Vintertøj MarMar

MarMar har ikke kun lækre bodyer, leggings osv., men også noget virkelig lækkert overtøj til børnene. Herunder ser I et udvalg af MarMars overtøj, der ikke bare er flot i designet, men også slidstærkt, så det kan holde til leg i det danske efterårs- og vintervejr.

 

Marmar-flyverdragter

Flyverdragt med mange funktionelle detaljer til henholdsvis 1199,- og 1299,-. Den sorte til både piger og drenge kan købes her og den sorte med guldprikker her.

 

Marmar-flyverdragter-2

Annonce ♥

To smarte flyverdragter i slidstærkt materiale, perfekte til leg, til henholdsvis 1199,- og 1299,-. Køb den blå flyverdragtkøb den blå og sorte flyerdragt.

 

Marmar-Ode-jakker

Annonce ♥

Rigtig lækker vinterjakke til både piger og drenge til 799,-. Der findes overtræksbukser, der matcher jakkerne, så børnene er helt klar til leg i det danske vejr. Køb den sorte jakkekøb den rosa jakke.


Marmar-huer

MarMar har også rigtig fine huer med uld til 199,-. De har også lækre elefanthuer med uld. Køb den sorte hue herkøb den rosa hue her.

Annonce ♥

 

Marmar-olga-jakker

Super fine vinterjakker til pigerne med fine detaljer. Disse i lange modeller i flere farver til 1099,-. Køb den blå herkøb den sorte her.

Annonce ♥

 

Marmar-oskar-jakker

Smarte vinterjakker til de seje drenge, der er slidstærk til leg til henholdsvis 999,- og 1099,-. Køb den sorte herkøb den blå og sorte her.

Annonce ♥

Se flere farver på jakkerne og mere overtøj fra MarMar hos Luksusbaby.dk, der har et stort udvalg af overtøj til babyer og børn.