Camomilla

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Camomilla

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 07/27/1994

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-12-2015
  • Lokation
    København
  1. Jeg fik besked på at starte i 10. uge, da mine jerndepoter var lave.. Jeg drikker masser af vand.. Men døjer stadig med forstoppelse, tynd mave og ondt i maven.. :( Det startede samtidig. Jeg er på GraviJern.. Og nu prøver jeg lidt husmorråd af. Jeg tager jern sammen med et par glas juice og gerne lidt at spise, da anbefalingen om jern på tom mave slår min mave helt ud...
  2. Nej det har du også ret i.. Men min vægt plejer at svinge mellem 63-64 (siden jeg var 13 år! Hehe) så når jeg træder på vægten, og den viser 61,2, synes jeg, det er en dårligt start :P Tillykke med at være halvvejs :D!
  3. Hej med jer.. Jeg er i dag 9+6 og har ind til videre tabt mig 1,8 kg. Er det normalt? Så meget? Min appetit er ikke den samme, men jeg er ikke rigtig ramt af kvalme, så det er ikke, fordi jeg kaster op.. Det skal siges, at jeg er i den lave ende af normal bmi.. Dvs. en bmi på ca. De 20.. Så der skal ikke så meget til, før jeg nærmer mig grænsen til undervægt :-(
  4. Jeg er 8+2 i dag., og jeg har fortalt det til nær familie i weekenden og en enkelt veninde i dag :-) Jeg har haft lidt frisk blødning og pletblødning i 2 uger, men derfor også 2 scanninger, hvor alt har været fint :-) Var jeg ikke blevet scannet, havde jeg nok ventet lidt endnu :-) Jeg synes, man skal gøre det, når det føles rigtigt! Og selv hvis det skulle gå galt, ville jeg være glad for at have min familie og veninde i ryggen!
  5. En lille opdatering fra mig :-) Fredag var jeg forbi lægen, som sendte mig til scanning samme dag. Vi så det lille hjerte blinke, og alt så ellers fint ud. Det er dog muligt, at jeg har aborteret en tvilling, men det kunne de ikke sige sikkert. Jeg forholder mig bare til, at der er ét hjerte, og det banker der ud af! Desuden vil de gerne se mig igen om 2 uger, så er virkelig betryggende! Tak for alle jeres svar :-)
  6. Tak :) jeg har også kigget på Cyclus.. Så måske det bliver der! Jeg vil prøve at huske at opdatere!
  7. Tak for jeres svar :-) Min mavefølelse fortæller mig også, at det er det rigtige for mig :-) Puuuh det lyder ikke som nogen rar oplevelse.. Men det er også min tanke, at jeg hellere vil vide det nu, hvis den er gal end senere..
  8. Hej med jer :-) Jeg er 6+0 i dag, og har planer om at få foretaget en tidlig/tryghedscanning i næste uge. Dette skyldes, at jeg har blødt et par dage (ikke ret meget). Og selvom vagtlægen siger, jeg ikke skal bekymre mig, er utryghed den eneste følelse jeg går med lige nu. Og første lægebesøg er først 28. april, og der bliver jeg jo ikke scannet.. Kort sagt: Jeg tror næsten ikke på, jeg er gravid... Jeg er fuldt ud med på, at de ikke kan garantere, at der er noget at se. Men hvis de kan fortælle mig, jeg ikke skal bekymre mig uanset, er det mere, end vagtlægen lykkedes med... ;) Nå! Det jeg ville frem til var: Er der andre herinde der har fået lavet en tidlig scanning (fra uge 6)? Hvordan var jeres oplevelse? :-) Evt. gerne en anbefaling om hvor det kan gøres i København.
  9. Hun sagde bare, at jeg er gravid, hvis den var positiv.. :-) Wauw.. Det føles vildt!
  10. Har man lov at være så heldig? :-) Jeg smutter forbi åben konsultation hos lægen i dag.. Jeg kan ikke vente til efter påsken med at snakke med en læge :-)
  11. Stregen var der på under 1 min og blev kun tydligere og tydligere? Kan det passe!? :-D
  12. Jeg kan se, jeg er den eneste, der står som "venter". Min mens kom i sidste uge, og selvom jeg skrev, jeg ville til lægen i dag, så droppede jeg det. I sidste ende var min mens ikke helt så forsinket.. Jeg stressede bare unødigt meget.. Jeg bliver nok på BK for at kigge og læse, men jeg bliver for stresset over selv at "deltage" :-) Tillykke til de gravide og held og lykke fremover til jer andre!
  13. Her er det status qou.. Jeg er gået 13 dage over tid og GT er uden tvivl negativ... Jeg har lige haft 3-4 cyklusser af 27-30 dages længde efter p-ring stop, men før det var mine cyklusser 45-60 dage lange.. Jeg magter ikke at have en uregelmæssig cyklus igen :-( Jeg skal til lægen tirsdag. Så må hun tage en GT og hvis jeg får min mens, vil jeg under alle omstændigheder der ind og tale om min cyklus... Af samme grund aner jeg ikke, hvornår min næste test-dato er :help
  14. Tillykke! :-D Jeg er på dag 33 i min cyklus, dvs. 4+5? Jeg har testet bragende negativ i dag (og alle andre dage jeg har testet :-( ) i og med at dette kun er vores andet forsøg, gør det mig ikke nær så frustreret, hvis det ikke er lykkedes denne gang. Derimod vil det virkelig gå mig på, hvis min cyklus er uregelmæssig igen. De sidste 4 har været på 27-30, men før det lå de på 35-60 dage efter P-ring stop...
  15. Øv.. Negativ! Jeg er på dag 29 i min cyklus, 1-2 dage over tid.