Pink Apple

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    51
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Pink Apple

  1. Så blev det endelig min tur til at tilmelde mig en terminsgruppe, - 5. gang var lykkens gang med ICSI Er der andre derude der også næsten lige har stået med en positiv graviditetsprøve??
  2. Er stadig helt paf over at det endelig er lykkedes og at jeg skal være mor til august Har haft en forholdsvis nem graviditet, men nu begynder der at komme lidt ondt i ryggen, besværligheder med at vende sig om natten og komme ud af sengen ... men jeg tager gerne det hele med, for den lille mand er det hele værd ... Tror han bliver fodboldspiller, for han sparker helt tosset Hvad med hos dig?
  3. Kæmpe tillykke Jeg var 6+4 da jeg blev scannet og det var liiiiige i går Så hjerteblink og hørte hjerteslag med ca. 115 slag i minuttet så det var fantastisk ...
  4. Yaaaaaas!!! Så skal du da liiiige have ændret din status her på Babyklar Kæmpe tillykke! Kan se du er startet samtidig med os med at være i kontakt med sundhedsvæsenet, så det var da også bare på tide det lykkedes for os!! Jeg er kun 5+0 og med os der er i fertilitetsbehandling er det ret så nemt og regne ud hvad vi er - hvis vores cyklusser altså er normale, ellers skal der trækkes lidt fra og lægges til .. Overvejer også stærkt en tidlig scanning, for der er dælme lang tid til den 2/1 - men samtidig er jeg også så skide bange for at opdage der er noget galt ...
  5. Jeg fik taget blodprøve 4+0 og da var den 110. Vi har været igennem ICSI-behandling og jeg synes selv det lød lavt, men de sagde at alt over 50 var super ...
  6. Har lige fundet den her side: http://froekenmai.dk/shoppingtilbebs/den er godt nok fra februar af, men det er da stadig gældende :-) Der er dælme indkøbsliste og billeder af alt man nærmest kan tænke sig man skal bruge til sit barn + en indkøbsliste ... Det skulle jeg da have vist for LÆNGE siden ... Ja ja, man køber jo ikke alt på listen, men synes sgu den er god at ha' ... Er det noget I andre kan bruge? og hvordan går det med indkøbene hos jer? Hvornår begyndte I at købe alle baby-tingene?
  7. Ja der findes jo alverdens lister derude :-) ... Nogle af dem er MEGET lange ... :kuller Men hvilke ting var fuldstændig uundværlige da bebsen blev født og hvad kan egentlig vente til at bebsen er 2, 3, 4 måneder gammel (osv. der opad)? Gå gerne heeeeelt ned i detaljerne :loveshower En veninde og jeg prøver at sammensætte en liste for hvad der skal købes med det samme og hvad der f.eks. kan vente til der er diverse udsalg ;-) (Black Friday f.eks. :7himmel whiiiii ) Håber mange af jer kan være behjælpelige :D Edit: Opdagede lige jeg nok er i det forkerte "emne" - kan man ændre det?? Hvis ikke, så håber jeg det går :-) UPDATE: Vi har fået bikset den her liste sammen indtil videre: Stofbleer Autostol/EasyLift Ammepude Pusleplads/kommode Puslehynde Termometer Babydyne Sengetøj Lift, som kan bruges som seng Liftmadras Underlag til liftmadras Lagner til lift (hvide til liften) Dobbelt vaskefad Badeomslag MAM-sutter (hvis der ikke fås nogen i babypakker) Badekar Badeindsats Strækvikle/Bæresele Zink-salve Neglesaks Badeolie Sikkerhedsvatpinde D-vitamin dråber Vaskeklude Bleer Vådservietter NAN 1 - færdigblandet (bare for en sikkerheds skyld) Lansinoh Brystvortecreme Amme BH'er Amme-indlæg Flasker Tøj (bruger kun kort str. 50 og 56) Babyalarm (kan evt. vente) Spædbarns-tandbørste Og så er der evt. Barnevogn Pusletaske Regnslag til barnevogn Alt efter hvornår hun har tænkt sig at skulle ud og trave :-) Ser det fornuftigt ud?? Så er det store spørgsmål jo bare nu ... Hvor meget tøj der skal købes og om mon det er smart at investere i en brystpumpe med det samme (hun ved hun alligevel skal bruge den senere)??
  8. Føler mig faktisk helt heldig at jeg kan følge hende nu, for når det en dag lykkes for manden og jeg, så er jeg da i det mindste lidt forberedt på alt det her :-) WOW altså! - THANK GOD der er sådan et forum her!
  9. Har kendt hende i 23 år ;-) så ja, - er 99% sikker på hvordan hun reagerer, desuden er det ting hun selv har kigget på men har ville vente med pga. pengepungen :-) Nå, den kop der ... haha :btopic Så giver det jo MEGET mere mening for mig nu hvad I mener med kop :-) Argh men altså hvor er der dog bare meget man skal lære!!!
