Amaryllis

Medlemmer
 • Content count

  1,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Amaryllis

 • Rank
  Stine
 • Birthday 10/27/1977

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://www.rosenbak.info

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  05-02-2012
 • Lokation
  En ø i Danmark
 1. Tillykke med fødselsdagen og den igangværende fødsel.
 2. Nej
 3. Det lyder dejligt du allerede hjælper.
 4. Hej, Jeg har involveret mig i op-starten af en Mødrehjælps afdeling her på Lolland-Falster og i den forbindelse søger vi tøj, udstyr og andet til børn i alderen 0-8 år. Jeg har derfor spurgt Ki om lov til, at spørge jer om I ikke kunne tænke jer at hjælpe. Om I vælger at hjælpe os på Lolland eller de andre afdelinger i Danmark, er for mig underordnet...men bare det at I vil hjælpe, vil være alletiders. Min tanke var, at hvis I evt. har en gammel salgs tråd herinde, hvor jeres ting ikke er solgt - men I meget gerne vil af med det, så kunne I sende det til mig, så sørger jeg for at det komme videre til vores butik der åbner op til oktober/november i Maribo. I kan læse mere om Mødrehjælpen her: https://www.moedrehjaelpen.dk/ Man kan også vælge at støtte med 150 kr om året. Hilsen Stine
 5. En hjertepude er også god.
 6. Nu har jeg luret lidt på youtube - men når i skriver dag xx er det så samme øvelser i 10 dage eller er det forskellige øvelser?
 7. Sådan en flaske har vi og jeg elsker den! Men ellers har jeg brikker og kogt vand i termoflaske med. Så hælder jeg vandet i en lille skål og stiller flasken ned i.
 8. Jeg har ikke spurgt.
 9. har den nye og det virker fint hos mig. Jeg spiller under navnet mousel
 10. Sortere ud i nikolajs tøj, han vokser som ind i h......
 11. Tillykke med ham, han ser dejlig ud.
 12. Jeg er på hedder mousel
 13. Jeg skal have mine skønne børn hjemme hele skoleferien - det glæder jeg mig til. De sidste 3 uger af ferien er manden også hjemme. Tiden skal gå med ture til: bonbonland med min søster (hun bor ikke langt derfra), knuthenborg park (har sæsonkort), barnevognsture, overfart med færgen til bordershop, og ellers ser vi hvordan vejret arter sig. I uge 32 har vi lejet et sommerhus i Fjellerup strand, dette i forbindelse med at Nikolaj skal til undersøgelse for hypospadi på Skejby sygehus. Så for at slippe for at køre op og hjem samme dag, har vi booket et sommerhus til hele familien. Der skal vi se Fregatten, Gl. Estrup, Den gamle by i Aarhus, Ree park, Djurs sommerland - men igen vejret spiller ind.
 14. Jeg er medlem hos danmarkslærerforening både fagforening og a-kasse, har også haft brug for dem i forbindelse med afskedigelse i uddannelsesforløb