Enitst86

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    31
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Enitst86

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/26/1986

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    06-03-2015
  1. Vi har Lærke i bad x2 om ugen og vi bruger også kun en smule olie.. Hun elsker at komme i bad og sover fantastisk bagefter..
  2. Den 9. Marts kom Lærke ud til os.. To døgn med veer et hoved der stod skævt i bækkenet og til sidst akut kejsersnit.. Ikke ønske fødslen men helt klart ønske barnet... en dejlig basse på 51 cm. Og 4065g.
  3. Glemte at sige at jeg inden jeg tog hjem igen var åbnet 3 cm.
  4. Elisamus - kan bedst beskrive slimproppen som en gang rå æggehvide evt. Med blod i.
  5. Lige en update fra i går aftes.. Veerne fortsatte, tog til i styrke og mindskede intervallet imellem.. Lidt over midnat ringede vi til fødegangen og fortalte dem hvordan det stod til og at jeg ikke anede hvor langt jeg var i forløbet men at det begyndte at blive svært at "være i veerne" de tilbød at jeg kunne komme ind og blive undersøgt så det gjorde vi.. Livmoderhalsen var næsten væk og jeg var åbnet en enkelt cm. Vi fik tilbudt et par senge at hvile i i nærheden af fødegangen. Klokken var her 02.30 og vi skulle endelig ringe på dem hvis jeg ville have noget smertestillende, hvis vandet gik eller hvis der i det hele taget var noget.. (Havde fået 1 g. Panodil og nogle akupunktur-nåle inden) Kl 06.30 har jeg ikke sovet endnu og kan slet slet ikke være til.. Heller ikke mellem veerne og jeg ringer og beder om smertestillende. Får noget morfin og så sover jeg i to timer.. Desværre gik veerne så lidt i stå og vi aftalte at tage hjem og hvile der indtil der ligesom kom ordentligt gang i veerne igen.. Det er der nu og jeg har lige ringet til dem.. Det er stadig til at håndtere og den nye aftale er at jeg bare ringer og fortæller hvornår vi kører hjemmefra..
  6. Ja nu tør jeg jo næsten ikke håbe men... Tiltagende veer slimprop gået og lidt blod på toiletpapiret (ved så ikke om det er pga. Proppen eller tegn blødning) hvis hun vælger at komme ud til os efter midnat så bliver hun minimum 3. Generations søndagsbarn da både min mor og jeg er født en søndag.. Ville være lidt pudsigt synes jeg ☺
  7. Elisamus - kæmpe kram til dig.. Havde sådan en tur i går aftes og det er slet ikke sjovt.. Specielt når man ikke ved/kan forklare hvorfor man har det sådan.. For så er det også svært for både en selv og dem omkring en at gøre noget som helst ved det... Jeg skød skylden på hormonerne og gav mig selv lov til at tude... Da jeg vågnede i morges var alt som normalt igen...
  8. Google er bestemt ikke altid din ven..
  9. Tillykke med Henry..☺
  10. Tillykke med Elvira..ihh.. Hvor er det bare dejligt for jer.. ☺
  11. Tillykke med hende...
  12. Årh.. Håber det fortsætter og udvikler sig for jer.. Alt mulig held og lykke sendes jeres vej.. Her har der intet været siden forleden nat..
  13. Har termin om 8 dage.. Og der er bare ikke sket en disse hele dagen.. Men lidt vildt at det bare starter med at være regelmæssigt og med kun 5 min. I mellem synes jeg..
  14. Kedelig update.. Det hele er bare gået i sig selv igen.. håber der sker noget igen senere i dag.. Føler mig en smule snydt.. Regelmæssige med 5 min. I mellem i en time og så bare ingenting nu... Arg..
  15. Så er veerne sat ind her.. De gør ikke så ondt som frygtet (endnu) og er heller ikke helt regelmæssige.. Eller.. Fra 23.30 til 00.30 var de regelmæssige med ca. 5 min. I mellem.. Når lige at overveje et opkald til FG. Men så stopper skidtet.. Indtil kl. 02.00 hvor de starter op igen med 5 min. I mellem. Det står på i en lille halv time og den sidste halve time har der kun været 2.. Søde veer.. Bestem jer nu for om i vil være regelmæssige eller ej...!!!