sukkermus84

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About sukkermus84

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Jeg håber der er nogen der kan hjælpe med at finde ud af hvad der sker med min krop... der er egentligt 2 ting i det. 1: Den sidste uges tid har jeg haft lidt kløe i underlivet. Det er ikke første gang, og normalt går det væk af sig selv. Denne gang er det dog ikke forsvundet, og de sidste par dage har jeg også haft lidt ubehag når jeg tisser. Jeg var ved lægen i dag, som sagde at der ikke var infektion i urinen, så derfor er det højst sandsynligt svamp. 2: Normalt kommer min mens ret præcist (kan svinge med en enkelt dag, men aldrig mere end det). Den burde være kommet i søndags, men der er absolut ingen tegn på noget endnu. Jeg tog en test tirsdag aften, som var 100% negativ. Hvis jeg har svamp, kan det så påvirke ægløsning / menstruation, eller kan det påvirke en g-test til at vise negativ, selvom man er gravid? Lægen mente ikke at svamp kunne påvirke på den måde, men han havde heller ingen anden forklaring. Hans løsning var: hvis du kan leve med lidt kløen, så vent et par dage med at tage pillen mod svamp, til du får mens / positiv g-test. Hvad siger i? er der nogen der har stået i samme situation? Jeg ved at mens kan udeblive hvis man går og bilder sig ind at man er gravid, det er bare aldrig sket før (og jeg har troet at jeg var gravid MANGE gange!)
  2. Jeg har også taget kurset, og har ikke et sekund fortrudt. jeg brugte afspændingen under 2 vendingsforsøg, og under første del af fødslen indtil vi endte i AKS (da jeg var 5cm åben). Under de sidste par veer tænkte jeg at det snart var tid til at få gang i vejrtrækningen, men jeg nåede aldrig dertil. Jeg startede med at låne bogen på biblioteket, hvor al teorien står forklaret. efter at have læst den var jeg slet ikke i tvivl om a jeg skulle tage kurset. Du kunne jo starte med bogen, og så se om du synes det lyder genialt, eller som en gang pjat. Vil dog lige nævne at det kræver at du øver HVER dag! en veninde har også taget det, men da veerne først tog til kunne hun ikke fokusere på vejrtrækningen, fordi hun simpelthen ikke havde trænet nok/regelmæssigt.
  3. Jeg ville bestemt sende en ansøgning. Som en anden siger, så er der ingen garanti for at du bliver gravid med det samme, og så står du stadig i dit "trælse" job, og uden baby. Jeg var selv til samtale (på mit nuværende job), imens vi var i gang med behandling (på 2. år!). Til samtalen blev der ikke spurgt direkte ind til det, men det blev nævnt at "vi er jo lidt bekymrede i forhold til din alder". Jeg valgte derfor at sige det som det var: vi vil rigtig gerne have børn, men på pariret kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Hun blev helt paf og flov over at hun havde spurgt. Jeg fik jobbet, og endte med at blive naturligt gravid ca. 5 mdr. senere! Heldigvis var der ingen sure miner. Jeg ved godt at det ikke er helt det samme som din situation, men selvom de ikke må spørge direkte ind til det, er det nok en god ide at have forberedt et svar, hvor du ikke afslører for meget, men heller ikke benægter.
  4. Tak, jeg må lige overveje om det er noget vi skal prøve. Men der kan vel ikke ske noget ved at prøve det... Det er da et forsøg værd (det kunne være SKØNT hvis vi kan slippe for behandling)
  5. Hej piger, Er der nogen der har erfaringer med brug af Fructus Femina ved naturlig graviditet, altså ikke i forbindelse med behandling? Vi har selv meget små chancer for en naturlig graviditet, så jeg tænker at jeg vil gøre alt hvad der er muligt for at øge chancerne (det skal dog siges at det er sædkvaliteten den er gal med, umiddelbart fejler jeg ingenting.) Vil det overhovedet hjælpe i vores situation? Kom endelig med jeres erfaring (og solstrålehistorier :) )
  6. Jeg tror også at det nok skal komme, jeg synes bare hun er ved at være så gammel nu at hun godt snart må begynde at gå selv (hun er jo 16 måneder). Overvejer lidt at ringe til sundhedsplejerske eller læge og høre om de har nogen gode tips.
