AS2014

Medlemmer
 • Content count

  853
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AS2014

 1. Er ikke selvstændig, men måske du kan bruge lidt tanker fra mig alligevel Min veninde har fundet en "ekstra bedste" på care.dk. Har ikke selv nogen erfaring med det, så aner ikke hvad det koster, men hvis det er så få timer, er det måske ikke værre end en dagpleje plads. Og så kan det være en fast der kommer hjem til jer og passer og kun har dit barn at se til. Eller evt passer et sted i nærheden af træningscenteret, så du kan amme mellem timerne. Mht amning kan du også leje/købe en brystpumpe og pumpe ud. Vi har haft held med at bruge medela calma sutteflasken, hvor baby skal lave det samme arbejde, som ved brystet, så de ikke bliver "dovne" af at få flaske. Det kræver nok lidt vilje (for Gud hvor er det bare røv at pumpe ud på daglig basis efter min mening), men du kunne pumpe ud hver dag efter du har været afsted nogle timer og dine bryster er ved at sprænge. Og så får dit barn så den mælk dagen efter når du er væk. På den måde har du hele tiden maden til næste dag klar.
 2. Så blev vi til en "har født" gruppe <3 Hvirdan går det hos jer andre? Synes ikke der er meget tid tilbage i døgnet til FB, BK osv
 3. Tusinde tak Det er så dejligt at have ham i armene, men hold da op hvor er ens liv bare vendt på hovedet og vi har haft en del start-vanskeligheder. Men nu ser det endelig ud til at gå fremad og vores lille dreng er blevet meget gladere. Håber der snart er gevinst hos jer <3 (Har ikke lige fået holdt mig opdateret - at BK lige skifter fuldstændig layout har været en ret stor udfordring oven i moderskabet )
 4. Stort tillykke med Nohr Sejt at du fik ham ud selv, men det lyder langt fra din drømme hjemmefødsel. Håber du er ok med, hvordan det endte. Dejligt at han klarede det så fint.
 5. Tak! Ja, var bare så udmattet til sidst! Og havde ikke rigtig fået noget søvn de sidste to døgn op til fødslen. Amningen er stadig en kamp som skrevet længere oppe - desværre nok ikke noget der "bare" kan løses med hud mod hud. Men nu er der en plan og jeg giver det et forsøg mere! Men du har helt ret i det med ro - vi har virkelig heller ikke haft mange besøg. Håber i har jeres lille baby i armene nu og at alt er gået godt. Og at i har haft det bedre på barselsgangen end os
 6. Mange tak Det har været et lidt hårdt forløb de første 14 dage med en meget ulykkelig baby der hverken vil sove eller kan finde ud af at spise (pga forkert sutteteknik bliver han også gal på sutteflasken ) vi endte med at tage to dage på det private barselshotel i Gentofte. Det har været helt fantastisk - vi har fået en hel anden (glad!) dreng med hjem <3 Føler virkelig ikke der var meget hjælp at hente fra hverken personalet på barselsgangen, sundhedsplejersken eller åbent hus/vejledning hos kommunen, så vi var bare så desperate til sidst. Amningen er stadig en kamp - det er endt med brystbetændelse, sår, beskadigede nerver og ødelagte mælkegange. Så som jeg skrev til faf står den på udpumpning og flaske for en periode og så håber jeg amningen kan komme op at køre derefter...
 7. Tillykke med baby:) Håber i alle snart kommer lidt mere oven på igen! Kram
 8. Han var 4035g og 54 cm lang <3 (Farmand var 4070g og 55 cm ved fødslen, så det er lidt sjovt). Så han var lidt større end vi havde regnet med - har ellers hele tiden fået at vide, at min mave ikke så så stor ud, så jeg ved ikke hvor han har gemt sig henne derinde. Ja, det med amningen var jeg ikke helt forberedt på kunne være så svært, men det skyldes nok også flere andre ting. Lige nu er det endt med at jeg pumper ud hele tiden og så får han min mælk på flaske og så træner vi amning ved bryst og sutteteknik engang imellem Det er godt nok noget af et show at skulle pumpe ud nat og dag og sterilisere al det udstyr. Når knap at blive færdig med det før han vågner og vi kan starte forfra med at varme mælk, made, pusle, putte (han gider ikke sove så det tager op til en time at få ham lagt), pumpe ud, sterilisere osv.
