Kaham

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    37
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Kaham

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    18-05-2015
  • Lokation
    Fyn
  1. Jeg har lige været til første lægebesøg, det gjorde det lidt mere virkeligt, men er stadig meget usikker, i og med at jeg ikke har så mange symptomer og har ikke haft kvalme, lægen sagde at så var jeg da bare heldig, så det håber jeg da på (min mor havde heller ikke kvalme med mig, så måske det går i arv ;P ) Hvor langt tid gik der, fra jeres lægebesøg til at I fik tiden til nakkefold? Jeg skal vist undersøges for skævt bækken, så måske kan jeg ikke føde naturligt, det håber jeg virkelig at jeg kan :/
  2. Nej er ikke vantil at være fysisk aktiv (er helt normalvægt og i ok form) det er sådan noget halløj på min uddannelse :)
  3. Må man gerne klatre i klatrhal som gravid ca. 3 timer (jeg vil være 10+0)
  4. Jeg har lige købt lidt legetøj, kan godt være jeg er tosset, men det var billigt og brugt, så man må jo slå til når det er, så må det komme i en kasse i kælderen ☺️ Det er så også det første og det eneste jeg har købt og så har jeg heller ikke planer om at købe i mere de næste måneder
  5. Jeg skal når jeg er 9+5 dvs. På Onsdag er der en uge til endnu :/ - nogen der har erfaring hvor længe der så går før nf scanning, tænker det er lægen der sende besked osv. Men der vel er ventetid ?
  6. Jeg er 7+4 i dag og jeg havde ikke planer lige forløbig om at sige det - men kæreste indrømmede så i går at han havde røbet det til sin bror - der blev jeg lidt sur men kun fordi jeg er usikker på om det nu går galt
  7. Havde I/planlægger I egenligt at have jeres kæreste/mand med ved første lægebesøg? Jeg havde slet ikke tænkt tanke at han skulle med, så læste jeg på nettet at det var normalt at begge to var med?
  8. Altså jeg synes ikke det gør ondt, nærmere som en fyldt blære - bare meget oftere end normalt
  9. Nogen der måske selv har været på su, da de skulle på barsel, der kan fortælle hvor meget de havde om måneden. Så vidt jeg kan regne ud: Fødsels su: ca 5000 kr Så er det vel også børnepenge? Og hvad med hvis man ikke bor sammen med nogen, men stadig er kæreste med barnets far (dette er kun teoretisk)? Hvis man har fritidsklub, får man så su barsels og barsels dagpenge, eller hvordan forgår det?
  10. Jeg er ca. 16 dage over tid og har lavet tre positive graviditets teste, den første svag, og de to andre stærkere, så den er vist god nok. Tror bare ikke helt på det før, at jeg har set scanning tror jeg :)
  11. Det er noget med, at alt hvad han tjener går ind i virksomheden, så han først kan få det ud, når han er færdig med uddannelse (han har rimlig godt styr på det) Okay, tak for svar.
  12. Jeg har også gået rundt og været småtræt, men i de sidste døgn, har det godt nok været slemt. Gik i seng kl. 21 i går og stod op kl. 07 (kæresten vækkede mig så lige 02:30, da han kom hjem, men det var højst 30 min.) Og jeg har godt nok været træt, jeg har lang transport til skole, og da jeg skulle hjem, havde jeg det virkelig skidt, føltes som om mit blodsukker var meget lavt, overvejede at stå af 30 min. før, bare for at få luft, men kom heldigvis hjem, fik noget mad og noget og drikke og lagde mig og sov et par timer, det hjalp, allerede da jeg havde fået noget mad og noget at drikke, havde jeg det meget bedre håber godt nok ikke det bliver hverdag, at skulle være så træt
  13. Ja, men nu har jeg også 800 kr i underskud (har opsparing jeg bruger), når der kommer barn kommer der jo flere udgifter. Min kæreste er også studerende,men har virksomhed ved siden af (men han er su berettiet, så han må jo gå under som studerende)
  14. Øv, det presser unægtelig økonomien en hel del, kun at få 5000 kr om måneden. Jeg forstår ikke rigtig at være "studieaktiv" vil det ikke bare sige at man går i skole, og får udbetalt su + barsels
  15. Okay jeg havde forstået det sådan så man får su + su barselsklip Men nu kan jeg forså at man kun får su barselsklip og altså kun får hvad der svare til 5000 kr om måneden?