Tøsernes mor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    28
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tøsernes mor

  • Status
    Medlem
  1. Pas

    hvor skal du hen? Du kan se på um.dk hvad det andet land kræver og om de accepterer et midlertidigt pas. Men et midlertidigt pas kan du bestille og få med med det samme hos borgerservice i kommunen.
  2. He he. Jeg er en gang blevet kaldt erotisk buttet.
  3. Da jeg fik den lagt, var tråden knapt nok mærkbar - og han fortalte at han klippede så kort, så jeg kunne mærke den men også kun lige. For et år siden var tråden væk og jeg måtte scannes af en gynækolog. Nu skal jeg knapt nok tørre mig efter toiletbesøg før, at jeg kan mærke den. Den er omtrent tre fire cm inde. Jeg har fået en henvisning til en gynækolog, men har ikke fået fat i en nu.
  4. Møg læge. "Det er ganske normalt at du kan mærke din tråd i spiralen. Det er ganske normalt bare du ikke kan mærke den udenfor skeden." Tror ikke en disse på ham.
  5. Jeg gik også i panik da jeg ikke kunne mærke min tråd. Men en gynækolog der scannede mig, sagde at den sad som den skulle. Så tråden kunne godt kravle op så man ikke kan nå den
  6. Ditto!
  7. Jeg kommer fra Ringsted. Hvor I Ringsted bor du og hvor går han nu? Kender en børnehave pædagog jeg desuden kan spørge
  8. Og mig.
  9. Det er det ikke. De melder også konsekvent fra til min fødselsdag. Nu gider jeg ikke mere. Stakkels min far. At være splittet på den måde mellem forældre og eget barn. Ikke at jeg vil have at han vælger side.
  10. Er ikke inviteret til 2. Juledag hos mine bedsteforældre, men resten af familien er
  11. Min mand! Intet kys, kram og tillykke på min fødselsdag.
  12. Hvem begynder at grave lige uden foran huset klokken seks om morgenen. Overvejer at sende en klage!!!!
  13. Jeg kan godt forstå dig. Og jeg er sikker på, at man med ærlighed kommer længst.
  14. Har I fået et skriftligt tilbud inden de gik i gang? Jeg vil anbefale dig at kigge på byggerietsankenaevn.dk
  15. Min gik fem dage før fødslen.