Pippi

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    205
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Pippi


  1. Hejsa

    Jeg ved ikke, om det rigtige tidspunkt findes, men der lyder da bestemt som om, at det kan lade sig gøre, der hvor I er i livet nu. Jeg venter mit tredje barn nu og skal for tredje gang på barselsdagpenge, da jeg endnu ikke har haft en fast stilling og kun har haft barselsvikariater. Vi fik også vores første barn i en lejlighed og det gik fint. Barnets udstyr fylder selvfølgelig, men jeg synes ikke, at det på noget tidspunkt var problematisk.

    Held og lykke med projekt baby :-)


  2. 9 minutes ago, CoolGoose said:

     

    Det er rigtig rart at vide at de tanker, som man egentlig skammer sig over, er helt normale. Det er ikke ret fedt at tænke sådan, men for pokker hvor man det bare virke uretfærdigt! Hvorfor kan andre få et barn, når jeg ikke kan? :(

     

    Det tror jeg også, at du kan :-) Men det blev ikke dette barn og det er bare øv! Barbamama har ret i, at mange oplever en SA. Dengang jeg oplevede det, havde jeg bare aldrig hørt om andre som havde mistet. Derfor har jeg altid været ret åben om det, for hvis så mine veninder skulle opleve det, så vidste de, at de ikke var alene :-) Det med at sørge er jeg også enig i, at man skal gøre på sin egen måden. I min halskæde med vedhæng med mine børns forbogstaver har jeg et lille vedhæng med en stjerne. For mig symboliserer det de børn, som ikke blev hos mig.


  3. 10 hours ago, CoolGoose said:

    Tak for de trættende ord! Det hjælper rigtig meget at vide at man kommer ud på den anden side, for lige nu føles det som om jeg aldrig kommer videre. Det hjælper heller ikke meget at min søster er gravid og har termin to uger før jeg skulle have haft. Jeg har absolut intet overskud til at glæde mig på hendes vegne eller til at høre om babysnak. 

     

    Der kan jeg godt forstå. Når der er gået lidt tid, kan du måske bedre klare det, men det er svært. Min nr.2 SA faldt også sammen med en venindes graviditet, hvor jeg kunne have født i samme måned. Og selv om det er længe siden, kan jeg stadig tænke “jeg kunne have haft et barn på den alder nu”.

    Det er ikke særligt flaterende, men jeg har også tit syntes, at det var lidt snyd, at andre kunne blive gravide med det samme og derudover aldrig skulle opleve at miste, men sådan er det jo desværre :-(


  4. Først og fremmest: et stort kram til dig. Det er ikke nemt at få drømmene om en lille baby knust. Men du kan klare det og kommer ud på den anden side - det ved jeg, for jeg står selv på den anden side. Her har jeg født to raske børn og er gravid med mit tredje barn. Jeg har oplevet to SAer. En før mit første barn og en derefter. Det er ikke nemt, mens man er i det og det værste er nok, at frygten altid vil bo i én, når man har oplevet det. Men det kommer på afstand med tiden, selv om det aldrig bliver glemt. Jeg glemmer aldrig de to børn, som kunne have været og jeg er evigt taknemmelig for dem, som jeg har hos mig nu. :-)


  5. 44 minutes ago, Frk.Mini said:

    Det skal hjælpe, har flere venninder der har fået cravings på det i  svangerskabet.. (de har været virkelig dårlige!)

    Så googlet jeg det, og det er et gammelt råd mod kvalme. :)

     

    Ej, hvor sjovt! Det skal jeg prøve - tak :-)


  6. Hej

    Er der nogen der har erfaring med dette? Jeg overvejer at tale med lægen om det, da jeg har døgnkvalme. Dette er min tredje graviditet med levende barn og i de to første graviditeter havde jeg kvalme helt op til fødslen. Jeg græder derfor ved tanken om, at skulle overleve i over et halvt år med kvalme og arbejde :-(


