Aja

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    3,362
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Aja


  1. Ja, det har godt nok udviklet sig til noget af et projekt! Det går godt - vi regner med at flytte tilbage i huset i morgen :yay vi mangler stadig en del detaljer, men det må komme hen ad vejen. 

     

    Vores gulv er færdigt, væggene i bryggerset er helt færdige, der er sat fodlister og dør op igen (det er dog lavet rigtig dårligt, så vi skal selv lave det lidt om :gal) og vi har fået leveret vores nye bryggers, ekstra køkkenskabe og hvidevarer fra ikea. Så i dag skal vi have sat noget fint tapet op på en enkelt væg, ordnet de der fodlister, sat hvidevarer op, i gang med at samle nogle af de mange skabe og gøre rent. Så vi flytter hjem i morgen eftermiddag :) senere vil jeg også have malet et par gamle møbler de passer bedre til det nye, men så er vi også ved at være der. 

     

    Skal nok lægge lidt billeder op når det er helt færdigt :) 


  2. On Sunday, February 12, 2017 at 8:40 PM, Alina89 said:

    Jeg var igang med at putte lille umulius - helt ked. Det plejer han ikke, og jeg kan godt mærke min tålmodighed er ved at skride. Så fik jeg stukket en finger i munden på ham. Sgu fanme nok om ikke der er en tand på vej :o nr 17. Så kan jeg dælme godt forstå han var træt af det. Mig ned efter dolodent og 4 minutter senere er der RO. Lille skat :( 

     

    Det er jo helt vildt med ham :o   godt han så kunne finde ro 


  3. Åh ha, hvor jeg håber min lille pige snart bliver frisk. Eller i det mindste bare begynder at spise noget. Det var lige begyndt at gå lidt fremad med vægten, men stor er hun jo ikke ligefrem.  Jeg synes ikke flere dage med dårlig mave hvor hun intet spiser er godt :( 


  4. C har bare været så slatten i dag. Hun har haft dårlig mave i nogle dage, men i dag også med feber. Vi har nærmest intet fået i hende og hun har bare ligget i sofaen / siddet ved mig helt stille :(

    Heldigvis har farmor været her for at hjælpe i dag, så jeg også kunne få lavet lidt på vores hus. 

     

    Hvilket fører mig til mit  luksusbrok -  jeg er så øm efter at skrue skruer i hele dagen  at jeg nu  ikke kan hækle :o :rolleyes 


  5. 2 minutes ago, LeneLN said:

    Min farmor er sovet ind :boo 

    Hun vågnede i morges og bad om kaffe og bagefter faldt hun bare i søvn og åndede ud. Så fredeligt som man kunne ønske,men jeg nåede ikke at få sagt farvel. Og der bliver ingen bisættelse eller begravelæse fordi min far og farbror ikke kan blive enige. Fuck hvor er jeg ked af ikke at få sagt farvel og tak for alt :boo:boo:boo

     

    Åh, det er hårdt  :( kondolerer :kram  


  6. 2 minutes ago, Camils said:

    Adrian fandt i dag ud af, at han kan skubbe sin stol hen til køkkenbordet for at bruge den som en skammel til at komme derop. Han er simpelthen en bølle uden lige, og giver sin mor dårlige nerver :D:rolleyes 

     

    Ååh ja. Clara har opdaget at hendes puttekasse er en glimrende skammel, så den bærer hun med sig overalt og kravler op i sofa, på stole osv. 

    Vi skal godt nok til at passe på :D:rolleyes 


  7. Denne weekend er vi kommet i gang med at bygge den sidste væg op. Vi har nået en del, men hold da op hvor er der også bare mange småting der skal laves med sådan en væg. Så det kommer til at tage lidt tid. Især fordi vi jo kun har tid i weekenden.  Men vi har også fået dag lidt plader på efter jeg tog billeder :)Køkkenet er blevet sat op igen, men vi vil jo have nye hvidevarer og et ekstra skab, så det mangler selvfølgelig. Svigerfar har gået og lavet el i weekenden, sat ekstra stikkontakter op, fyldt nogle huller, spartlet lidt osv. Så det kommer da lige så stille. 

