ZahraT

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    51
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ZahraT

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Terminsdato
    30-08-2015
  1. Jaja vi motionerer og spiser sundt, men det er også blevet en del bedre nu. Altså det kan godt ske med 2 dages mellemrum men kun to gange i træk, så er det det. Men vi har allerede været til lægen og de siger, der ikke er noget i vejen med ham, bare motionere mere. Hmm.. Må se om ikke jeg kan få ham til at motionere mere :) Men ift. at ramme plet så er der flere af jer der snakker om at bruge apps mv til at beregne ÆL. Jeg bruger også WomanLog, men har læst at det ikke er samme tidspunkt hver måned man har ÆL. Så er det ikke lidt at skyde i blinde at tro at man har æl på 14. dagen? :/
  2. Ja han ved godt hvornår jeg har ÆL, for han vil gerne vide det og være ekstra opmærksom på kærlighed og gøre det på den rigtige måde tihi.. Men ja han bliver også totalt udmattet efter sport mm. Tror det må være hans fysiske helbred den så svigter lidt på? hmm.. Nogle råd? Udover lægebesøg?
  3. En ting er sikkert, efter han er kommet, kan han ikke komme mere for den dag. Det letter da også mit arbejde HAHA
  4. Hmm .. både og.. læser altså at det er normalt at gå uden sex i flere dage så ville ikke kalde det psykisk. Men fysisk er det måske nu når han ikke kan holde til at dyrke det store. Altså det sker da at vi dyrker sex eller han kommer ved handjob med tre dages mellemrum - problemet er at når vi dyrker baby sex vil vi begge gerne gøre det med tid og kærlighed indbalndet. kan være det er det, der slår ham ud fordi det tager tid? Ærligt øsnker jeg heller ikke at det bare bliver et hurtigt-fix eller uden at tage tid for det er jo hygge og noget specielt der kommer ud af det. Skulle bare høre om der var en løsning til at kunne gøre det med jævne mellemrum uden at det skal gå ud over æl eller helbredet? I var ved at gøre mig ordentlig bekymret.. Men ja ærligt, så synes jeg også, som Camilla siger, at det lyder da også bekymrende hvis jeres mænd har brug for at komme hver dag eller hver 3 for at undgå at blive urolige?
  5. Tak for alle jeres besvarelser! Hold da ferie, hvis jeres mænd kan gøre det hver dag- hver anden dag, så må de da have meget styrke ift. min mand? Min mand bliver helt udmattet og siger: Så ikke mer sex før om 2 uger! Altså han bliver fysisk udmattet efter at have kommet og så kan han SLET ikke efter 2-3 dage. Problemet er slet ikke lysten. Han ville ønske han kunne, men afviser det fordi han bliver så udmattet. (Han er mig ikke utro hvis nogen af jer skulle tænke det) er sammen med ham 24/7 haha. er det så normalt at kunne performe hver dag - hver 3. dag? altså er det min mands fysiske helbred der er nedsat? hmm...
  6. Tak skal du have :)
  7. Hej dejlige damer. Da jeg er ude for denne måned, vil jeg gerne planlægge min næste cyklus. Synes jeg har været uheldig med at ramme plet selvom jeg har testet med ÆL tests. Men problemet ligger nok nærmere i at vi kun får hygget os to gange omkring ÆL, 2-3 dage før og omkring ÆL før at manden så er heeeeelt udmattet og har brug for minimum 4-5 dages pause for at samle kræfter igen. Det er jo så lidt problematisk ift ÆL. Hvad gør I og hvordan planlægger man mest optimalt? Er det normalt at kunne dyrke sex hver 2. -3. dag omkring ÆL? Hjælp?
  8. Hej dejlige damer. Da jeg er ude for denne måned, vil jeg gerne planlægge min næste cyklus. Synes jeg har været uheldig med at ramme plet selvom jeg har testet med ÆL tests. Men problemet ligger nok nærmere i at vi kun får hygget os to gange omkring ÆL, 2-3 dage før og omkring ÆL før at manden så er heeeeelt udmattet og har brug for minimum 4-5 dages pause for at samle kræfter igen. Det er jo så lidt problematik ift ÆL. Hvad gør I og hvordan planlægger man mest optimalt? Er det normalt at kunne dyrke sex hver 2. -3. dag omkring ÆL? Hjælp?
  9. Hej dejlige damer. Da jeg er ude for denne måned, vil jeg gerne planlægge min næste cyklus. Synes jeg har været uheldig med at ramme plet selvom jeg har testet med ÆL tests. Men problemet ligger nok nærmere i at vi kun får hygget os to gange omkring ÆL, 2-3 dage før og omkring ÆL før at manden så er heeeeelt udmattet og har brug for minimum 4-5 dages pause for at samle kræfter igen. Det er jo så lidt problematik ift ÆL. Hvad gør I og hvordan planlægger man mest optimalt? Er det normalt at kunne dyrke sex hver 2. -3. dag omkring ÆL? Hjælp?
  10. Og tillykke Sass den er jo Bragende positiv så den vil noget!
  11. Lige som jeg troede den var der (uden at håbe for meget) så fik jeg min mens igår
  12. Hold da op.. Det første gang jeg hører at det overhovedet er muligt at der kan gå så lang tid. Også om pcos. Så kom min mens igår :( Så vi må bare prøve igen. Men tak for alle jeres svar og støtte. Det varmer ☺️
  13. Okay tak for det. Det vil jeg gøre. Men hold da fast 127 dage?? Hvad skyldtes det?? Tror jeg ville blive skør hvis jeg sku gå så længe og vente på min mens og samtidigt have negative tests :/
  14. Ihhh.. Tak.. Tålmodighed er vist nøgleordet ja.. Men det der klumpet noget kom kun en gang, og har ikke set det siden. Svamp synes jeg før har oplevet at vare flere dage.. Kunne det måske have været udflåd i forbindelse med ægget har sat sig fast? Hmm men ja tester igen imorgen da den igår var negativ.
  15. Okay tak skal du have! Så vil jeg gerne sættes på til imorgen den 21.1.2015.