haaningmkl

Nye medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About haaningmkl

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Den udsendte stråling og de farer der følger med, ser ud til at være bekymringer der går igen hos mange af jer. Dette er ikke noget vi havde forudset, og det er egentlig meget interessant. En google søgning på farene ved wifi stråling giver mange meninger fra begge sider, og det ser ud til at være en ret intens debat.. Om det er skadeligt skal jeg ikke gøre mig ekspert på, men jeg kan dog sige at det er nøjagtig samme stråling (WIFI)som en router, pc, mobil og alle andre apparater med internetforbindelse udsender. Dette er noget jeg vil undersøge meget nærmere, men min umildbare indskydelse er at den lille transmitter i armbåndet, er en meget lille dråbe i det store hav af telefonmaster og trådløse routere vi lever i. Det er dog en meget vigtig pointe i vores undersøgelse, og i skal have tak for i bragte det på bane!
 2. Igen, mange tak for svarene! Det er fedt at høre jeres meninger, også selvom de er negative! Hvis jeg må have lov at stille et andet spørgsmål til jer af jer der ikke bryder jer om produktet. Hvis armbåndet/ankelbåndet havde den funktion af den også kunne fortælle hvilken søvntilstand din baby er i ( overfladisk søvn, dyb søvn, eller drømmesøvn) (se mere om søvntyper: http://www.sundhedsplejersken.nu/born-0-5-ar/25-born-0-5-ar/1553-born-og-sovn). ville det så gøre produktet mere interessant? Med denne funktion vil man kunne forudsige hvornår babyen vågner op fra sin lur, samt hvor lang tid babyen burde sove for at fuldende sin søvncyklus. Denne funktion er ikke beskrevet i spørgeskemaet da det stadig kun er en ide, men det kunne da være interessant at høre hvad i syntes om det?
 3. LilleMi: Formålet med produktet er at give forældre en nem mulighed for at vide deres børn har det godt, uden nødvendigvis at skulle tjekke op på dem fysisk. Situationer hvor dette kunne være en fordel, er f.eks. hvis babyen sover, og du gerne vil kunne lave andre ting rundt i huset uden at skulle kigge ind i soveværelset hvert tiende minut. Produktet virker som sagt også ligesom en traditionel babyalarm. Hvis babyen begynder at græde vil du kunne høre det igennem applikationen på din smartphone. Hvis du lader barnet tage en lur i haven, kan du også hurtigt se på applikationen om barnet har det varmt eller koldt , så du ved om du skal hente ekstra tæpper, eller fjerne et lag. Babyer kræver utrolig meget opmærksomhed hele tiden. Det er naturligvis en udfordring at hele tiden holde øje med ens baby samt alle andre ting rundt om en, det kan være man har andre børn at holde øje med eller en mand man skal rende og rydde op efter. Der kan være mange bolde i luften samtidig, og det er i de situationer vi gerne vil gøre det hele lidt nemmere. Meningen er at du hurtigt skal kunne tjekke op på den lille, uden at skulle fjerne opmærksomhed fra det du er igang med. Derudover er den også nyttig til at få en hurtig advarsel hvis babyen f.eks. har lagt sig om på maven og ikke kan få vejret, eller lignende situationer hvor det er vigtigt at få hurtigt besked. Det er i korte træk hvad produktets mening er :)
 4. Mange tak for jeres feedback! Det er helt fint i bare springer spørgsmålene over hvis de ikke er relevante for jer :) Emilie, MorAnja, og NadiaDP. Vil i være okay med at jeg skriver en privat besked til jer herinde på et tidspunkt. Det vil være med nogle uddybende spørgsmål om produktet. Det er muligt der opstår nogle spørgsmål vi gerne vil have besvaret af nogle "modstandere" af produktet, så det ville være en stor hjælpe hvis jeg må have lov at skrive til jer herinde.
 5. Hej forældre på babyklar.dk Mig og en lille gruppe af studerende på Aarhus universitet er i færd med at udvikle et smart armbånd til babyer, som skal gøre dagligdagen som forældre nemmere. her er en kort beskrivelse af konceptet. Armbåndet indeholder sensorer der kan aflæse babyens puls, og krops temperatur. Derudover fungere den også som babyalarm med en lille indbygget mikrofon. Det hele styres og aflæses igennem en app på forældrenes smartphone, så de hele tiden nemt kan se den data armbåndet indhenter. Armbåndet tjekker også for uregelmæssigheder i pulsen, og giver forældrene advarsel hvis det er nødvendigt. En simpel illustration af konceptet kan ses her: http://imgur.com/CHRuaMX Vi er stadig i udviklingsfasen. og det ville hjælpe os utrolig meget hvis i vil svare på et kort spørgeskema om produktet. Spørgeskemaet er naturligvis anonymt og den indsamlede data bruges kun til validering af konceptet. Spørgeskemaet kan findes her: https://da.surveymonkey.com/s/MQD62Z7 Hvis i har nogle spørgsmål eller kommentarer skriver i også bare! Mange tak på forhånd! Mikkel Haaning.