Dbp

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    24
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Dbp

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 04/04/1987

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    12-05-2015
  • Lokation
    Nordjylland
  1. min arbejdsplads vil vente til jeg har været til scanning for at få fastslået termin :)
  2. hvem/hvad skal man ansøge for at blive medlem..? og er det helt sikkert at den er 100% hemmelig, ingen kan finde den, heller ikke dem som følger en på face..? skulle gerne være hemmeligt en uge endnu her fra :)
  3. sygeplejersken sagde at vi burde have taget lidt på nu.. hun syntes at det var lidt underligt, har jo ingen kvalme eller noget, og har slet ikke haft det..
  4. er lidt nervøs.. smuttede på vægten i dag, har tabt mig ganske lidt.. kontaktede lægehuset og spurgte om jeg ikke burde begynde at tage på når jeg nu er 11 uger henne, det burde jeg, vi ser lige an et par uger, hvis jeg ikke begynder at tage på, skal jeg lige et smut ned til lægen.. tog kun 12½ kg på sidste graviditet :) så tænker da at det nok skal komme :) spiser jævnligt men meget lidt, bliver lynhurtig mæt, ved ikke om det kan være det.. hvad med jer andre, hvordan har i det..?
  5. det er hun :) hun har det super godt og tager godt på, alt er godt.. storesøsteren havde det dårligere, det var 12 uger for tidligt, der var vi til akut barnedåb på neuronatalafdelingen :( men hun er fin i dag,
  6. så kom brevet :) skal til nakkefold d. 5/11, der er jeg 13+1, uha, glæder mig.. havde lidt mistet modet til alt det her, men var lige ude på sygehuset og se niecen igen, lidt over 3 uger gammel :) hun er født 11 uger for tidlig.. det gav mig lige et skub til at glæde mig igen :)
  7. Hej Piger :) i går var jeg nede ved lægen og sygeplejersken for at få lavet vandrejournal, taget blodprøver og urinprøve. lægen skulle ikke undersøge mig for neden, puha, det er jeg glad for, det er det værste jeg ved.. jeg modtager på et tidspunkt en indkaldelse til scanning med posten.. bliver så spændende :loveshower
  8. er jeg ked af at høre :( ved det er en abort, men hvad står m for..?
  9. for hulen jeg har ondt, tror det er iskias, skal til læge og sygeplejeske på onsdag, så må de lige gøre noget.. av av av..
  10. fed måde at gøre det på :)
  11. ville nok ringe til min far og svigerforældre og fortælle det, og måske også lige til de nærmeste, derefter tænker jeg at skrive det på facebook, evt med et billede af maven hvor der står 12+0, eller af en graviditetstest.. har ikke helt gennemtænkt det, men i hvert fald først fortælle det til min far og svigerforældre så det kommer fra mig og ikke andre.. :)
  12. uha.. kan ikke vente med at fortælle det :)
  13. nej nej, det var ikke ment som en billig taxatur.. forventer at manden er hjemme til at køre, har absolut ikke lyst til at ligge i en ambulance, alt for at det ikke bliver sådan.. det jeg mente var, hvis alle andre muligheder er udelukket, var det så en mulighed.. det tog 6 timer og 15 minutter sidst, så frygter at det kommer til at gå hurtigere denne gang. :unsure
  14. Nu jeg har startet den, må jeg nok hellere starte :yay En ting er sikkert, frygter farten på fødslen, det tog kun 6 timer og 15 min. sidste gang, er bange for om jeg når at komme på sygehuset.. manden siger at hvis han ikke er hjemme må jeg jo bare ringe efter en ambulance, men må man overhovet det..?
  15. Tænker denne kunne bruges til tankerne, glæden, frygten, huskelisten osv, til det vi snart skal gennemgå :stork