jullemulle84

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    140
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af jullemulle84


  1. jeg kan åbenbart ikke besvare et oplæg, knappen er der ikke ??

     

    men...

     

    Superklar, det er helt lige præcis sådan vores lille fis er også

     

    Barbamama, sjovt du siger det, det var også en rund sut vi fik ret hurtigt på sygehuset til vores datter, og hun har elsket den lige siden, og nu prøver vi også at få den fra hende igen, da hun desværre elsker sutten så meget at hun har fået overbid :-/


  2. Det er nærmest en lille hængekøje, som de kan sove i, hvor de får lidt samme fornemmelse af at blive holdt tæt og vugget, ligesom hvis man går rundt med dem på armen :)

    Du kan finde den her: http://www.sneglehuset.com/product/natures-sway-slyngevuggen-original-extended-45/

    Og der findes også fysiske butikker, der forhandler dem.

    Man kan også sy dem selv, men så er de vist ikke helt lige så omsluttende, som originalen :)

    tak skal du have, det skal jeg vidst lige have kigget nærmere på :-)


  3. ja som overskriften siger, så vil han bare ikke sove selv, han vil gerne sove om natten (heldigvis) men om dagen vil han kun sove i arm, hver eneste gang jeg prøver at lægge ham for sig selv ja så vågner og skriger han.. en sut kan jeg heller ikke få ham til at tage, jeg har prøvet både de runde, de anatomiske og de symmetriske..

     

    hvordan sover jeres, og hvad med sutter? nogle forslag?


  4. Lig dig på ryggen.

    Løft rumpen fra underlaget 5 gange.

    Løft det højre ben og træk knæet op mod dig selv 10 gange. Brug evt et håndklæde under knæet, så du kan trække benet op mod dig selv ved at bruge armene.

    Hold højre ben løftet, og stræk underbenet fra vandret og op mod loftet 10 gange. Burg evt igen håndklædet til at holde på benet.

    Støt foden på det det modsatte knæ hvis fod er i gulvet, og vip op og ned 10 gange.

    Mens foden stadig hviler på modsatte knæ, drej foden 10 gange med uret, og 10 gange mod uret.

    Og så gentager du alt med venstre ben...

    Det vigtigeste er at holde benet over hjerte højde.

    Er der noget du er i tvivl om, så spør, så skal jeg prøve at forklare bedre. :)

    tusind tak for en ganske fin forklaring, det skal bestemt afprøves :-)


  5. Ja jeg tænkte at nu der er en fødselstråd, hvad så med fødselsberetninger til de der har lyst til at dele deres historie? Jeg elsker at læse om fødsler, hvor længe det tog og hvad der skete fra start til slut :-)

    Jeg vil i hvertfald gerne dele min historie når det bliver min tur på tirsdag :-)


  6. Vene pumpe øvelser. ;)

    Igen og igen.

    Du kan få noget af vandet til at forsvinde alderede nu ved at lave øvelserne.

    Godt råd jeg fik (3 dage efter fødslen :P ) var at starte med øvelserne oppe i bæknet, så nogle for lårene, så under benet og til sidst foden. Så der ligesom blev åbnet helt oppe fra hoften og ned til foden så vejen ligesom var banet for vandet fra foden. Og så gøre et ben færdig først.

    P.s det tog mig 3 uger før mine ankler kom tilbage. :D

    jeg har læst det med venepumpeøvelser flere steder, men hvad er det og hvad skal man gøre? jeg er stortset villig til alt :-)


  7. Har de sidste tre dage, haft mega hævede fødder og hænder. Tror det er p.g.a varmen, har slet ikke døjet med det indtil nu. suk ☀

    uh jeg har heller ikke haft det ved de andre to graviditeter, men hold op hvor har jeg bare nogle tykke pølsefødder :-( og de er så ømme.. hvis jeg trykker en anelse hårdt med en finger omkring anklen, kommer der et dyb mærke der er længe om at forsvinde igen.. lige nu er jeg mest bekymret for hvordan alt det vand dog skal komme ud igen bagefter så jeg kan få mine fødder tilbage ;-)


  8. å

    Okay :)

    Når det er pga at han vender forkert, så vil jeg gætte på omkring 39+0 og så kommer det selvfølgelig derfra an på hvilke dage sygehuset laver PKS. I Kolding hvor jeg har tid, er det fx kun mandag og onsdag.

