• Announcements

  • ki schou

   Velkommen til din terminsgruppe

   Tillykke med din graviditet - du går nu en meget spændende og dejlig tid i møde :loveshower

   Vi har oprettet en terminsgruppe til dig, hvor du kan tale med alle de andre skønne kvinder herinde, der er på samme stadie i graviditeten som dig.
   Det er nemlig dejligt, at snakke med andre der virkelig forstår, hvad det er for nogle tanker og følelser, du oplever i løbet af din graviditet.

   Når alle skal til at føde, så bliver terminsgruppen automatisk lavet om til en mødregruppe, og besvarelser og emner rykkes selvfølgelig med over i mødregruppen.

   Hvis du gerne vil modtage en besked, hver gang der er nye emner og besvarelser i din terminsgruppe, så klik på knappen [Hold øje med dette forum] når du står i emneoversigten i din terminsgruppe. Herefter kan du vælge, hvordan du vil informeres, når der er nye emner og besvarelser.

   I kan med fordel oprette en tråd i terminsgruppen, der hedder STATUS PÅ VORES TERMINSGRUPPE. Vi skal nok fremhæve tråden, når den første status er lagt ud, det er bare at sige til. Alle er velkomne til at skrive deres status i tråden, og den kan løbende kan opdateres i takt med, at graviditeten skrider frem. Det vil give et rigtig godt overblik over alle medlemmerne i terminsgruppen.

   Du kan fx anvende følgende informationer (og du er selvfølgelig ikke tvunget til at svare på dem alle, hvis der er nogen informationer, der er for personlige til at dele).
   MIT RIGTIGE NAVN:
   TERMIN:
   FØDESTED:
   SCANNINGER:
   JM KONSULTATIONER:
   VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER:
   MULIGE NAVNE:
   STØRRE SØSKENDE:
   TAGET PÅ I KILO:
   GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt)
   SÅDAN VIL JEG FØDE:
   HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN:
   ANDET:

   Vi ønsker jer held og lykke med graviditeten, og vi glæder os til at se billeder, når jeres mirakler kommer til verden

   :kram
  • Martin

   Sådan bliver du slettet fra Babyklar

   Hej med dig Du læser sikkert denne announcement fordi du vil slettes fra Babyklar. :unsure Hvis du vil slettet skal du klikke på dette slette link HUSK AT DU SKAL VÆRE LOGGET IND FOR AT SLETTE DIG SELV Husk at vi på ingen måde kan genskabe din medlemsprofil igen. :) Så tryk kun hvis du er helt sikker på at du vil slettes :goodluck Mange venlige hilsner Babyklar Martin
  • Martin

   Babyklar's GIVEAWAYS & 10 VILDT GODE HEMMELIGHEDER OM MÆND   11/21/2012

   <BR>- Få 10 vildt gode hemmeligheder om mænd - Deltag i vores gratis giveaways - Adgang til 10 sjove videoer med babyer TRYK "Synes godt om" - Gå derefter ind til dine hemmelige velkomstlinks <iframe style="border: currentColor; width: 700px; height: 435px; overflow: hidden;" src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbabyklar&width=700&height=435&colorscheme=light&show_faces=true&border_color&stream=false&header=true" frameborder="0" scrolling="no" width="700" height="435"></iframe>