Xzenia

Medlemmer
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Xzenia

 • Rank
  Medlem
 1. Hejsa, tak for svar :) Sædanalysen er ifm. et udredningsforløb, så jeg forestiller mig at der går 1-2 måneder, uden at jeg aner det. Spørger da jeg jo håber at jeg tager fejl, og at det f.eks kun tager 2 uger :)
 2. Hej :) Min mand skal have foretaget en sædanalyse på Rigshospitalet. Start i næste uge. Ved nogen herinde, hvor lang tid det tager at kortlægge kvaliteten. Ved at hvis førte undersøgelse viser dårlig sædkvalitet, og at der så er yderligere undersøgelser. Fortæl mig gerne om jeres oplevelser, erfaringer, eller hvis I bare ved noget om tidsforløbet. Spørger fordi jeg er selvfølgelig ivrig efter at vide hvor lang tid vi skal vente på svar :)))
 3. Nitzen tak for dit svar. jeg jeg tror også at det kan være svært at sige. Jeg har dog altid hørt at manden blev frikendt ved graviditet efterfulgt af aborter. Altså bortset fra lægens udlægning her forleden. han har måske gerne ville sige, det samme som Majkat har fået at vide af sin gynokolog, nemlig at aborterne kan skyldes at mand og kvinde ikke "arbejder" så godt sammen på den konto. Majkat Synes at din gynokologs forklaring er OK, men vil bare gøre dig opmærksom på at der også kan være andre årsager. Der kan være årsager som er relativt lette for lægeverdenen at "løse", sådeldes at man kan fuldbyrde en graviditet, og blive de lykelige forældre til en lille dejlig bebs :-) Selv tænker jeg, at når jeg kan blive gravid, så skal det også nok lykkedes at fuldføre den. Måske med en del skuffelser undervej. Men det skal lykkes Knus til jer alle :-)
 4. Kære alle Jeg har haft en ufrivillig medicinsk og to spontane aborter. Har ad et par omgange talt med min lægen om hvilken rolle mandens sæd spiller. Første gang sagde han, at når jeg blev gravid, så var mandens sæd fuldt ud funktionsdygtig, og man ville derfor ikke undersøge han sæd. Anden gang jeg var inde på emnet sagde han at mandens sæd godt kunne være så dårig at det var derfor jeg ikke kunne holde på fostrene. Disse to udlægninger forvirrer mig. Jeg håber selvfølgelig at min mand kan frikendes i vores problematik. Ønsker ikke at han skal byrdes med dette. Jeg synes også selv at jeg har læst at blver kvinden gravid, så er der ikke noget galt med manden. Eller jo manden kan godt have en forringet sædkvalitet, men formår hans sæd at befrugte så er det pga. at den gode sædsælle har fundet vej til ægget. Ved I noget om dette? Hilsen Xz
 5. Har ikke haft nogen fødsel. Ingen børn. Kun 3 ufrivillige aborter. Mens har både været regelmæssig inden abortern, og efter. Typisk er der 23 dage imellem hver mens. Synes bare at det er lidt mystisk, når jeg hidtil (næsten) har kunne sætte klokken efter den :-))
 6. Ok, nu har jeg tid hos lægen på torsdag. Mange af jer nævner overgangsalderen. Det udløser et spørgsmål herfra. Kan man gå så pludseligt i overgangsalderen.. Været gravid 3 gange på kort tid - dvs fangede ægløsningen hver gang lige efter en graviditet/abort. Det må betyde at jeg ikke har svært ved at spytte æg ud. Kan det stoppe så pludseligt = 6 måneder efter sidste graviditet stoppede menstruationen?????? :-)))))
 7. Ha ha - overgangsalderen. Ja det skulle lige passe :lol Den har jeg ikke tænkt på. Det vil jeg da saft suse'me ikke håbe. Det er jeg da alt alt for ung til :whistling
 8. Kære alle Jeg kunne godt tænke mig at høre om I har erfaringer med dette. Min menstruation har sprunget de sidste 2 blødninger over. Jeg mener ikke at det kan skyldes en graviditet. I hvert fald har jeg ikke en positiv graviditetstest. Jeg har tidligere - senest i marts 2011 - haft 3 graviditeter. Spørgsmål Er det normalt at menstruationen udebliver i så lang tid? jeg har selv aldrig oplevet det. Har altid haft dem meget regelmæssigt - og jeg er altså 39 år, så jeg har nogle år på banen :-) Som sådan kan det godt gå uden menstrutationen, men det har givet en del gener. Træthed, varm/feberlignende, svedeture og trykken i hovedet. Det er jeg efterhånden en smule træt af :lolhit Hører gerne om jeres eventuelle erfaringer på området KH Xzenia
 9. Selvfølgelig er di nkrop ikke den værste i verden...der kan være så uendelig mange årsager til at du har oplevet det du har KH Xzenia
 10. Kan se at I alle anbefaler at tale og tale...den forstår jeg dot. Har haft andre oplevelser i mit liv, hvor det at tale var vejen ud på den anden side :-) Taler I så meget om det, og med hvem? Har I en I taler emd...f.eks. jeres mor? Er I i hele taget åbne omkring jeres tab...tænker på dem omkring jer?
