89Nielsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About 89Nielsen

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    20-01-2015
  1. Okay, ja det er nok ikke så særlig meget lækkert at vågne op, badet i mælk ;-)
  2. Nu nævner et par stykker, det at sove med amme-bh'en.. Eftersom jeg er førstegangs-mami her, så spørg jeg altså lige - sover man med BH når man ammer? Altså giver de en støtte, eller hvordan :-)
  3. Genetisk betinget? Det må jeg læse om :-) Tak for svar.
  4. Hej Ladies :-) Jeg er ca 22. uger henne, og min mave er ikke vokset særlig meget. Men nu har jeg læst og set en del billeder, af piger med piercing i navlen, hvor de har fået nogle grimme ar grundet heraf. Har I nogen erfaringer med navlepiercinger, og graviditet? Jeg ved ikke om jeg skal pille den ud, få en ring i, istedet for en stav, eller købe sårn en flexi-stav som er meget lange og beregnet til gravide. Derudover, vil jeg jo gerne undgå strækmærker... Jeg smøre maven med alm. creme lige nu, men ikke hysterisk meget. Efter kendskab til de her olier, som der bliver reklameret med, i div. blade vil jeg gerne høre om der er nogen der har erfaringer med dem? Tak for hjælpen :-)
  5. Okay - jeg må på markedet og se hvad der findes af amme BHer :-)
  6. Nej, jeg er også lidt i tvivl med de størrelser :-/ Så jeg vil helst gerne prøve den, inden køb. Men nu har meldt mig ind i en gruppe på facebook, der må ku findes noget ;-) Mht. amme BH'er, er jeg slet ikke kommet dertil endnu... Passer mine "gamle" BHer fint endnu, så det har ikke været nødvendigt at investere i nogle nye. Heldigvis... Men med hensyn til de amme BH'er, er det smarte så bare, at de kan åbnes let ved selve brystet? Så ikke man skal have hele piv-tøjet af og på :-)
  7. Jeg render stadig rundt i mit almindelige tøj :-) Har dog købt til vente-bukser i H&M, når de har haft tilbud. Ellers bruger jeg lange toppe (oftest fra Sisters point), og så en cardigan, eller en stor løs strik udover toppen. Jeg var nemlig helt "hug" på at skulle ha' de der fancy'e ventetøj, men måtte igennem samme erkendelse som du - at det bare koster.... :-( - og ja, så er min mave meget lille, så ser ikke SÅ gravid ud, uanset hvor smart ventetøj jeg hopper i ;-) Lige nu skal jeg finde en vinterjakke, som maven kan være, når vi nærmer os den koldere tid, men her tror jeg også jeg køber en brugt.
  8. Typisk med de stødhegn !! Jeg skulle give min mule grime på forleden, og kravler bare lige mellem den øverste og nederste tråd - ingen problem. Men da jeg skal ud igen, får jeg sådan en rap - og nej, det var skutte over nallerne - men mellem benene....... Jikes, jeg kom hurtig ud af folden.. Av av.. Men jeg blev ikke tjekket, og har kun tænkt flygtigt over hvad det eventuelt kunne have af konsekvenser - og mere har jeg faktisk ikke gjort. Jeg tror ikke der er sket noget :-) Men som andre skriver, ring til lægen hvis du er tvivl, eller hvis det kan berolige dig at snakke med en professionel. Det er et eller andet sted, det vi betaler nogen skattekroner til! Så op i revyen om de vil tage en seriøst eller ej :-) Det er DIN baby! dit liv <3