    Men pænt irriterende, at du ikke bare kunne få en dato med det samme, så svært er det jo ikke, det er jo kun tidspunktet på dagen, man ofte ikke kan få, før dagen inden.

    Jeg fik allerede en dato sent i går aftes, og det bliver allerede d. 14. så vi kan lige akkurat nå vores ferie hehe


  9. så er jeg endelig hjemme efter en lang dag på odense sygehus, med flere scanninger, og en renden frem og tilbage til de forskellige afdelinger, med den endelige konklusion at lillebror stadig har hovedet oppe, så nu kan jeg bare gå og vente på et brev om hvornår jeg skal have kejsersnit :-/


  10. Kommer der ikke snart nogle flere babyer ud? :D ;) :D ;) :stork

    Uh jeg ville også gerne slippe for ondt i ryggen, og jeg brugte 5 timer i morges på konstante plukveer, den ene afløste simpelthen den anden, og det gjorde bare så ondt til sidst :-(

    I morgen rammer jeg uge 37, og da jeg blev scannet for en uge siden vendte han med numsen ned af, så jeg håber måske lidt han stadig vender sådan på fredag når jeg skal scannes, da der forhåbentlig så kan blive tale om kejsersnit før termin :-)


  11. Nej jeg kan nu også godt nøjes med min Jordmoder, ville synes det var alt for grænseoverskridende at min mand eller jeg selv skulle gøre det ;-)

    jeg tror ikke engang jeg ville få jordemoderen til at rode rundt "dernede" :-/


  12. Så har jeg været til endnu en scanning, og lillebror vender med ryggen ud mod mit maveskind og sidder med numsen nedad.. Inden jeg gik derfra sagde scanningsdamen at hvis jeg gik i fødsel nu, så ville han blive født med fødderne først :-/ så er det bare jeg tænker, jamen hvad så nu? Men jeg tænker at det må jordemoderen vel tage hånd om når jeg har en tid der igen :-)


  13. Hvor er det bare skønt at høre fra jer :-). Dejligt i har det godt og så skønt med smil, jeg er slet ikke misundelig .

    Vil så gerne snart føde og se min guldklump og have min krop tilbage, alle siger, sådan er det til sidst og sådan skal det være og tænker bare rend mig et vidst sted og smiler. for at sige det meget pænt så gider jeg ikke være gravid mere har så ondt og jeg synes faktisk det er fantastisk at være gravid, men jeg hader de her smerter så heller en fødsel

    præcis sådan jeg har det også, og er bare så træt af jordemoderens og lægens kommentarer om at sådan skal det være, det hjælper jo ikke på det hehe


  14. Du vil i hvert fald blive tilbudt en vending, hvis han ikke har vendt sig til scanningen.

    Men hvis du ikke er interesseret i at han skal vendes, så må du jo råbe op og så må I jo tale KS eller sædefødsel.

    Der er ingen der tvinger dig til et vendingsforsøg.

    jeg tror desværre som du selv siger jeg må gøre opmærksom på det, jeg er bare lidt øv over det bliver taget som en selvfølge at han skal vendes, uden jeg bliver præsenteret for andre muligheder :-) men bortset fra en lidt øv oplevelse så er der fuld gang i ham derinde, og han har det godt :-)


  15. så har jeg været ved det såkaldte 3. jordemoderbesøg, det vil sige det egentlig kun er 2. gang da jeg glemte at komme sidst.. de sidste mange gange jeg er blevet scannet vender lillebror med hovedet opad, og den ellers ældre og erfarne jordemoder, kunne godt nok ikke finde hoved eller hale på ham, hun mente dog der var stor chance for det var hovedet hun kunne mærke for oven, me var bestemt ikke sikker på hvad der var hvad.. så nu er jeg spændt på hvad de siger til scanningen på mandag.. Jordemoderen talte som om det var en selvfølge at hvis ikke han vendte rigtig efter scanningen, så vil de forsøge at vende ham...

    men hvad med mig? der bliver slet ikke spurgt om jeg overhovedet vil være med til det :-(


  16. Jeg krydser fingre for at det kører på skinner! :goodluck (ikke at jeg skal stille spørgsmål ved dit ammeforløb, men hvis det var ved 6 uger, kunne det så ikke være pga appetitspringet der? :unsure)

    helt i orden du spørger :-) jo det kunne det måske godt, men jeg prøvede og prøvede og kunne kun få omkring 10ml ud, og en masse blod pga alt det sugen :-/