msk1234

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    20
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About msk1234

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    26-04-2015
  1. Hej, Jeg håber I kan hjælpe mig. Jeg havde ubeskyttet sex for 35 dage siden. Fire dage efter denne hændelse fik jeg en blødning, der varede i ca. 7 dage (det er i dag 26 dage siden den sluttede). Det fik mig til at tro, at jeg havde fået min menstruation (den første siden jeg fødte i maj i år) og jeg derfor ikke skulle bekymre mig om en mulig graviditet. Nu er jeg kommet til at tænke på, om jeg overhovedet kan bruge denne blødning som indikator for, jeg ikke er gravid. Har taget en del graviditetstests (negativ), men eftersom jeg ikke kender min cyklus efter fødslen, er det svært at vide, hvornår resultatet er helt sikkert, i forhold til, at man normalt tager testet efter ens menstruation er udeblevet. Mit spørgsmål er så, om jeg burde kunne regne med de graviditetstests jeg har taget, nu hvor det er over 35 dagen siden den ubeskyttede sex fandt sted? Jeg håber I kan hjælpe, da jeg er ved at være fra den.
  2. Åh nej, så sidder man her og er nervøs på teenagemåden. Jeg fødte for 6 måneder siden. For små 14 dage siden havde vi sex og kondomet sprang. Fire dage senere fik jeg min første mens efter fødslen. Kan jeg være gravid selvom jeg har haft min mens? Kan ikke overskue det!
  3. Hej med jer, Vil bare høre, om der er andre end mig, som er ved at blive sindssyg af ventetiden? Jeg er i uge 40+5 og har ikke født endnu. Jeg har ingen symptomer (udover en lænd i tusinde stykker og jag i underlivet, som alle gravide vel døjer med?) på, der skulle være det mindste gang i noget som helst. Jeg trøster mig selv med, at "projektet" sættes i gang på onsdag. Men for det første vil jeg da foretrække en "naturlig" fødsel og for det andet ER DER MEGET LÆNGE TIL ONSDAG!!!!!!!!!! Hvordan føler andre i min situation det og kan en fødsel ikke godt være inden for rækkevidde, selvom der ikke er tegn på det? Hilsen en der snart bliver vanvittig og har set alt på Netflix
  4. Hej med jer, Jeg har termin den 3. Maj. Som mange andre, der nærmer sig terminen, er jeg begyndt at blive en anelse utålmodig ;-) Jeg har været inde og læse lidt om diverse indikatorer på en snarlig fødsel, men kan ikke relatere mig til mange af de fysiske tegn på dette, da jeg hele vejen gennem min graviditet ikke har været mærket af nogen synderlige smerter eller gener såsom plukker, træthed, tissetræng mm. Med andre ord, kan jeg ikke rigtigt mærke på min krop, at jeg er gravid (har naturligvis mærket spark) og derfor ved jeg foreksempel ikke, hvordan "tiltag af plukker, som et symptom på snarlig fødsel" føles og andet i den dur. Jeg er begyndt at sove meget lidt om natten, men er ikke træt overhovedet. Jeg er lettere rastløs og kan ikke rigtigt finde ro nogen steder og så er jeg indenfor de sidste uger, begyndt at skulle tisse om natten. Kan det betyde, at der er ved at ske noget og hvordan føles det (skær det gerne ud i pap), når fødslen nærmer sig? Jeg er godt klar over, at jeg ikke er i tvivl, når fødslen går i gang ;-) Men indtil da, vil jeg gerne have en ide om, hvordan min krop vil reagere. Håber ikke I synes, det er wird at spørge om. Men for en,der ikke har mærket meget til kroppens ændringer gennem graviditeten, vil det være rart med jeres beskrivelser af takten op til fødslen.
  5. Hej med jer, Terminen nærmer sig (3. maj) og for en gang skyld, vil jeg være på forkant. Men.......jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg skal medbringe i den fermøse taske til Skejb. Jeg har været gennem et specielt fødselsforløb og kan derfor blive på patienthospitalet i fire dage. Er der nogen af jer, som kan hjælpe med en pakkeliste til Skejby? Jeg er sikker på, at I alle har nogle gode inputs, men det kunne være fedt at høre fra de af jer, der har født på Skejby. Jeg er nemlig ikke typen, der er god til at have for meget oppakning med (bliver stresset over for meget "rod" i tasken, der ikke skal bruges). Jeg har forsøgt at finde pakkelisten på Skejbybaby, men desværre uden held. Jeg er fuldstændig uden viden omkring babytøj og lignende, hvorfor I meget gerne må være meget detaljeret vedrørende dette :-) Jeg håber på at høre fra jer, da jeg gerne snart vil have "tasken" på plads.
