Nye kunder til din forretning

Brudeparrenes foretrukne website

50 milliarder kroner

Statistisk set bruger en gennemsnits famillie groft regnet 600.000 kr. på barnet fra graviditeten til og med konfirmationen.

Så med over 80.000 unikke besøgende pr. måned, som sammen skal forbruge 50 milliarder de næste 14 år på deres børn, er der rig mulighed for, at du laver en god forretning ved at være med på Babyklar.dk

Sådan kan vi hjælpe dig

Markedsføring er vigtig, og det er selvfølgelig her, vi er stærke og kan hjælpe dig. Ved at eksponere dit firma og jeres produkter på Babyklar.dk, vil vi kunne bidrage til en positiv tilgang af nye kunder.

Uanset om du er en lille eller en stor forretning, så tilbyder vi at markedsføre dig i alle de bedste reklamefelter på Babyklar.dk, noget der normalt er forbeholdt de helt store i branchen. Men hos os skelner vi ikke mellem stor og lille, alle skal have samme gode markedsføring.

Vi kan eksponere din butik lige fra få til flere millioner reklamevisninger om måneden.

Selvfølgelig kan vi også skrive om dine udsalg og events eller vise gallerier af dine nye produkter i redaktionelle artikler.

Skriv til os! Så finder vi en god løsning til en super fair pris.

Sådan ser vi ud, os der ejer og driver sitet

Ki og Martin

Kontakt os for et super godt og uforpligtende tilbud

Skriv til os så mailer vi markedsføringsmulighederne til dig. Det kan meget vel være det bedste, du nogensinde har gjort for dit firma.

Send en e-mail her