Mullemor

Nye medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Mullemor

 • Rank
  Nyt medlem
 1. Tak for jeres svar .) Må ærligt indrømme at jeg ikke tester for ÆL, men ser på de tegn der er er bla. at jeg er vildt lysten og har æggehvide-agtig udflåd. Pt. har jeg absolut ikke lyst til sex og mit udflåd er mælkehvidt - sorry for detaljerne. Ved godt at det ikke er sikkert at jeg havde ÆL der hvor jeg tror den var, men det er alligevel underligt hvis disse tegn skulle vare 2-3 uger. Prøver ihærdigt at tænke på noget andet, men det er svært når det niver, brysterne er ømme og man har konstant træt. Håber men tror intet før det er 2 streger
 2. Argh jeg er ved at blive vanvittig. Nu har vi forsøgt siden august og min mens er desværre ikke blevet regelmæssig (43, 32, 36), så jeg ved ikke rigtig hvornår jeg kan forvente en forhåbentlig udebleven mens. Den sidste uges tid har jeg haft niv i underlivet og murren i maven og i dag har jeg bare haft det SÅ skidt. Store brystspændinger og meget uro i underlivet og niv og murren. Har testet i dag (uden morgenurin) og den var negativ :( Vil på den ene side gerne håbe at der er held og der er en positiv test om nogle dage, men tør heller ikke håbe for meget så jeg få rykket cyklusen pga. forventninger etc. Har gået meget og talt for og imod et barn mere og haft kolde fødder men nu er jeg bare SÅ klar på en positiv test. Mener at jeg havde ÆL omkring den 9/10. november, men aner ikke hvor forventet mens er, så ved ikke hvornår jeg skal teste. Synes også de tests jeg har virker ret discount-agtige - kan man mon stole på dem (billige-teste.dk)?
 3. Hvor er jeg træt af niv i underlivet. Pt. niver det stort set alle mine vågne timer samt tynger godt dernede. De måneder vi har været i gang med at udvide familien har jeg haft niv 2-3 uger i løbet af hver måned. Og når de kommer efter ÆL og fortsætter, ja så kan man ikke lade være med at håbe at der er gevinst, men efter 4 måneder på denne måde, uden positiv test, ja så GIDER jeg IKKE mere! Helt okay der er niv og ømme babbelutter hvis man er gravid, men ¤!?&¤ ikke når man ikke er!
 4. Tak skal I have :) Da vi fik vores første gik det også over al forventning med det hele og jeg knus-elsker bare den unge så meget, at jeg er helt bange for at der ikke er plads til en til. Pt. går jeg rundt med små-niveri og er tung i underlivet, men det har jeg haft op til flere uger de måneder vi har været i gang, så tror snart ikke på noget mere. Sikke hvor jeg piver, når man tænker på andre der venter i flere år, men i mit hoved fylder det altså enormt meget.
 5. Jeg har til daglig en alm. profil herinde, men ønsker ikke at familie og venner skal snage i vores spænde forsøg, så derfor denne undercover-prifil. Er gift og har et barn i forvejen fra 07. Vi startede op med at smide p-pillerne i august men indtil videre er der intet sket :( og det gør mig ret mismodig - især fordi det skete i 1. cyklus med vores første barn. Derudover svinger jeg meget i "lysten" til at få en mere - nogle dage glæder jeg mig, andre dage får jeg kolde fødder. Har aldrig været god til nye ting og forandringer i mit liv og tror lidt det er tankerne om forandringer, at vi ved hvad vi har og ikke hvad vi får, der skræmmer mig. Har de sidste måneder talt dage ved ÆL, haft uregelmæssige mens og håbet håbet håbet uden resultat. Har testet hver måned og blevet lige skuffet hver gang. I denne omgang har jeg helt glemt at kigge datoer og bare hygget når lysten var der, og nu går jeg igen og venter. Bliver forvirret af disse modstridende følelser i mit hoved :(