 9. Så kom lille Bertram til verden i går - ENDELIG efter regelmæssige veer, der startede lørdag aften, men som bare ikke gav noget. Det er nok det hårdeste jeg nogen sinde har været igennem, men når guldklumpen så er ude og ligger på ens mave, er det hele allerede glemt (næsten;). Vi forstår slet ikke han er vores og overlever på 3. døgn stort set helt uden søvn (fik da små lure i mine ve-pauser i pressefasen!). Dervar desværre ikke plads på barselshotellet hvor far bliver medindlagt, så vi er kommet på barselsafsnittet, hvor fædrene i princippet kun må være her mellem 8-22. Amningen fungerer slet ikke Og vi har skullet give modermælk i kop, da han også blev lidt påvirket af den lange fødsel. Det har bare været møg og har haft en del tudeture. Men prøver fortsat at kæmpe for amningen.
 10. Hold da op hvor spændende!!! Hvornår bliver det så - hvis du vil dele datoen?
 11. Synes det er så strengt at slimproppen kan gå og der kan være tegnblødning flere uger før fødsel går i gang - Man ved jo godt den fødsel kommer, så synes heller kroppen skulle sige til når det er NU i stedet for "bare lige så du ved det, så føder du nok inden for de næste par uger eller 5"
 12. Nå 39+5... Stadig massere slim afgang og mens-agtig murren og lændesmerter... Men ikke så meget andet. Var til tjek på fødegangen i dag og heldigvis er blodprøver og blodtryk fint, så de er ikke så bekymrede = de ville ikke snakke om igangsættelse alligevel. Medmindre jeg selvfølgelig begynder at få det værre mht hovedpinen, kvalmen og væskeophobningen. Hun lavede dog en hindeløsning på mig, da livmoderhalsen var blevet mere blød. Indtil videre har jeg ikke mærket nogen ændring, men håber da det kan sætte gang i nogle veer! Fik kørt en CTG strimmel og det var meget sjovt at kunne se plukveerne, når nu jeg ikke så godt kan mærke dem. Der kom da en hvert 10. min ca, så krydser fingre for at de arbejder lidt for sagen. Da jordemoderen lavede hindeløsning kunne hun også mærke, at han står skævt med hovedet
 13. Jeg døjede med menstruationsagtige smerter noget tid efter min MA (fik dog kirurgisk abort). Alt så også fint ud ellers - ingen rester tilbage eller noget. Fik at vide det var muskelsmerter/myoser i bækkenbunden og at det er meget normalt at man ubevidst spænder op i bækkenbunden efter sådan en oplevelse. Din læge vil ved en gynækologisk undersøgelse kunne mærke, om det er muskulaturen i bækkenbunden eller selve livmoderen du er øm i. Og du kan nok Google dig frem til nogle udstræknings-øvelser. Alt hvad der minder om knibeøvelser er no-go så længe det gør ondt.
 14. PS - vores terminsgruppe er øverst nu!!!
 15. Var hos JM i dag og hun undersøgte mig indvendigt - 2 cm livmoderhals tilbage som er "hård og umoden" og lige knap 1 cm åben. Så ja, der er nok ikke liiige en baby på vej ud NU. Men hun kunne se på mig, at jeg var blevet ret "puffet" i ansigtet, og har så også taget 3 kg på på en uge, føler mig sløv og har ondt i hovedet og kvalme. Mit blodtryk blev også ved med at ligge lige på grænsen, så hun ringede over til en af lægerne og de ville gerne have at jeg fik taget blodprøver for svangerskabsforgiftning og kommer til ny kontrol torsdag. Afhængig af hvordan jeg har det og hvad prøverne siger vil de måske sætte mig i gang torsdag eller helst senest på terminsdagen (på lørdag)!
 16. Det er så dejligt, at du gerne må føde hjemme
 17. 39+0 i dag og er bare så klar til at få baby ud!
 18. Tillykke med milepælen :) og så lige på den første dag i vores terminsmåned!!!! Uha, det er bare så snart nu! Vand i kroppen er bare så ubehageligt :(
 19. Troede faktisk ikke man måtte insiminere, når der er mere end 2 æg klar? Kender i hvert fald nogen, der har fået aflyst forsøg på den bekostning. Jeg har altid kun haft ét æg klar. Kan ikke mindes at jeg har glædet efterfølgende andet end en lille bitte bitte smule. Og ja, har måske haft lidt murren/mens agtige smerter efter de har været oppe og rode, men ikke noget slemt. Nogen oplever jo en blødning omkring mens tidspunktet selvom de er gravide, men vil nu ikke mene du skal forvente normal menstruation, hvis du er gravid. Hele slimhinden skal jo gerne blive derinde hvis det er lykkedes dig at blive gravid uanset hvor mange æg, der har sat sig fast :) Og så bliver det da rigtig spændende, hvis det lykkes, om der så er en enkelt, tvillinger eller trillinger! :)
 20. Tror ikke det forsvinder før jeg har født
 21. Troede at mindre varmt vejr var lig med mindre vand i kroppen
 22. I kan også folde et lagen og bruge :) Det gode ved pks er jo at man med stor sandsynlighed ved hvornår baby kommer så ;) Men håber rebozo'en hjælper