Petit by Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor laver det fineste og sejeste tøj til både babyer og børn, piger og drenge. Der er de fineste forårsprint på bodyer, bluser og leggings, og helt nye forårsfarver på deres NYC sweatshirts og bluser.

 

Petit-by-sofie-schnoor-sommerfugle-butterflies-body-leggings

Lækker body og leggings med fint sommerfugle print. Body og leggings til 179,95,- hver. Det er lavet i flere forskellige prints og med tilhørende bluse. Køb body med sommerfugle print her og leggings her.

Petit-by-sofie-schnoor-bulldog-hund-bluse-leggings

Super fint sæt til drengene med sejt bulldog print. Find blusen og leggingsene til 179,95,- hver. Petit by Sofie Schnoor har lavet flere seje sæt med forskellige print dette forår. Køb blusen her og leggingsene her.

Annonce ♥

Petit-by-sofie-schnoor-bluse-bukser-nyc

Super smart sæt til foråret med bluse med det seje NYC print og bukser i en flot rosa farve. Find bluse og bukser til 229,95,- hver. Køb blusen her og bukserne her.


Petit-by-sofie-schnoor-body-flamingo-leggings

Annonce ♥

Rigtig fint sæt med print af flamingoer i guld. Find bodystockingen og leggingsene til 299,95,- pr. stk. Køb bodystockingen her og bukserne her.

Petit-by-sofie-schnoor-blue-blaa-nyc-bukser

Smart sæt i en flot petroleum farve. Sættet kan kombineres med flere bluser og bukser fra Petit by Sofie Schnoors forårskollektion. Køb blusen til 199,95,- her og bukserne til 199,95,- her.

Annonce ♥

Petit-by-sofie-schnoor-blue-blaa-bulldog-hund-bukser

Lækkert sweatsæt i en flot mørkeblå farve med bulldog print til henholdsvis 229,95,- og 199,95,-. Køb blusen her og bukserne her.

Se alle de fine nye print og forårsfarver fra Petit by Sofie Schnoor, samt mange flere nyheder hos Luksusbaby.dk.

Annonce ♥