  6. Hej med jer, Jeg har lige været til scanning og er i uge 33/34. Ved scanninger viste det sig, at baby vejer 2 kg. Vi fik af vide, at det er i den lave ende og skal derfor til endnu to scanninger inden termin. Jordemoderen gjorde meget ud af at berolige os, da alt andet var fuldstændigt normalt/som det skal være, hvilket jo er det vigtigste. Hun fortalte endvidere, at fødslen måske skulle sættes i gang to uger før, såfremt min krop ikke kan producere mad nok, men at der kan ske meget med vægten endnu. Men, men, men......... Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på, om der nu mon alligevel skulle være noget galt og dermed grund til bekymring? Til info har jeg det super godt og er ikke plaget af nogle graviditetsgener (Overhovedet). Jeg har taget omkring 7,5 kg. På. Er der nogle af jer, som har erfaringer med dette, så vil jeg meget høre, hvad I tænker. God weekend :-)
  7. Jeg er i uge 24 og venter en sund lille dreng i en bestemt planlagt graviditet, der dog gik noget hurtigere end forventet! Jeg har altid gerne ville have en pige og blev ærligt talt skuffet,da scanningen viste en dreng. For en ordensskyld må jeg hellere tilføje, at da jeg lå med gele på maven, ønskede jeg bare et sundt og rask barn - og det gør jeg naturligvis stadig! Jeg er gået fra at være meget skuffet til ikke rigtigt at føle noget særligt for "maven". Mit spørgsmål er så, om man kan blive så skuffet, så man ikke rigtigt kan forholde sig til baby? Ved godt det er et wird spørgsmål, men sådan forholder det sig nu engang. Jeg ved ikke, om det har noget at sige, med jeg er egentlig ikke specielt vild med at være gravid og til tider glemmer jeg det. Jeg har ikke taget mere end to kg. På og har ikke betydelige gener. Hvis man ikke ved det, kan man ikke se vi er to. Jeg håber så meget jeg snart får en moderlig følelse og en tilknytning til den lille fyr og tænker, at det ikke kun kan være fordi jeg havde håbet på en pige?
  8. Hejsa, Jeg er i uge 24 og kom til at tænke på, om nogen af jer mon skulle være forældre til et halvt koreansk og halvt dansk barn (dreng)? Jeg er selv fra Korea og tænker aldrig over det. Faktisk havde jeg selv glemt det, men gennem min graviditet er jeg blevet mindet om mit asiatiske udseende, da flere har sagt, at blandings børn er så søde (håber ikke udtrykket fornærmer nogen)? Der er andre koreanere/danskere i vores venneflok, men de har fået piger, der stadig er små. Jeg er derfor meget nysgerrig efter billeder af jeres blandingsbørn. Hvis det er for meget at spørge om, så vil jeg gerne høre, om I kan sige noget om, hvorledes det er det asiatiske eller danske, der er mest fremtrædende?
  9. Hej med jer, Jeg vil lige høre, om der er nogen af jer, som kan give et skøn på, hvor meget jeg kan forvente at tage på fra nu af og indtil baby er ude, da jeg altid har gået meget op i min vægt. Jeg har tidligere lidt af en spiseforstyrelse og har fået tildelt en jordemor for særligt sårbare samt en diætist, hvilket jeg er meget glad for. Spiseforstyrelsen er ikke længere aktiv og jeg ser mig selv som rask. Jeg er dog begyndt at tænke meget på, hvor meget jeg vil tage på, da uvisheden om det, er svær for mig. Jeg er i uge 23 og vejede før graviditeten ca. 68,5 kg. Jeg tabte mig ca. Tre kg. Grundet kvalme de første tre måneder. Jeg har efterfølgende taget på og vejer nu ca. 70,8 kg. Jeg sørger for at holde mig i gang med gåture og er meget disciplineret med min kost ment på den måde, at jeg ikke bare giver los med maden. Jeg ved det er meget individuelt mht. Vægtstignib, men jeg kunne godt tænke mig jeres syn på, hvad jeg kan forvente de sidste fire måneder.........
  10. Kære alle, Tak for jeres svar :-)
  11. Hej med jer, Jeg vil bare høre jeres erfaringer med vægten, Jeg er pt. i uge 19 og har kun taget 1,5 kg. på. Jeg har grundet kvalme/opkast tabt mig fra 69 kg. til 66,3 kg – Har dog taget 1,5 kg. på så jeg nu vejer 67,8 kg. Det går bedre med at holde maden nede, men kvalme/opkast er ikke stoppet helt endnu. Jeg er tilknyttet en diætist grundet en tideligere spiseforstyrrelse, så der er ”kontrol” med vægt og mad. Der er dog noget tid til jeg skal ”tilses” diætisten. Jeg er kommet til at tænke på, om jeg har taget for lidt på i forhold til, hvor langt henne jeg er? Er der andre end mig, der ikke rigtigt har taget på?
  12. Hej med jer, Jeg skal til MD scanning i næste uge og er i uge 19 nu. Jeg har egentlig slet ikke været nervøs indtil videre? Men nu har jeg så fået den ”fikse” ide, at der sikkert er noget galt med baby – på den ene eller anden måde. Det fylder ikke hele min hverdag, men fra at være ikke-nervøs (til tanker om der er noget galt, pludseligt popper op) fylder det alligevel noget. Udover kvalme, opkast og træthed, der jo en nogle af de fornøjelige graviditetskonsekvenser, har jeg det godt. Jeg spiser sundt, rører mig og er fornuftig i forhold til alkohol og dennes gode ven hr. røg (jeg har vel drukket 4 genstande fra jeg opdaget jeg var gravid (knapt to måneder henne) og jeg har skåret så meget ned på cigaretterne, så jeg kan holde det til et par stykker en til to dage om ugen med tanken om at stoppe helt SNART – JA! Jeg ved godt det ikke er sundt osv. men sådan er det nu engang). Jeg vil egentlig bare høre, om der er andre end mig, der bekymrer sig (forhåbentligt unødvendigt) om baby nu har det godt og er sund og rask? Hilsen en der meget hurtigt blev gravid (og ikke helt nåede at vende sig til tanken, før der var bonus)