyder på. Så ringer til lægen i morgen kl. 08.00
  10. Cirkel har haft feber i seks dage. Hun er meget småt spisende Jeg var syg torsdag og fredag og er nødt til at blive hjemme i morgen, så jeg forhåbentligt kan komme helt ovenpå. Kasper tager på kursus tidligt tirsdag morgen og er først hjemme sent torsdag aften Sikke en rigtig dårlig start på arbejde
  11. Cirkel er glad for falafel. Og da hun heller ikke er voldsomt glad for sin rugbrød får hun også gerne aftensmad rester med. Det kan være en halv krebinet, en fiskefrikadelle, kartofler osv. Ellers har jeg lavet butterdejssnegle med flødeost, givet kyllingepølser med og forskellig frugt og grønt.
  12. Cirkel har det samme over hele kroppen og lægen siger det er virusudslæt. Hun er til tider både, hvid, rød og lilla. Hendes feber svinger, men har været helt oppe på 39.8. Hun blev ringet hjem tirsdag.
  13. Min lille bitte baby bliver 1 år d. 30. januar, da det er en mandag holder vi stooor 1 års fødselsdag lørdag d. 28. januar. Vi har en lille lejlighed med al for lidt plads til gæster, så vi har lejet selskabslokalet hjemme ved mine mor og hendes mand. Da vi alligevel har lejet lokale, har vi besluttet at udvide gæstelisten, så der foruden familien, Cirkels gudfar + familie og mine veninde + mand og barn, også bliver inviteret lidt ekstra vennepar + deres børn. Jeg har lavet invitation hos Vistaprint i dag, så den skal bare lige bestilles. Jeg regner med at vi enten skal have mexicansk eller pitabrød til frokost og så skal vi have chokoladekage om eftermiddagen.
  14. Jeg nåede at være på arbejde halvanden dag efter endt barsel, inden Kasparr skrev, at Cirkel var blevet ringet syg hjem med feber... Kasparr tager heldigvis barn syg i morgen og så må vi se, hvad status er på torsdag.
  15. Hvor er det bare fantastisk!!!
  16. Nåh ja. Florian
  17. Vi har navne som Alban, Rued, Magne og Egon på listen
  18. At starte på arbejde på mandag. Der bliver simpelthen så godt. Det føles rigtigt langt nede i maven og alt virker bare så godt. Jeg er lige blevet inviteret til frokost med hele teamet på min første dag, hvor alle spiser samlet, bare fordi det er min første dag og allerede på fredag skal jeg med dem på et ophold med middag, vin, hygge og overnatning.
  19. At aflevere stor baby, der hviner af fryd, når vi træder ind i vuggestuen og nærmest kaster sig i armene på en af hendes (og morens) yndlings voksne I dag er hendes første lange og almindelige dag og det gør mig så glad og rolig, at hun bare elsker sin vuggestue.
  20. Hans kys. Han kysser altså virkelig godt
  21. Vi spiser fast D-vitaminer hver dag herhjemme fra oktober til og med marts måned. Jeg er helt sikker på, at det hjælper os til at komme glade og raske igennem vintermørket. Derudover drikker jeg en masse vand i løbet af dagen og holder meget af min the både morgen og aften. Derudover opdagede jeg, at jeg naturligt nok havde sværere ved at finde ro om aftenen, når jeg lå med min mobil i sengen. Jeg har derfor genfundet læselysten og læser stort set fast hver aften i sengen og prøver så vidt det er muligt, at undlade at have min mobil i sengen. Jeg sover markant bedre og min krop kommer på en helt anden måde ned i tempo. Jeg er ikke den store motionist, men jeg kan mærke at masser frisk luft gør mig mere glad og tilpas, end dage hvor jeg har været inden døre. Min hjerne arbejder som regel altid på højtryk med tusinde tanker om projekter, idéer, ting jeg skal huske osv. Jeg fik for et lille års tiden siden et råd om, at få tingene gjort med det samme i stedet for, at have det hele i hovedet og det råd har jeg virkelig taget til mig og det giver mig klart mere overskud. Jeg føler mig oven på og langt mere afslappet, når jeg får tankerne ud af hovedet og gjort noget ved det. Som et eksempel startede jeg helt simpelt med at indføre, at jeg/vi altid cleaner køkkenet helt efter aftensmaden. Alt kommer i opvaskeren, ting der ikke kan komme i opvaskeren bliver vasket af i hånden, køkkenbordet og komfuret bliver rengjort og skraldespanden tømmes. For os har det aldrig før været en rutine, men vi har udskudt det, fordi vi ikke lige orkede efter maden. Jeg opdagede dog at det stressede mig og gav mig mere ro, at få det ud af verdenen med det samme. Det samme gælder for mange andre småting. Når jeg kommer i tanke om dem eller opdager noget, så rykker jeg på det med det samme. Det hører ikke så meget under fysisk velvære og sundhed, men det giver mig et boost med mentalt overskud
  22. Cirkel skal have madpakke med i vuggestuen og jeg har brug for lidt inspiration og vil rigtig gerne høre, hvad I andre giver Jeres vuggestuebørn med?
  23. Til at hente Cirkel fra vuggestue
  24. Ja Værsgo http://www.selvvalgtsinglemor.dk/2014/02/04/mit-vuggestuebarn-madpakkerne-skal-bare-vaere-i-orden/ Synes det er smart og fungerer super godt for mig som mor. For vuggestuen er det nemt, når de ikke skal sidde og pakke en masse ud. Det kræver nok med tiden en lidt større madkasse, men for nuværende tidspunkt er det perfekt.
  25. Neeeeeej.... Der kommer gode og dårlige perioder. Men vi har fx de seneste 2,5 måneder kæmpet hver aften med Cirkel, fordi hun sætter sig op, stiller sig op, kaster sutten på gulvet osv. Vi venter på den gode periode, hvor vi igen kan lægge hende og gå, ligesom hun har kunne næsten altid.