jeanette33

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    35
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About jeanette33

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Hej mødre :-) Håber i kan give lidt feedback! Det er sådan jeg har ofte oplevet Frederik (22 mdr) er begyndt at "blive sur" eller sådan lidt ligeglad med mig når far fx er hjemme. Jeg tænkte det kunne være han var blevet lidt farsyg, for så ofte ser han ham jo ikke, hvilket også er fint. Det jeg så bare syntes er mærkeligt er at selvom han vil far lidt mere til tider, er det ikke sådan jeg ikke kan være alene med ham, tage ham i bad, putte ham osv. Han vil også gerne med mig ud at lave bad fx. Jeg har dog lagt mærke til at hvis jeg er begyndt at sige nej til ham, eller fx "mor skal ikke med ud at gå denne gang" bliver han "sur" på mig og vil hverken sige farvel eller Hej igen.. Altså hvis jeg ikke lige er der eller gør hvad han gerne vil jeg gør kan han "afvise" mig resten af dagen??? Hvis far siger nej tager Frederik det som et nej, men bliver ikke "sur" på ham som ved mig? Forstår det bare ikke? :-/ ligesom dengang jeg lå syg var han rasende og mener rasende på mig i nogle dage? Men far tager væk en hel weekend siger han intet til? Min kæreste siger blot det er fordi vi har et stærkt bånd, mig og Frederik.
  2. Hans DP sagde også til mig i dag hun vil give mig ret i at han reagerer ret meget lige nu, og hun er overbevist om, at det er en blanding af vores sygdom (især min) og noget seperationsangst. Han har udvist seperationsangst hos hende også ☺ men ikke i samme omfang, men hun er heller ikke hans mor
  3. Ja, her er det dog som om han viser ved fx selvom far sidder inde og leger med ham og jeg så går, at han løber ud og kigger efter mig og råber moar moar hele tiden.. Så den er svær .. Men det føles som om jeg lige skal vide "jeg savner dig, men det du gjorde var ikke i orden" eller hvordan man skal sige det? Jeg skal ligesom vide at nu hvor jeg ikke havde tid til ham dengang, må jeg ligesom også selv se hvordan det føles!
  4. Ja, her er det dog som om han viser ved fx selvom far sidder inde og leger med ham og jeg så går, at han løber ud og kigger efter mig og råber moar moar hele tiden.. Så den er svær .. Men det føles som om jeg lige skal vide "jeg savner dig, men det du gjorde var ikke i orden" eller hvordan man skal sige det? Jeg skal ligesom vide at nu hvor jeg ikke havde tid til ham dengang, må jeg ligesom også selv se hvordan det føles!
  5. Han græder først når jeg skal gå.. Ninjamama har det på samme måde .. Har så svært ved at gå når han er så ked af det. Har prøvet at gå ind og sætte mig med ham og finde lidt legetøj frem osv men så snart jeg vil gå vil han med ellers bliver han så ked af det :( min DP forslog også vi bare afleverede hurtigt og gik.. Men har det sådan jeg vil sige farvel til min søn og ikke bare gå.. :(
  6. Bliver lige nødt til at have lidt hjælp piger..
  7. Frederik fik forbrændt håndfladen og har været til lægen to gange .. Vil blot høre om nogle har prøvet noget lign. og har brugt noget til efterbehandling?
  8. Frederik 17 mdr. er begyndt at sige mor rigtig meget for tiden, da han lige har lært det, så da jeg afleverede i dag i DP stod vi mig og DP ikke så tæt fra hinanden og Frederik kiggede på DP som igen sagde om mor måtte få et mys og så lavede han trutmund mod hende .. Så fik hans ven Marcus et og så spurgte jeg om mor måtte få et og han gav mig et :) - kan det være rigtigt de ikke forstår ordene fx mor endnu og bare siger det da de lige har lært det? For syntes da det er underligt at giver DP et mys medmindre han tror hun er hans mor, hvilke da vil være underligt ;) ?Det er måske bare mig der ligger for meget i det? For om DP siger mor eller om det er mig der siger det giver han jo nærmest bare mysser hvis man siger det :)
  9. Altså nu næsten bare hvor man nævner ordet mys så står han klar med trutmund .. ;) men nu var det jo sådan han i det øjeblik stod nær DP da hun sagde mor mor ikke skulle have et mys og så stak han trutmunden frem mod hende da han går jeg ud fra hørte ordet mys for som sagt regner jeg da ikke med han tror hun er hans mor :) men så længe det er familie syntes jeg ikke som sådan det er et problem men nu er DP jo ikke familie..
  10. Ja det var nemlig at DP sagde om han ikke kunne give er mys til mor .. Og så lavede han trutmund til hende og hun gav ham så et mys på munden.. Går da ikke ud fra han tror hun er hans mor ;) så som nogle andre har sagt er han vel ikke gammel nok til at forstå hvad et kys betyder og giver det da han vel ser glæden hos os han giver.. :) syntes som nogle også har nævnt at hun burde vende kinden .. Og nej det har ikke noget at gøre med ingen andre må få kys af vores søn, men DP er jo altså heller ikke familie! :)
  11. Ja det var nemlig at DP sagde om han ikke kunne give er mys til mor .. Og så lavede han trutmund til hende og hun gav ham så et mys på munden.. Går da ikke ud fra han tror hun er hans mor ;) så som nogle andre har sagt er han vel ikke gammel nok til at forstå hvad et kys betyder og giver det da han vel ser glæden hos os han giver.. :) syntes som nogle også har nævnt at hun burde vende kinden .. Og nej det har ikke noget at gøre med ingen andre må få kys af vores søn, men DP er jo altså heller ikke familie! :)
  12. Hejsa :) Sagen er den at vores 17 mdr. Er begyndt at kysse os på munden hvilket jo bare er skønt, da jeg så afleverede ham i dagpleje i dag og skulle sige farvel sagde hans DP om mor ikke må få et mys og da han stod i nærheden af hende gav han så hende et mys og bagefter da jeg spurgte igen fik jeg så et.. Giver de bare kys til hvem som helst i den alder .. Har jo sådan med når det er kys på munden vil jeg gerne det kun var min kæreste og jeg? Er der andre der oplever dette? :/
  13. hej mødre :) Jeg har de sidste to gange oplevet Frederik 17 mdr bliver utrolig sur og gal på mig samt ikke vil over til mig og sige farvel om morgenen, hvis det er far der tager afsted med ham ..?? Det er først når han er kommet i jakke osv. Han kan godt vinke og nogle gange sige Hej Hej , men må ikke komme i nærheden af ham på det tidspunkt og så er det kun far der kan bruges.. Det er ellers ikke sådan ellers vil faktisk nok sige den sidste stykke tid har han været lidt morsyg .. Jeg aflevere og henter ham stort set hver dag udover onsdag da min mand har fridag.. Nogle gange henter jeg ham dog.. Er der andre end mig der oplever dette? Aner ikke hvorfor han slet ikke vil over til mig og bliver så sur på mig?? :(
  14. Tak for svar søde piger