Pink Apple

Medlemmer
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About Pink Apple

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/19/1987

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  09-08-2018
 • Lokation
  Svendborg

Recent Profile Visitors

1,604 profile views
 1. Er stadig helt paf over at det endelig er lykkedes og at jeg skal være mor til august Har haft en forholdsvis nem graviditet, men nu begynder der at komme lidt ondt i ryggen, besværligheder med at vende sig om natten og komme ud af sengen ... men jeg tager gerne det hele med, for den lille mand er det hele værd ... Tror han bliver fodboldspiller, for han sparker helt tosset Hvad med hos dig?
 2. Kæmpe tillykke Jeg var 6+4 da jeg blev scannet og det var liiiiige i går Så hjerteblink og hørte hjerteslag med ca. 115 slag i minuttet så det var fantastisk ...
 3. Yaaaaaas!!! Så skal du da liiiige have ændret din status her på Babyklar Kæmpe tillykke! Kan se du er startet samtidig med os med at være i kontakt med sundhedsvæsenet, så det var da også bare på tide det lykkedes for os!! Jeg er kun 5+0 og med os der er i fertilitetsbehandling er det ret så nemt og regne ud hvad vi er - hvis vores cyklusser altså er normale, ellers skal der trækkes lidt fra og lægges til .. Overvejer også stærkt en tidlig scanning, for der er dælme lang tid til den 2/1 - men samtidig er jeg også så skide bange for at opdage der er noget galt ...
 4. Så blev det endelig min tur til at tilmelde mig en terminsgruppe, - 5. gang var lykkens gang med ICSI Er der andre derude der også næsten lige har stået med en positiv graviditetsprøve??
 5. Jeg fik taget blodprøve 4+0 og da var den 110. Vi har været igennem ICSI-behandling og jeg synes selv det lød lavt, men de sagde at alt over 50 var super ...
 6. Har lige fundet den her side: http://froekenmai.dk/shoppingtilbebs/den er godt nok fra februar af, men det er da stadig gældende :-) Der er dælme indkøbsliste og billeder af alt man nærmest kan tænke sig man skal bruge til sit barn + en indkøbsliste ... Det skulle jeg da have vist for LÆNGE siden ... Ja ja, man køber jo ikke alt på listen, men synes sgu den er god at ha' ... Er det noget I andre kan bruge? og hvordan går det med indkøbene hos jer? Hvornår begyndte I at købe alle baby-tingene?
 7. Føler mig faktisk helt heldig at jeg kan følge hende nu, for når det en dag lykkes for manden og jeg, så er jeg da i det mindste lidt forberedt på alt det her :-) WOW altså! - THANK GOD der er sådan et forum her!
 8. Har kendt hende i 23 år ;-) så ja, - er 99% sikker på hvordan hun reagerer, desuden er det ting hun selv har kigget på men har ville vente med pga. pengepungen :-) Nå, den kop der ... haha :btopic Så giver det jo MEGET mere mening for mig nu hvad I mener med kop :-) Argh men altså hvor er der dog bare meget man skal lære!!!
 9. True - var det mig selv ville jeg også helst købe tingene fra nye, men jeg har også pengene til det... Hele min venindes plan er at købe så mange ting som muligt brugt, heriblandt også en dyne ... men nu er den der Temprakondyne nu også bare tænkt som en ekstra dyne i skabet hvis der skulle ske uheld :-)
 10. Pengene er meget små hos hende og hun kommer også til at få flere gaver (nye) som står på hendes ønskeseddel, men selvfølgelig får hun lov til at takke nej tak til det :-) (tror dog hun begynder at græde af glæde, ha :-) Pengene er ikke spildt hvis hun siger nej, - så sælger jeg det bare videre, eller gemmer det til mig selv (det er jeg dog ikke så glad for, - for jeg skal jo først til at begynde med fertilittesbehandling... og hvis det så ikke lykkes ...)
 11. Lyder meget fornuftigt med brystpumpen, det kan jo være det hele kører på skinner (man har vel lov at håbe på min venindes vegne)... og ja, en flaske eller 2 er der sikkert i de der babypakker, så den stryger vi da lige på listen :-) Flasker vs. kop? Altså nu har jeg jo ikke selv børn, - men kop er da først fra 5-6 måneders alderen ik? Lige et sidespring... Skal i morgen på rundtur og hente ting jeg har købt på Dba... Min veninde aner ikke noget om det, men der er både aktivitetstæppe, 25 stk legetøj, uro og en Lamaze Spillefant for under 300 kroner... og alt er i tiptop-stand ... Håber hun bliver glad for det :-) Og nå ja, en Temprakon babydyne, 1 år gammel (brugt som ekstradyne max 5 gange) til under 200 også ... YAY!
 12. Min veninde er gravid - jeg er hende den misundelige der sidder ved siden af og skal igang med ICSI på Riget omkring oktober :-) (Fingers crossed) ... :bd Jeg hjælper hende bare med at gøre klar til det hele :-) Tak fordi du lige flyttede den, - den giver vidst mere mening under "Udstyr" :-)
 13. Jeg er for meget på facebook - sad og ledte efter en "synes godt om" knap :zzz Det lyder faktisk som en rigtig god idé, - vi må på jagt efter et godt tilbud :-)
 14. Havde slet ikke set din besked Sparklinrock, det må du altså undskylde :-( Det var dog en opløftende besked at læse, jeg blev lige lidt mere optimistisk .... Stort tillykke med den kommende dreng, kan se du meget snart hopper på barsel :-) Manden tager allerede D-vitamin nu, men det kunne da være jeg også skulle begynde (kan ikke lige på stående fod huske om der er D-vitamin i GraVitamin) ... Vi skal til informationsmøde i august og har så forundersøgelse sidst i september (der er skrækkelig lang ventetid på Riget) - vi har fået at vide vi skal starte direkte med ICSI ...
 15. Er det de der firkanter man kan sætte sammen i alle mulige forskellige farver?? :rolleyes