  10. True - var det mig selv ville jeg også helst købe tingene fra nye, men jeg har også pengene til det... Hele min venindes plan er at købe så mange ting som muligt brugt, heriblandt også en dyne ... men nu er den der Temprakondyne nu også bare tænkt som en ekstra dyne i skabet hvis der skulle ske uheld :-)
  11. Pengene er meget små hos hende og hun kommer også til at få flere gaver (nye) som står på hendes ønskeseddel, men selvfølgelig får hun lov til at takke nej tak til det :-) (tror dog hun begynder at græde af glæde, ha :-) Pengene er ikke spildt hvis hun siger nej, - så sælger jeg det bare videre, eller gemmer det til mig selv (det er jeg dog ikke så glad for, - for jeg skal jo først til at begynde med fertilittesbehandling... og hvis det så ikke lykkes ...)
  12. Lyder meget fornuftigt med brystpumpen, det kan jo være det hele kører på skinner (man har vel lov at håbe på min venindes vegne)... og ja, en flaske eller 2 er der sikkert i de der babypakker, så den stryger vi da lige på listen :-) Flasker vs. kop? Altså nu har jeg jo ikke selv børn, - men kop er da først fra 5-6 måneders alderen ik? Lige et sidespring... Skal i morgen på rundtur og hente ting jeg har købt på Dba... Min veninde aner ikke noget om det, men der er både aktivitetstæppe, 25 stk legetøj, uro og en Lamaze Spillefant for under 300 kroner... og alt er i tiptop-stand ... Håber hun bliver glad for det :-) Og nå ja, en Temprakon babydyne, 1 år gammel (brugt som ekstradyne max 5 gange) til under 200 også ... YAY!
  13. Min veninde er gravid - jeg er hende den misundelige der sidder ved siden af og skal igang med ICSI på Riget omkring oktober :-) (Fingers crossed) ... :bd Jeg hjælper hende bare med at gøre klar til det hele :-) Tak fordi du lige flyttede den, - den giver vidst mere mening under "Udstyr" :-)
  14. Jeg er for meget på facebook - sad og ledte efter en "synes godt om" knap :zzz Det lyder faktisk som en rigtig god idé, - vi må på jagt efter et godt tilbud :-)
  15. Nedslående, men stadig optimistisk ... Efter at have prøvet i godt og vel 6 måneder (ja så lang tid er det jo ikke) var jeg heldig at være med i et forskningsprojekt på RH - 38 æganlæg = MANGE for en på 30 og alt så fint ud ... Kæresten var desværre ikke hjemme til at deltage, men pga. min nysgerrighed, fik jeg ham overtalt til at gå til EL for at få en prøve af hans sædkvalitet ... Han har 2,9 millioner sædceller Kun 1 % er normale = 29.000 Koncentrationen er ALT for lav og deres penetrationsevne er også ALT for lav :-( Det er dælme ikke mange - vi skal jo bruge lige over 100.000 for at kunne blive gravide!!!! Så NU har jeg sat ham på en seriøs vitamin-kur (stakkels mand) og han er gået i gang med at tabe sig ... SØGER SOLSTRÅLE-HISTORIER!!! Er der mon nogen der har oplevet at de kunne forbedre sædkvaliteten markant??? Og hvad har I gjort?? - Lige nu står vi jo og skal direkte til ICSI ... Vitaminerne jeg nu har købt er: B-daddy (Selen og Q10) Fiskeolie Zink Folsyre Pycnogenol Vitamun (multi-vitamin) D-vitamin ... håber det kan hjælpe lidt på det, for han hverken ryger eller drikker ...
  16. Havde slet ikke set din besked Sparklinrock, det må du altså undskylde :-( Det var dog en opløftende besked at læse, jeg blev lige lidt mere optimistisk .... Stort tillykke med den kommende dreng, kan se du meget snart hopper på barsel :-) Manden tager allerede D-vitamin nu, men det kunne da være jeg også skulle begynde (kan ikke lige på stående fod huske om der er D-vitamin i GraVitamin) ... Vi skal til informationsmøde i august og har så forundersøgelse sidst i september (der er skrækkelig lang ventetid på Riget) - vi har fået at vide vi skal starte direkte med ICSI ...
