BabyWitting

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    23
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About BabyWitting

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Må legs spørge om hvordan jeres udflåd var. Var det helt hvidt eller??? Det undre mig.nemlig at mit ligner æl-udflåd
  2. UNDSKYLDER PÅ FORHÅND DETALJERNE Jeg er i dag 3+2 og har lige været på toiletbesøg hvor der, da jeg tørrede mig, var udflåd der lignede ægløsningsudflåd meget, altså det var helt gennemsigtigt og kunne strækkes meget. Jeg er temmelig sikker på, at jeg havde æl omk den 14.-15. marts, da jeg havde pletblødninger (eller brunligt udflåd) og det passer også meget godt med at min mens startede den 2. marts og med at min cyklus er på 28-29 dage. Forventer mens på mandag den 30. (eller den har da bare at blive væk  ). Min mens er meget regelmæssig så er sikker på at jeg ik har æl nu. Men hvorfor sådan noget udflåd nu? Kan det være i forbindelse med implantation/graviditet? Er der nogen af jer skønne tøser der har oplevet det og kom der en bette bebs ud af det?
  3. Der var desværre ingen baby til os. Mens kom og endda 4-5 dage for tidligt
  4. Tager en test når mens er holdt. Skal til læge på mandag pga noget andet så vil lige høre hende om hvorfor det kan være mens starter så tidligt
  5. Tror du også jeg er gravid selvom jeg har haft en forholdvis normal mens? En mens med smerter, og lidt klumper (undskyld for detaljerne)
  6. Er det nogen af jer kloge kvinder der vil forklare mig dette? Jeg tager min temperatur hver morgen og omkring æl stiger den og så falder den når mens kommer. Det er jo meget normalt. MEN jeg fik mens den 30. på cyklusdag 25 (det fatter jeg så heller ik noget af. Den er normalt mellem 28-30 dage) og min temp er ikke faldt endnu. Tog en test den 31. for en sikkerheds skyld og den var negativ, der kom en skyggestreg efter tid. Kan i forklare hvorfor den ike er faldet???
  7. Det skal lige siges at det enten er brunligt eller meget lyst blod men mest brunligt
  8. Jeg er i dag 3+3 (dag 25 i min cyklus) og er begyndt at bløde. Ikke noget voldsomt, det er når jeg tørrer mig og ikke mere end et trusseindlæg kan klare, indtil videre. Normalt er min cyklus på 28 dage så kan ikke forstå hvorfor jeg bløder nu. Forventer først mens på fredag, men tror måske det er den der starter før tid da jeg har menssmerter, dog ik så kraftige som normalt, og øm i lænden... Nogen der har oplevet det samme ig stadig været gravid?
  9. Den er svær at fange på kameraet men jeg kan se den i strakt arm
  10. Er denne streg med farve? Jeg er enten 3+1, 3+4 eller 3+5. Den kom indenfor tid men er i tvivl om, om der er farve i.
  11. Jeg begyndte først at tage min temp sent i denne cyklus (da der har været nogle personlige årsager). Min temp efter mens ligger på omk 36.3 og efter æl omk 36.6-36.7. I denne cyklus havde jeg ælslim på cd 11 og 12 så har haft æl deromkring. På tidligere kurver har jeg aldrig oplevet det dyk som på cd 18 og min temp har aldrig været så stabilt på 36.7. Tager den om morgenen
  12. Susanne hvor meget faldt din temp
  13. Det må man da sige at dette også er. Et fald på -0.6° og det passer med at jeg havde æl for 7-8 dage siden
  14. Som overskriften siger fatter jeg overhovedet ikke min temperatur, så håber lidt på at der er nogle af jer kloge tøser der har en forklaring. Jeg tager min temperatur hver morgen og normalt efter mens ligger temp. på 36.3. Ved ægløsning, som jeg havde i sidste uge, stiger den til 36.6-36.7 og der ligger den til mens kommer. MEN den 23/12 var den kun på 36.1
  15. Kan bare ik få det til at passe med at jeg har haft æl i weekenden. Men tester ikke for det så det kan jo godt være at jeg havde æl tidligere på ugen. Det vil jeg næsten håbe for har været på familiebesøg hele weekenden så der har ikke været noget lagengymnastik overhovedet og kæresten er taget på arbejde nu. Hvor tidligt fik du den metalsmag?