mettemette

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About mettemette

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    06-06-2015
  1. Hvornår fødte du:15. juni Tid og sted:Kolding Sygehus, kl. 15.35 Køn og navn: Johan Vægt og længde: 3210 g og 52 cm Andet: Han var ude efter1 time på sygehuset som endte i et meget akut kejsersnit.Fik vestorm og hurtigt kraftige lange smertefulde veer pga. igangsættelse med stikpille.
  2. Jeg hedder metteks2. Man kan hente en knap til sin browser så man kan pinne billeder fra alverdens hjemmesider. Det er faktisk sådan jeg oftest bruger det, netop for at gemme ideer som billeder med indbygget link. Jeg pinner ikke så meget fra andre, men bruger det til ting jeg falder over når jeg surfer på nettet.
  3. Vi sagde det til vores forældre i juledagene. Vi havde pakket scanningsbillederne ind og de fik dem så før middagen som en lille gave. Begge hold forældre blev utrolig overraskede da vi altid har sagt at vi ikke vil have børn. Nu var vi også blevet så gamle at de var holdt op med at håbe. Vi skulle have haft det på video for de sad godt nok og måbede og vidste ikke om det virkelig var sandt.
  4. Jeg vil gerne deltage i denne tråd og skrives på listen. Jeg er 37 år og gravid med mit første barn, som blev til efter inseminationsbehandling. Vi fortalte nyheden til vores forældre og resten af familien i juledagene. Det var en bombe der sprang og der var mange der fik et chok, da vi hele tiden har sagt at vi ikke vil have børn. Nu var vi efterhånden blevet så gamle at alle var holdt op med at håbe på at vi ville ombestemme os. Termin: 3. juni Fødested: Kolding Sygehus