Strygemærker på børnetøj

Hold styr på børnenes tøj med smarte strygemærker. Mange forældre oplever, at børn har en enestående evne til at miste deres tøj specielt i institutionen og skolen. Derfor er det en god idé, at sørge for god opmærkning af tøjet, og der kan strygemærker være en glimrende løsning.

Derfor skal du bruge strygemærker

En institution kan nogle gange godt være lidt af en Bermudatrekant, når det gælder tøj. Tøjet kommer ind men ikke altid med ud igen, og nogle gange er det, som om det simpelthen forsvinder fuldstændigt fra jordens overflade.

Der er naturligvis ingen onde intentioner bag, men af og til oplever man som forælder også, at børnene pludselig er kommet hjem med forkerte gummistøvler, regnjakker eller flyverdragter.

Det er det, der sker, når det hele lige skal gå lidt stærkt i en travl hverdag.

Derfor kan det være en rigtig god idé, at forsyne dit børnetøj med strygemærker. På den måde ved du nemlig, at selvom dit barns tøj skulle havne hos en anden, så er det muligt at spore dig (og dit barn) som den retmæssige ejermand.

Her kan du købe strygemærker til dig børnetøj

Annonce ♥

Fordelen ved strygemærker til tøj fremfor fx en almindelig tusch er, at strygemærkerne ikke på samme måde falmer i vask, ligesom de heller ikke risikerer at smitte af i sommervarmen.

Strygemærker med navn og figurer

Udover deres bedre holdbarhed, er strygemærkerne også meget sjovere. Både for dig og børnene. I kan selv designe strygemærkerne, som I vil have dem, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Og hvis du gør det sammen med børnene, kan de selv være med til at præge deres strygemærker og dermed opmærkningen af deres tøj.

Annonce ♥

Det er ikke kun hyggeligt, men også særdeles praktisk, da dit barn pludselig bliver meget mere bevidst om, at ”det her er ikke min jakke, for min jakke har en elefant i nakken”, og på den måde mindskes risikoen for at miste tøj i det daglige.