Babymor.C

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Babymor.C

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    10-06-2015
  1. Jeg er blevet helt utroligt træt de sidste par dage. Derudover har jeg en meget skærpet lugtesans og så er jeg også overdrevet emotionel - min stakkels mand skal virkelig passe på hvad han siger! I lørdags så jeg i øvrigt voice junior i fjernsynet - jeg plejer at have let til tårer, men jeg HULKEDE igennem hele programmet over de søde og dygtige unger og stolte forældre! :) Kvalme har jeg ikke endnu - jeg var meget plaget af det i min første graviditet, men ikke specielt i nummer to, så måske er jeg bare heldig og slipper igen :)
  2. Velkommen til! Hvor spændende med jeres første barn - det blir helt fantastisk. Jeg har ikke så stærke symptomer endnu. Er mere træt end jeg plejer og fryser helt ekstremt om aftenen (kan jeg ikke huske fra de andre gange, men kan læse mig til at det er normalt), men har ingen kvalme endnu. Men det er meget almindeligt at symptomerne først kommer lidt senere :)
  3. Jeg er her også :) Jeg er 26 år og er mor til Sia på snart 5 og Elliot på 3. Fandt i søndags ud af at jeg er gravid igen - bare tre uger efter vi tog beslutningen om at prøve - så det er meget overvældende, men helt fantastisk! Er 5+0 i dag. Vi bor på Østerbro i København og jeg læser til sygeplejerske på Frederiksberg og arbejder som vikar på Gentofte Hospital. Jeg glæder mig til at følges med jer og lære jer at kende :)