     

    Tømrerne er bestilt til d. 27 til at lægge trægulv på :yay men der bliver rigeligt at se til indtil da. Vi skal også have købt bryggers :) 

    Jeg tænker mest på ting som at få noget nyt tapet op, måske male nogle af vores gamle møbler osv, så man virkelig kan se det ser nyt og fint ud og ikke bare ligner det samme med nyt gulv :rolleyes men der er vi jo slet slet ikke endnu, så jeg glæder mig til vi kommer til de ting, hvor jeg kan være mere med :D 

    rsz_1rsz_20170205_140330.jpg


  8. Min chef mente sagtens at jeg kan få 2 timer mindre om ugen  :yay dog først om en måneds tid, da der starter et par nye medarbejdere op i næste uge, som lige skal på plads. 

    Men hvor bliver det bare fedt,  så kan jeg gå 1 time før  2 dage om ugen, hvor jeg så kan nå at hente Clara og være sammen med hende :yay 


  9. Jeg er godt nok en ringe medarbejder :( har været på arbejdet i 2 måneder og det er nu 3. gang jeg må melde mig syg. Denne gang med migræne, hvilket forhåbentlig ikke varer hele dagen og derfor giver mig endnu mere dårlig samvittighed over at blive hjemme.  


  10. 3 minutes ago, Tumlepigen said:

     

    Er det i et nyt job du er startet? :unsure 

     

    Jeg tænker det vil være fint at lufte tanken så lederen kan tænke det ind. Så får du også en fornemmelse for om det er udelukket eller en mulighed.

     

    Ja det er også lidt det jeg tænker. Tror jeg prøver at nævne det for ham. Det sker i hvert fald helt sikkert ikke, hvis ikke han ved det ;)  håber bare ikke han så tager det for negativt. 

     

    Ja, det er et nyt job. Jeg har egentlig kun været ansat fra 1/1 men har været der i virksomhedspraktik siden 28/11. 


  11. Åh, jeg har altså lidt svært ved at finde ud af, om jeg skal snakke med min leder om muligheden for lidt færre timer. Det er helt klart drømmen, men jeg havde tænkt mig lige at vente nogle måneder, da jeg jo kun lige er startet. 

    Men nu skal der ansættes en ny - før var det ikke en der var i vores team, men det er nu besluttet at den nye kommer ind under vores team. Og derfor sad min leder i dag og snakkede om, at den nye måske også skal overtage lidt sager fra os. Og så tænker jeg at det jo er meget smart, hvis min leder har med i overvejelserne at jeg gerne på sigt vil gå en lille smule ned i tid. Hvis der alligevel skal om-organiseres lidt. 

    På den anden side er jeg kun lige startet og føler ikke jeg allerede kan komme og sige at jeg vil arbejde mindre :unsure  Jeg har hele tiden forestillet mig, at det ikke ville være let at få lov til og måske heller ikke så velset, da der generel er meget travlt. Men bare 2 timer mindre om ugen ville gøre en kæmpe forskel - og det virker måske ikke så urimeligt.. ? 


  12. 13 hours ago, Fru.Mor said:

    Hmm, jeg synes, han begyndte at sidde mere roligt, da vi tog bøjlen af faktisk. Den der tryghed forsvandt, og så kunne han lissom godt finde ud af, at han skulle sidde stille ;)

     

    :ditto 

    Synes også det hjalp da vi tog bøjlen af. Clara rejser sig stadig  meget op, men før skulle hun kæmpe sig ud af bøjlen og jeg var helt tiden bange for hun faldt ned. Nu rejser hun sig lige op og bliver så  bedt om at sætte sig ned igen, hvilket hun oftest bare gør. Så er egentlig ikke så bekymret :)