Mogsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    108
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mogsen

  • Status
    Aktivt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    København
  1. Jens blev vaccineret fredag formiddag og hylede sig gennem fredag eftermiddag/aften. Han var varm men ikke feberhed. Så var der fire nættes rod, før vi fandt rytmen igen :)
  2. Vi er oppe på ti dage med god nattesøvn. :glad Det vil sige, at baby sover fra ca. 11 til 7:30 afbrudt af to amninger. Inden da var nætterne rent kaos og ret forfærdelige. Om dagen tager han typisk to lange lure a ca. tre timer og så en kortere sniver sen eftermiddag/aften.
  3. Det er jo bare helt fantastisk - nyd det! :)
  4. Så fik jeg rettet mit indlæg :)
  5. Her er min gulddreng :kuller
  6. Helt vildt lækre unger I har! :yay
  7. Rigtig fine! :) Jeg når heller ikke noget. Eller jo, jeg syede en 'voksi'pose om, da den skulle bruges indenfor, men der er desværre ikke gang i de store kreativiteter...
  8. Jeg var til pilates for første gang i torsdags. Junior var med og klarede faktisk at lade mig træne i fem kvarter før han gik ind i virkelig-råddent-aftenhumør-mode. SÅ gik vi også, men jeg synes bestemt, det var en succes. I øvrigt var det helt fantastisk at komme lidt i gang. Nu er pilates jo ret stillestående, men vi kom da i gennem en masse muskler, og jeg glæder mig nu endnu mere til, at det bliver forår, så jeg kan tage løbeskoene på. By the way - jeg har gået til babymusik med mine to første, og der var altså ikke noget religiøst over det. Ud over at det foregik i kirkerummet selvfølgelig. Det var en musikpædagog, der stod for det, og det var virkelig godt. Desværre er jeg flyttet nu, og der er lidt for langt til nærmeste kirke med babymusik.
  9. Kort sagt sover jeg ikke :wacko Jo, ind i mellem sender min mand mig i seng, når Junior er spist af, men med tre børn, en hentisk hverdag og en baby der heller ikke sover om dagen, så er der bare ikke så mange pauser. Det gode er, at jeg ved, det går over. Og så er der en god dag/nat en gang i mellem, og de kommer jo ikke dårligt igen - så det lever jeg højt på :) Jeg skal i mødregruppe for første gang i morgen. Er ret spændt. Jeg frygter lidt, at det bliver mig og fem unge piger i starten af tyverne med deres første barn. Så vil vi bare ikke have det store til fælles. Men så kan jeg jo hoppe fra... Jeg har heldigvis tre (!) veninder, som også er hjemme med babyer, så det er luksus :) Vi kan heller ikke lægge baby nogle steder, og de gælder også slyngevuggen. Han sover der kun 5 min. ad gangen, så skal han have sut og vippes igen. Så selvom vuggen bliver solgt med sove-garanti, så er det altså ikke alle babyer, der sover godt i den. Jeg har i øvrigt syet min selv af reststof, et stykke træ vi havde i kælderen og fjeder og dørkarmsgreb fra en gammel hoppegynge, jeg købte på DBA til 50 kr. Og så en ring, som jeg havde liggende fra en ringslynge. Der findes mange gode sy-vejledninger.
  10. Her er min lille dreng helt mælkefuld og tilfreds :D
  11. I øvrigt så stikker jeg gerne af på småærinder, når baby er spist godt af. Jeg har været af sted masser af gange allerede og nyder freden :) :rolleyes
  12. Minder lidt om situationen hos os. Jeg har nattevagten alene, og den er ikke for sjov, så min mand har sovet i stuen, siden baby blev født. Lillemanden er vågen det meste af natten/hele natten, de fleste nætter, hvor han enten græder, spiser eller "larmer bare helt fucking åndssvagt meget når han sover, så ingen får sovet ordentligt " Jeg tror, at han døjer med mavekneb. Min datter var fuldstændig magen til, så jeg oplever en led form for deja vu i disse uger. Og så ser jeg ti år ældre ud efter snart seks uger uden søvn... :wacko
  13. Godt nytår til jer alle! :balloon Håber at babyerne opfører sig ordentligt :rolleyes
  14. Død og pine! Man skulle tro, at der var fordele ved at have ammet to børn før, men det er der tilsyneladende overhovedet ikke. :blink Jeg har simpelthen så ondt, at jeg er LIGE.VED.AT.DØ. når jeg lægger ham til. Og resten af ammetiden også sådan set... Fåååårk, hvor jeg hader ammebryster - det kan bare kun gå for langsomt med at blive hærdet! :gal :sm :wacko Hvordan går det med jeres stakkels bryster? ( :D )
  15. Jeg gættede på d. 26. men ramte d. 27. (terminsdagen i øvrigt), så jeg var tæt på :)