  7. Hej piger, jeg har brug for gode råd i forhold til min datter på 16 måneder. Hun rejser sig op og vil SÅ gerne gå. Hun går rundt med gå-vogn, dukkevogn, går rundt langs sofa, sofabord, og vil rigtig gerne gå mens hun holder fast i vores hænder / fingre. Problemet er bare, at hun går på tæer, og derfor ikke kan holde balancen selv. Vi forsøger at massere under fødderne og strække læg/hasemusklerne ved at bøje foden opad når hun ligger på puslebordet, men jeg synes ikke det bliver bedre. Er der nogen der har gode råd til hvordan vi får hende til at komme ned på flad fod, så hun selv kan lære at holde balancen?
  8. Tak for svar. Hvis det bliver aktuelt er det ICSI vi skal igennem. Jeg tror bare jeg må slå koldt vand i blodet og satse på at det ikke bliver aktuelt. Kan slet ikke lige overskue at skulle køre så langt efter det (men hvis det kommer dertil gør jeg det selvfølgelig gerne)
  9. Hej damer, Jeg tænker at dette må være det rette sted for mit spørgsmål. Kan det virkelig passe at der ikke findes nogen private fertilitetsklinikker i Midtjylland? Jeg har googlet lidt, men synes ikke rigtig jeg kan finde noget. Vi bor omkring Herning. Hvad gør i andre, som bor her omkring?
  10. Jeg ville helt klart tage en snak med dp moren. Sådan som du beskriver det, så lyder det som om hun ikke prioriterer din søn (ok, det kan selvfølgelig være svært med to helt små nye børn, men de kan vel lige ligge selv imens hun siger ordentligt godmorgen til de andre børn når de kommer). Vores dp kommer altid ud i gangen og siger godmorgen. Hun sætter sig ned og lader barnet komme hen til sig, og ofte vil de andre børn også hen og sidde ved hende. Hvis min pige fx sidder hos hende, og der kommer en og sidder på det andet ben, og så det 3. barn giver udtryk for at hun også vil være der, så siger dp. "kom herom Ida, Astrid fylder ikke så meget, der er også plads til dig på det her ben". Så mit råd: tag en snak med hende, og sig det som det er, at i gerne vil have at der bliver "taget bedre imod" jeres søn om morgenen.
  11. Jeg er selv født i december, og har altid HADET det! Da jeg var mindre var der altid julepapir på mine fødselsdagsgaver, og som voksen holder jeg aldrig fødselsdag for andre end familien, fordi jeg er træt af afbud pga. julefrokoster! Når det så er sagt, så tog det 3,5 år at lave vores pige, og vi står lige nu selv og overvejer at starte på PB2, uden at tænke på at vi "risikerer" et december-barn. Hvis man får et december-barn tror jeg bare det er vigtigt at sørge for at holde jul og fødselsdag adskilt. Ingen fødselsdagsgaver med julepapir, ingen julemad til fødselsdagen osv.
  12. hvor smart, sådan en har jeg aldrig set før. Den er da lidt mere handy at have med rundt end handy-sit ;-)
  13. Tak for svar. Vi har en "almindelig" klapvogn, men jeg tænker at vi skal have fat i en lille paraplyklapvogn også. Den store bliver til at sove i hvis vi tager på heldagsture. Den lille er praktisk til kortere ture (vi satser på at begge kan pakkes i den airshell vi har bestilt i lufthavnen) Vi overvejer lidt om vi skal have fat i sådan en flyde-vest, så hun altid flyder ovenpå i vandet. Hun vil selvfølgelig altid være under opsyn (vi rejser sammen med både farfar, farmor og faster), men bare for at være 100% sikker på at der ikke sker noget, hvis hun nu skulle finde på at stikke af (hun går ikke endnu, men hun kan alligevel komme rimelig hurtigt rundt). God ide med lidt pulver mad, det må vi hellere tage med for en sikkerheds skyld. Jeg har også købt nogle frugtstænger til at tage med. Desværre kunne vi ikke få de forreste pladser på flyet, så jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå med pladsen. Vi har dog booket nogle sæder hvor der skulle være lidt ekstra benplads. Som sagt er vi heldigvis 5 voksne, så vi må jo skiftes lidt til at sidde med hende. Vi har en Trillepose som vi regner med at tage med til flyveturen, så kan hun bliver puttet i den, og ligge ved vores fødder (forestiller jeg mig, måske er det urealistisk?) Kan godt forstå du er misundelig, vi glæder os også meget til at komme afsted. Og selvom jeg er lidt usikker lige nu på hvad og hvor meget man skal medbringe hjemmefra, så skal det jo nok gå alt sammen selvom vi glemmer noget.
