Mrs-Rina

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    3,679
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Mrs-Rina

  1. Jeg vil godt brokke mig over at den gamle tråd blev lukket, nå
  2. Jeg ved ikke hvor du kan købe det, men et godt bud er div. helsebutikker? Måske de i hvert fald kan bestille det hjem til dig. Men hvis du/familie/venner har en hindbærbusk ligger den jo lige til højrebenet, medmindre du snart har termin jeg tænker du kan drikke det fra første ve, men jeg aner ikke hvor lang tid der går før det har en smertelindrende effekt.
  3. Køb strømpebukserne vil jeg sige knæbeskytterne gled ned hele tiden.
  4. The af hindbærblade virker også let smertelindrende
  5. Hehe, jeg kan godt følge dig, men seriøst: vent med at give hende sko til hun går stabilt. Alt før det er kun for syns skyld
  6. Nej og hvis du ikke kan styre din købelyst, så køb nogle med helt blød sål som fx hjemmesko med skindsål
  7. Snyd nyd det! Jeg har slet ikke haft ferie, kun sygt barn
  8. Ja men vi må jo ikke snakke om det, så det gør vi ikke.
  9. Jeg har jinxet B's nemme putning hold op det er ikke fedt når vi er vant til at det tager 2min
  10. Dejligt
  11. uden helt at vide det
  12. Jeg har købt en Reima flyverdragt, model Copenhagen. Der står at man kan knappe Play Layers (fx en fleecetrøje/heldragt) i den, men jeg kan ikke finde nogen knapper, som burde gøre det muligt. Jeg kan se i nogle af de andre flyverdragter fra Reima, at de fx har en knap i nakken, men det er der ikke på denne flyverdragt, heller ikke på billederne på Reima's hjemmeside, som ellers også beskriver at man kan knappe deres Play Layers i netop denne model. Nogen der kan guide til hvordan de fastgøres, hvis det ikke er med knapper?
  13. ja det er ikke det fedeste, men så er det gjort
  14. Tak.
  15. Når du er klar til at gemme, så skal du trykke Ctrl+P - så printer du en pdf af siden, og den skal du så gemme.
  16. Jeg har købt en Reima flyverdragt, model Copenhagen. Der står at man kan knappe Play Layers (fx en fleecetrøje/heldragt) i den, men jeg kan ikke finde nogen knapper, som burde gøre det muligt. Jeg kan se i nogle af de andre flyverdragter fra Reima, at de fx har en knap i nakken, men det er der ikke på denne flyverdragt, heller ikke på billederne på Reima's hjemmeside, som ellers også beskriver at man kan knappe deres Play Layers i netop denne model. Nogen der kan guide til hvordan de fastgøres, hvis det ikke er med knapper?
  17. Jeg tror google logger hvilke billeder man sidst har set på BK. Jeg fik nogle frem af min B, men også af Alura, BBM's børn, forskellige profilbilleder. Det er ret skræmmende
  18. Godt at høre at den har det godt ovenpå Mies køkken
  19. Åh, den vil jeg gerne i gang med, men har ikke lige taget mig sammen endnu
  20. Mon det er den orkide du fik af os?
  21. Fedt, fedt, fedt
  22. Jeg er som sådan enig med dig, men selvom det er let at oprette en profil, så vil det alligevel sortere nogle fra, når man ikke med det samme (altså uden en profil) kan læse alt indhold. Det giver måske et falsk billede af at forummet er "privat" (i mangel af bedre ord), men det er alligevel sådan jeg netop har set BK.
  23. Jeg har købt en Reima flyverdragt, model Copenhagen. Der står at man kan knappe Play Layers (fx en fleecetrøje/heldragt) i den, men jeg kan ikke finde nogen knapper, som burde gøre det muligt. Jeg kan se i nogle af de andre flyverdragter fra Reima, at de fx har en knap i nakken, men det er der ikke på denne flyverdragt, heller ikke på billederne på Reima's hjemmeside, som ellers også beskriver at man kan knappe deres Play Layers i netop denne model. Nogen der kan guide til hvordan de fastgøres, hvis det ikke er med knapper?
  24. Øv altså rigtig, rigtig god bedring!