Jpige

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    60
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Jpige

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tusinde tak! Nu må vi se om den hænger i! - fik en meget svagere test i dag så krydser fingre for at det ikke er en bio..
  2. Ja jeg skal afsted hjemmefra i dag og kommer først hjem lørdag aften - så tænker at jeg bare lader testene blive hjemme og så ser ad om min mens kommer. Og hvis ikke - så tester jeg søndag morgen. Så må der da have været en udvikling hvis det er en graviditet. Tak for svar! - Min kæreste og jeg har også snakket om at få tidlig scanning omkring uge 7-8 , når vi endelig når så langt.
  3. Tak! det er pænt af dig! Jeg håber det samme. Vender tilbage med nyt når jeg har noget! - håber på godt nyt.
  4. Okay det er dejligt at høre! Håber på det bedste!
  5. Lægen siger at det gør man ikke. De vil ikke bare tage blodprøver medmindre det fordi -et eller andet. Skal derind 6 maj og have taget en urinprøve for at se om jeg stadig er gravid.. Håber du har ret!
  6. Hej Babyklar. Jeg har brug for lidt råd igen! Jeg testede i går helt positivt, og testede så igen i dag for at de om jeg kunne se en udvikling. - Men testen i dag er ikke engang tæt på at være ligeså tydelig som i går. Betyder det at det er en bio, eller er det meget normalt? Knus en meget bange pige. (Her er et billede af mine tests fra de sidste 4 dage.)
  7. Tusinde tak! :balloons Og held og lykke med din bebs!
  8. Ja jeg havde slet heller ikke regnet med sådanne tydelige tests. Håber virkelig også den holder ved! :loveshower
  9. I marts havde jeg en bio, fik hele tiden svage tests og så sagde en digital ikke gravid - så der vidste jeg det måtte være en BIO. Men det jo så forskelligt. Tusinde tak! håber den lille hænger ved så vi kan få en julebaby :gravid
  10. Tusinde tak! :yay :glad
  11. Tusinde tak! Og selv tillykke med din baby! :loveshower
  12. Ja du havde ret! Heldigvis! Det bare så dejligt - håber virkelig den hænger ved. Jeg tror jeg er 4+3 - men måske mindre eftersom Clearblue skrev 1-2 uger henne. Så måske kun 4+0?? Ved det ikke helt - tester ikke ÆL. Ja det kan sagtens være!
  13. Tusinde tak! Håber den hænger ved! :)
  14. I må have haft ret. :loveshower Tog en test i morges, hvor stregen kom virkelig hurtigt - den var allerede mega tydelig efter 2 minutter. Flåede så en Clearblue frem og dyppede den og så en fra apoteket. Den var apoteket blev helt blå indenfor 1 min og så sagde Clearblue'en "Pregnant 1-2" .. Jeg brød ud i gråd! Jeg kan slet ikke fatte det. :yay
  15. Tusinde tak for den søde besked. Jeg tør ikke håbe på for meget med min forhistorie - men håber da indtil mens kommer (hvis den kommer) ..