  14. Hej damer (og mænd, hvis der er nogen?) Vi skal snart til Thailand i 14 dage, på rejsetidspunktet vil vores pige være ca. 13 måneder. Vi skal flyve direkte til Phuket, så ingen mellemlandinger. Vi skal bo på samme hotel / resort i 14 dage, så der bliver heller ingen flytten rundt i løbet af ferien, men vi skal selvfølgelig på nogen udflugter i løbet af ferien. Er der nogen som har erfaringer i vil dele - både gode og dårlige. Hvad er vigtigt at huske, hvad kan man undvære? Og hvad gør man lige med den daglige mælk? Skal man evt. medbringe kalktilskud? Her er lidt af det jeg selv har skrevet på listen indtil videre. Hvis der mangler noget, eller hvis noget er helt overflødigt vil jeg meget gerne høre jeres erfaringer. Til flyveturen Sovepose/dyne bamse sut (2stk) Madpakke + snacks (rugbrød, boller, muffins, rosiner, frugt, frugtstænger + vand/mælk) Lidt legetøj (en bog, et par klodser, mm.) Bleer + pusleting (husk små poser!) Hagesmæk (ske / gaffel / glas / tallerken?) Ekstra tøj – 2 sæt (nattøj?) I kufferten Bleer – 1pk. Vådservietter – 2 pk. Stofbleer – 3-4 stk. Affaldsposer – 2 rl. Evt. 1-gangs underlag/hagesmække Myggenet Klapvogn (paraply?) Bæresele? Handy-sit / barnevognssele Badetøj + solhat (solbriller) Svømmebleer Kortærmede bodyer – 10-15 stk. Shorts / tynde bukser – 2-3 par Langærmet bluse / tynd jakke – 1-2 stk. Håndsprit Panodil + D-dråber + termometer Solcreme Fugtighedscreme + shampoo Babyalarm + oplader
  15. Det lyder meget som det vi har været igennem her i julen. Vores pige er 12 måneder, og hun har altid været rigtig nem at putte. Men imellem jul og nytår blev det åbenbart for meget med jul / julefrokoster / familiebesøg og folk der kom rendende hele tiden. En aften kunne vi slet ikke få hende til at falde til ro, hun bare græd og græd og var helt utrøstelig. Vi endte med at tage hende med ind i sofaen, hvor hun sad ligeså stille imellem os med sin dyne i en halv times tid, inden vi prøvede at putte hende igen. Vi måtte sidde ved hende ca. en halv time inden vi kunne gå ud ligeså stille. Om natten vågnede hun et par gange, men faldt i søvn igen når hun havde fået sutten. Sådan fortsatte det i 4-5 dage, hvor hun bare var helt utrøstelig når hun blev lagt i seng. De første par dage endte vi med at tage hende ind i sofaen indtil hun var faldet til ro, men derefter blev vi siddende hos hende på værelset. Vi prøvede først med lyskæde tændt, men fandt hurtigt ud af at hun så vågnede helt og blev ked igen når vi gik ud af værelset. Så i stedet sad vi hos hende med slukket lys, og når hun græd kunne jeg lige lægge en hånd på hendes bryst eller ae hende på kinden og sige shhh, eller mor er lige her. Så faldt hun til ro igen. Vi har en bamse som kan spille en lille melodi, og den har vi brugt meget de dage hvor vi har siddet hos hende, for at få hende til at falde til ro. Det kunne tage imellem ½-1 time inden vi kunne forlade værelset ligeså stille, og hvis jeg kom til at træde på en gulvbrædde som knirker, græd hun igen og jeg måtte lige sætte mig igen i 5-10min. Der har været et par gange hvor hun er vågnet op af aftenen / natten, og har været ked af det, men i stedet for at sætte os ind til hende igen har vi bare givet hende sutten, aet kinden og sagt godnat, og så har hun fået lov til at ligge selv indtil hun faldt i søvn. Man føler sig som verden dårligste forældre når man lader sit barn ligge og græde, men det virkede altså for os! De første par dage gik der måske 5 min. med gråd (ikke konstant, men sådan lidt brok, så stille 1 minut, så lidt mere brok osv.) inden hun faldt til ro, og nu er vi nået så langt at vi kan putte hende som normalt, sige godnat, slukke lyset og gå ud. Lyset skal bare være tændt ude på gangen, og døren skal stå på klem. Og hun sover igen hele natten, nogle gange hører vi lige at hun vågner, men så snart hun selv finder sutten i sengen bliver der ro igen. Jeg ved ikke om du kan bruge min historie til noget, det er selvfølgelig også noget andet når der er to i værelset. Men prøv evt. med helt slukket lys (også udenfor værelset, så de ikke opdager når du forlader rummet). Indtil de igen er trygge ved at falde i søvn selv.