Dukke-lise

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Dukke-lise

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 02/26/1980

Profile Information

  • Lokation
    Frederikshavn
  1. Tillykke med det første år ;)
  2. Hej Jeg har Jonathan på 20 mdr, som indtil for et par dage siden, spiste alt. Men nu kan han lige pludselig ikke spise det han plejer. Spyttede kartofler ud, tog bacon ud igen og lagde det på tallerkenen osv. Er der nogen der har prøvet det? Eller er der nogen der har gode råd, til hvordan man lige kommer videre? Hilsen Louise
  3. Jeg kommer fra Frederikshavn
  4. Manden min arbejder hos Martin Lightning som elektronikmekaniker (er tidl. soldat)
  5. Er også overrasket over at der er så mange, der ikke arbejder fuld tid. Jeg selv arbejder fuldtid, + jeg arbejder 1times kørsel væk. Har søgt om at komme på 32t, men det er ikke noget man gør i det firma jeg arbejder i. Kan rigtig godt lide mit arbejde, og synes så heller ikke jeg ville kunne nå det jeg skulle på mindre tid. Har dog fået omlagt mine timer lidt, så når jeg nu starter efter barsel, arbejder jeg 7.30-15 og så arbejder de resterende timer om aftenenen, som jeg selv bestemmer. Så mine børn kommer til at være i institution fra 6.30-15-15 (far henter) og det synes jeg sådan set er okay. Selvfølgelig ville en perfekt verden se anderledes ud, men nu er det sådan det er nu.
  6. Jeg må da også lige "pippe" med i koret og sige at her er rigtig dejligt at være, samt det er skønt at have jer tilbage igen.
  7. Jeg stemmer også for noget sjovt, elsker overraskelser..