michellemaria

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About michellemaria

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Ansøg evt. Stefanie Jørgensen Svensson på facebook og skriv en besked med Terminsgruppe 2015. Så bliver i føjet til en gruppe derinde hvor vi er et par stykker
  2. Mange tak, det bliver fantastisk ❤️ <3
  3. Mit første symptom var træthed. Jeg kunne sove hvor og når som helst ☺ Jeg er begyndt at tage den mere med ro og lytte til min krops signaler, men stadig træt. Jeg har meget ømme bryster og det ses allerede at de er vokset en smule når jeg har bh på. Kvalmen har jeg mærket i en mild grad siden start af uge 6, men her i uge 7 skal jeg love for at den har taget fat med lynets hast. Jeg har været hundesyg som var det influenza! Jeg har næsten ikke kunnet spise eller drikke. Lægen fik idag et besøg med besvær og støtte fra min svigermor og jeg fik Emperal mod kvalmen da min almene tilstand var mærket af væskemangel og vægttab Og så har jeg fået 2 af disse armbånd fra apoteket der kaldes "Sea-Band" mod graviditetskvalme. Jeg er nu her til aften i bedring, men det skulle være helt normalt at nogle rammes rigtig hårdt af kvalmen Jeg er ihvertfald gravid, ingen tvivl om det. Jeg håber på bedring hurtigt så jeg kan vende tilbage på arbejde.
  4. 5 maj :-)
  5. Navn: Michelle Alder: 26 Termin: 05.05.15 Børn: den 1 engel er på vej Fødested: Randers Bor: Randers Civilstatus: min kæreste og jeg har kendt hinanden i 9 år & været kærester i 4 år.