 11. Håber at de snart lykkes for dig at blive gravid igen. Vær i hvert fald meget opmærksom på din ægløsning, så du ikke misser dem. Jeg har en aftale med min læge om at jeg skal kontakte ham. Det skulle ejg allerede efter den 2. abort. men jeg gjorde det alligevel ikke. Ved det godt tosset. Jeg troede virkelig ikke på at det ville ske igen den 3. gang. Hvis jeg bliver gravid igen, så kontakter jeg har med det samme :-)
 12. Hejsa Tak fordi du deler din oplevelse. Tror du har ret mht. det med at tale og tale og atter tale. Jeg har en familie der meget gerne vil stå bi mht. at tale om det. De bor dog ike i DK og jeg har nok en tendens til at "spare" dem for bekymringer. Har en ide om at det er svært at være bekymret og så være så langt væk. Jeg kan ikke tale med min mand om det og slet ikke med hans familie. Måske jeg skulle prøve at skrive mig ud af det :-) hæ hæ
 13. :kram Kære piger Det er noget tid siden jeg har været herinde. Jeg har aborteret 3 gange. Og troede egentlig at jeg tog det meget pænt. Op på hesten igen (billedligt talt :-) Men der skete noget inde i mig den 3. gang. Jeg ved ikke om jeg kan sætte ord på det. Den første gang var fysisk meget hård. Skulle abortere hjemme, da fosteret var dødt. Vi fandt ud af det i uge 9. Det er sikkert forskelligt hvordan de der piller, hvor man sætter det igang selv, virker på en. Synes i hvert fald at det trak tænder. Var ved godt mod hurtigt eftr og blev snart gravid igen; aborterede selv denne gang. Var ved godt mod igen. Blev igen gravid - nu for 3. gang. Aborterede så igen. Denne gang var jeg ikke så langt. Graviditetstesten var kun positiv i en lille uge. Det er omkring 2,5 måneder siden. Der skete bare noget indeni. Jeg husker at jeg følte mig meget ensom denne gang. Opdagede det hjemme hos svigerforældrene fredagaften og kunne ikke sige noget til nogen (bortset fra til min mand) før søndagaften da vi var hjemme igen, hvor jeg fik talt med min mor om det. Siden har jeg lukket fuldstændig af. Jeg ved ikke hvorfor. Ved ikke om det er fordi de to dage føltes som uelndelig lang tid, når jeg mest af alt havde lyst til at græde af "sjælelig" smerte og sorg eller om det "bare" er fordi jeg ikke magter at tage risikoen ved at blive gravid igen og eventuetl abortere igen. Jeg mener ellers at jeg har det fint. Jeg føler mig glad når jeg står op og når jeg går i seng. Ja føler mig glad sådan set hele dagen. Jeg har pga. et projekt, arbejdet meget siden sidste abort. Også det har jeg haft masser af energi til. Tror derfor ikke at aborterne har ramt min mentale tilstand - sådan generelt set. Bortset fra, at jeg åbenbart er gået i en eller anden for for baglås. Hvordan har I oplevet jeres aborter? Går man i gennem forskellige faser de forskellige gange? Kan de vare længe? kan man selv gøre noget? F.eks. arbejde med sig selv ovs. osv. Jeg er 38 år, har ingen børn og føler mig selvfølgelig presset af alderen. Ikke mindst med den manglende success med graviditeterne. Jeg kan bare alligevel ikke. Hvis I har lyst, tid og mulighed så lad mig høre om jeres oplevelser. Måske kan I hjælpe og gøre mig klogere på mig selv :-) KH Xzenia
 14. Øv, det må have været falske positive graviditetstests. Fik et par meget positive tests, men nu er de der ikke :-) Undrer mig lidt, men hvad det er trods alt teknik vi bruger, og nogle gange virker den nok ikke som den skal (de her tests) . Håber for dig at alt går som det skal. Selvfølgelig gør det også det :-)
 15. Hejsa; jeg er 38 år, og jeg og min mand - som jeg har været gift med i snart 5 år - arbejder intensivt på at få børn :-) P.t. er status at det har resulteret i 2 nylige aborter, og jeg er ret sikker på at jeg faktisk er gravid igen. Har i hvert fald fået en positiv graviditetstest i aften :-). Venter dog lige et par dage, før jeg tør sige det med 100% sikkerhed :-)