  7. Jeg har også været utrolig ked af det, når jeg ikke fik en positiv test. Jeg har dog aldrig prøvet, at min menstruation ikke kom til tiden. Mit barn nr. 2 gik der 11 mdr. før jeg blev gravid med og det var først efter en henvisning og en tid hos en fertilitetsklinik, at jeg blev gravid. Så mit råd er at få en tid hos en fertilitetsklinik ;-) Spøg til side, så hjælper det ikke, at jeg siger, at du skal tænke på noget andet. Det er nemlig svært at tænke på andet, når man ønsker noget så brændende og alle omkring én bliver gravide i første forsøg. Men jeg er sikker på, at du nok skal få en dejlig lille baby :-)


  8. Hej.

    Jeg gad godt prøve at blive gravid denne gang uden ÆL-test, samleje på rette tidspunkt og masser af bristede drømme, når graviditetstesten er negativ. De to andre gange har nemlig været sådan og jeg drømmer bare om, at menstruationen en dag udebliver og så tager jeg en test, der er positiv.

    Hvor mange af jer har haft held med at blive gravide sådan? Og hvor hurtigt gik det?

    Jeg vil selvfølgelig stadig holde øje med min frugtbare periode, men ikke noget med kosttilskud, akupunktur osv.


  9. Velbekomme. Vil de indlægge dig ved igangsættelsen? Det med om kroppen er klar, kan du måske have ret i. Jeg tænkte også lidt for mig selv, at jeg gerne ville have givet kroppen tid til selv at starte, men jeg anerkender også en eventuel fare ved det. Jeg blev sat igang fordi jeg gik over tid, så jeg endte vist med at føde 42+0. I min første graviditet gik jeg også over tid, men der startede min fødsel med spontan vandafgang. Jeg glemte at svare på det med veerne og dem oplevede jeg egentligt ikke værre end dem ved min første fødsel som startede naturligt. :-)


  10. Hejsa

    Først og fremmest tillykke med at du snart skal møde din søn. Jeg fødte mit barn nr.2 ved igangsættelse og det gik fint, selv om jeg havde frygtet en igangsættelse. Jeg mødte op på sygehuset og fik scanning samt kørt en strimmel med hjertelyden og fik derefter piller til igangsættelse. Så skulle vi gå en tur og komme ind på sygehuset efter et par timer. Så blev jeg undersøgt med hjertelyd på barnet samt hvor meget jeg havde udvidet mig. Derefter fik jeg piller med hjem og en vejledning om, hvor ofte jeg skulle tage dem. Om natten kunne jeg godt mærke nogle veer og at der skete lidt. Dagen efter havde jeg en tid på sygehuset, hvor de ville undersøge mig, hvor meget jeg havde udvidet mig. Livmoderhalsen var væk og jordemoderen vurderede at hun kunne tage vandet, så det gjorde hun og det satte veerne igang. Om eftermiddagen fødte jeg vores lille datter. Så det forløb faktisk ganske uproblematisk og er ikke noget jeg frygter andet end den voldsomt lange ventetid på sygehuset mellem undersøgelserne. :-)


  11. Jeg har også haft kvalme konstant i begge mine graviditeter, men ligesom ved Barbamama oplevede jeg også, at alt var væk efter jeg havde født. I første graviditet spiste jeg meget frisk frugt, is og marcipanbrød. Det virkede for mig. I anden graviditet kunne jeg få vandmelon ned og så har jeg begge gange spist mange bolcher. At sutte på sådan et friskt bolche med pebermynte eller citrussmag har kunnet holde mig fra at kaste op mange gange! :-) Mit råd er, at du prøver dig lidt frem og måske finder du noget godt som virker for dig. Babyen får alt det den skal have, så det må du ikke bekymre dig om. Jeg havde også glæde af masser af hvile under første graviditet, da jeg var ret afkræftet af ikke at spise. Det kan måske også være værd at tale med læge og jordmoder om proteindrikke og evt. energitæt-is? Det var i hvert fald på min liste over idéer, hvis min vægt ville blive alt, alt for lav. Tillykke med graviditeten og held og lykke :-)