Drewniak

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Drewniak

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/02/1989

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Glæder mig til i morgen.. Havde testdag i dag men har ikke haft tid til det.. Så det bliver i morgentidlig og glæder mig.. Jeg skulle have haft mens i onsdags og plejer at pletbløde 2 dage før.. Jeg føler virkelig den er der denne gang..
  2. Jeg havde ÆL omkring 24.- 25. Så smid mig på til den 9. Oktober..
  3. Det har jeg altid to dage før mens kommer..
  4. Hov.. Det kunne jeg ikke finde ud af.. Men mange gange tak.. Det håber jeg også..
  5. Hej alle.. Jeg er lidt ny herinde.. Min kæreste og jeg har prøvet "on and off" siden september, uden held endnu. Så jeg tænkte at det kunne være rart at dele mine tanker og følelser med andre i "samme bås" Håber snart det lykkedes. Held og lykke til alle jer der og så forsøger..!
  6. Hey Big time bk... Jeg stod i præcis samme situration for et par måneder siden.. Jeg havde også haft stabil cyklus, de første 6 måneder efter jeg havde smidt mine p-piller. Jeg gik og så over tid. Da jeg var gået en uge over, med negative teste, besluttede min kæreste og jeg at tage til lægen for at blive testet.. Den var også negativ. Så jeg tog hjem igen og fik til sidst følsen af, at jeg faktisk bare håbede på at jeg fik min mens, så jeg kunne komme videre, istedet for at gå og stresse over det. Jeg endte med at gå 11 dage over tid, og var bare lykkelig for at det kom til sidst. Så se tiden an, men lad være med at få dine forhåbninger for højt op. Man ender bare med at blive ked af det.
  7. 4 - 10 dage efter befrugtning så vidt jeg husker..
  8. Velkommen til.. Spændende med PB der går hurtigt.. Jeg står i samme situtation, jeg er nu gået 8 dage over, stadig ingen tegn på mens, men nogle trækninger i siderne.. Har testet 3 gange og stadig ingen ting.. Bliver spændende om vi skal følges ad..!
  9. Hey baksen.. Stort tillykke.. Jeg har samme problem som dig lige nu.. Jeg har heller ikke fået min mens og har testet 2 gange, uden held.. Og min mens virker heller ikke til at den overhovedet har tænkt sig at dukke op.. Jeg kan forstå din frustration...
  10. Vi har startet PB i september 2014, Lige nu har jeg masse tanker, jeg er nu gået 4 dage over tid (ingen tegn på at det overhoved kommer) og har ellers en normal cyklus på 26 dage, hvor den har lagt længe.. Jeg har taget 2 forskellige tester som begge siger at jeg ikke er gravid.. Jeg er meget forvirret..