MissChok

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    14
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MissChok

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Ved selvfølgelig at det er no go at farve hår, men hvad med hår kur. De der bomber som skal sidde 2-3 min og som frisker farven op!? Er de osse no go?
  2. Ja juni eller juli. Dwt sagde lægen faktisk ikke noget om. Jah, sådan da! Tror li han skal ha en par dage mere
  3. Hvordan gør man det? Har først li oprettet mig her den anden dag
  4. ... Og er i 6-7 uge! Lidt vildt at tænke på! Er bare så glad! Min mormor var jordmoder, og hun har altid sagt jeg fik tvillinger! Er spændt på om hun har ret! Desværre døde hun den 26/12-13, så kan ikke engang fortælle hende det. Jeg tror det blir en pige :-)
  5. Årh hvor er du sød! Tak for dit svar! tar en dag af gangen! Han må spørge hvis han vil vide noget. Vil ikke overfuse ham. Kunne jeg ikke finde på. Hvordan må jeg løfte nu? Er der max kg på?
  6. Tusind tak:)
  7. Hvad må man ikke spise og hvad må man ikke drikke? Og er der noget jeg skal spise og drikke? Har hørt kaffe ikke er godt? Hvad med the? Må jeg spise stærkt mad? Sushi? Er klar på den helt store livsstils ændring!
  8. Hehe.. Har os tænkt at gi ham tiden. Og så må jeg se.. Uh ha! Lægen havde først tid i morgen.
  9. Hehe.. Har os tænkt at gi ham tiden. Og så må jeg se.. Uh ha! Lægen havde først tid i morgen.
  10. Er lige vågnet fordi jeg skal tisse! Han har sku sovet på sofaen i nat! Tid! Det tror jeg og håber på er det jeg ser frem til.. Men Gud hvor har jeg lyst til at ruske i ham!!!
  11. Tak. Og jeg håber det mere end noget andet.. Jeg må se de næste dage an. Andet kan jeg ikke gøre!
  12. Vi er begge 29. Han har sommetider nogle sjove perioder og han er enormt konflikt sky! Vi har været sammen i næsten 3 år.. Er faktisk helt overrasket over hvor glad jeg blev / er men vidste osse godt jeg ikke fik en jubel fra ham. Jeg håber han tør op! For det barn skal ingen steder før om 8 måneder! Og det i mine arme! Jeg håber virkeligt han sover på den i nat og er glad igen i morgen. Kan godt forstå han er i chok, er jeg osse selv.
  13. Har haft det mystisk den seneste tid. Og googlede mig frem til det nok var bedst at ta en test. Købte 4. Brugte 2. Og begge positive! I morgen ringer jeg til lægen. Det var ikke li frem planlagt, men jeg er overrasket og glad. Det kan man bare ikke sige om manden. Han er mega i chok! Hvad gør man?