  17. Er det de der firkanter man kan sætte sammen i alle mulige forskellige farver?? :rolleyes
  18. Du har helt ret, det er nemlig super dejligt at have det i orden :-) Også derfor vi gerne vil lave en udførlig liste, så min veninde kan føle hun har overblik og så kan vente med at købe de sidste ting i november (Black Friday), når hun kan sidde hjemme i sofaen og købe en dælens masse på f.eks. babysam.dk med 20 % på alt ;-)
  19. Ja tak, det må du da meget gerne Barbamama, så nemlig først bagefter der var en der hed "Babyudstyr" eller noget i den retning, - jeg snuppede jo bare 0-1 år ude fra menuen på forsiden :oops Hvor er I bare gode allesammen - 1000 tak :-) Se så ser det hele lidt mere overskueligt ud, - fik jo nærmest et chok da jeg så huskelisten fra Babysam og diverse andre steder :kuller Vi har fået bikset den her liste sammen indtil videre: Stofbleer Autostol/EasyLift Ammepude Pusleplads/kommode Puslehynde Termometer Babydyne Sengetøj Lift, som kan bruges som seng Liftmadras Underlag til liftmadras Lagner til lift (hvide til liften) Dobbelt vaskefad Badeomslag MAM-sutter (hvis der ikke fås nogen i babypakker) Badekar Badeindsats Strækvikle/Bæresele Zink-salve Neglesaks Badeolie Sikkerhedsvatpinde D-vitamin dråber Vaskeklude Bleer Vådservietter NAN 1 - færdigblandet (bare for en sikkerheds skyld) Lansinoh Brystvortecreme Amme BH'er Amme-indlæg Flasker Tøj (bruger kun kort str. 50 og 56) Babyalarm (kan evt. vente) Spædbarns-tandbørste Og så er der evt. Barnevogn Pusletaske Regnslag til barnevogn Alt efter hvornår hun har tænkt sig at skulle ud og trave :-) Ser det fornuftigt ud?? Så er det store spørgsmål jo bare nu ... Hvor meget tøj der skal købes og om mon det er smart at investere i en brystpumpe med det samme (hun ved hun alligevel skal bruge den senere)??
  20. Mandens respons da jeg sendte ham beskeden om bacon; "Der sætter jeg simpelthen grænsen! Nu må det høre op! Man kan sgu da ikke tage mit bacon fra mig" (efterfulgt at 3 grædende smileyer) Haha Fik en besked 2 min efter: "Det bliver hårdt for OS skat, ingen bacon! Du er vel solidarisk med mig?" ... og selvfølgelig er jeg det :-) Jeg har taget GraVitamin siden vi begyndte at forsøge og fiskeolie starter jeg nu på sammen med ham :-)
  21. Vi har fået den testet 3 gange og de 2,9 er det bedste resultat ... Der er dog ikke gået særlig lang tid imellem prøverne ... Kan ikke lige huske han har haft feber de sidste 3 måneder, men det er da muligt, - så du har da lige givet mig fornyet håb :-) Måske står det slet ikke så skidt til ... Var den pludselig normal? - normal som i over 20 millioner sædceller? uden han havde gjort noget specifikt? Stort tillykke med graviditeten :-)
  22. Årgh ja, selvfølgelig - telefonen op af lommen - den render han rundt med i lommen 10 timer om dagen ... Det er bare med at sætte ind alle de steder man kan! Min kæreste er virkelig ked af det, - og er VIRKELIG opsat på at prøve og forbedre det, - så meget så han ovenikøbet er begyndt at tænke over hvordan han sover (!) ... Grøntsagsjuice er en FANTASTISK idé, det må vi igang med ... At undvære bacon, - den er ikke så god ;-) Synes bare det er SÅ mærkeligt, for jeg har det jo fint og så skal HAN ændre SÅ meget - har nærmest dårlig samvittighed ... Jeg vil selvfølgelig spise det samme som ham, men det er 11 piller han skal tage hver dag + han vil drikke noget aloe vera, - det er noget af en omvæltning ... Håber vi kan forbedre så meget, at vi kan starte med IUI istedet for at springe direkte til ICSI ... Eller måske endda kan klare den naturligt (det er måske lige optimistisk nok) ... DEJLIGT for jer at det lykkedes og det lyder til at han skal fortsætte med de her vitaminer i laaaang tid ...
  23. Du er absolut ikke alene... Jeg lægger mærke til selv de mindste ting og får det lige drejet over på at det muuuuligvis jo kunne være fordi jeg var gravid... Det er jeg så bare ikke...
  24. Hey alle :-) Der er sikkert mange der bruger en app til at se hvornår man forventer menstruation og hvornår der er ægløsning... Men hvilke benytter folk?? Jeg benytter nu en app (som er på dansk) der hedder Ladytimer... Den er ganske udmærket, men med reklamer en gang imellem... :bunny Jeg brugte førhen Clue, men selvom man indtaster at man har haft en positiv ægløsningstest, ændrer den ikke i sine forudsigelser - det gør Ladytimer :-) Så synes den virker lidt mere sikker... Der sendes hermed :bd ud til alle :goodluck ... og emnet skulle selvfølgelig hedde; App til AT følge ens cyklus
  25. Den ene gang var fra med24.dk - men har absolut intet at udsætte på deres service og deres produkter. Alt andet derfra virker skam... Jeg kan bare ikke teste positiv, - det kan de jo så ikke gøre for :-) De grønne tynde?? Dem kan jeg forresten heller ikke på... Nej, det kan altså gå hen og blive ret dyrt hvis man har en uregelmæssig cyklus... Men hvis man kender sin cykluslængde og lutealfase, så synes jeg det er rart også at kunne finde tidspunktet (morgen, middag, aften) for stigningen i LH...