Vintertøj MarMar

MarMar har ikke kun lækre bodyer, leggings osv., men også noget virkelig lækkert overtøj til børnene. Herunder ser I et udvalg af MarMars overtøj, der ikke bare er flot i designet, men også slidstærkt, så det kan holde til leg i det danske efterårs- og vintervejr.

 

Marmar-flyverdragter

Flyverdragt med mange funktionelle detaljer til henholdsvis 1199,- og 1299,-. Den sorte til både piger og drenge kan købes her og den sorte med guldprikker her.

 

Marmar-flyverdragter-2

To smarte flyverdragter i slidstærkt materiale, perfekte til leg, til henholdsvis 1199,- og 1299,-. Køb den blå flyverdragtkøb den blå og sorte flyerdragt.

 

Marmar-Ode-jakker

Rigtig lækker vinterjakke til både piger og drenge til 799,-. Der findes overtræksbukser, der matcher jakkerne, så børnene er helt klar til leg i det danske vejr. Køb den sorte jakkekøb den rosa jakke.


Marmar-huer

MarMar har også rigtig fine huer med uld til 199,-. De har også lækre elefanthuer med uld. Køb den sorte hue herkøb den rosa hue her.

 

Marmar-olga-jakker

Super fine vinterjakker til pigerne med fine detaljer. Disse i lange modeller i flere farver til 1099,-. Køb den blå herkøb den sorte her.

 

Marmar-oskar-jakker

Smarte vinterjakker til de seje drenge, der er slidstærk til leg til henholdsvis 999,- og 1099,-. Køb den sorte herkøb den blå og sorte her.

Se flere farver på jakkerne og mere overtøj fra MarMar hos Luksusbaby.dk, der har et stort udvalg af overtøj til babyer og børn.