Børnesikring af skabe og skuffer

Små pilfingre der kommer i klemme i skabe og skuffer vil hurtigt blive hverdag, når du har fået småbørn.

Hvis du fra start opdrager dit barn til IKKE at lege med skabsdøre og skuffer, er du kommet allerede kommet et langt stykke på vejen mod et mere sikkert hjem.

Sikre kun de farlige skuffer

Det er en god idé at foretage en børnesikring af visse skuffer og skabe i småbørnshjemmet, bl.a. dem, hvor du opbevarer de redskaber og de ting, som den lille ikke skal have fingrene i.

Så som knive, sakse, plastic poser, snor, elastikker osv. Du kan også strategisk børnesikre de skuffer og skabe, som den lille viser interesse for, hvis du gerne vil undgå at dit barn roder netop der.

Opbevar farlige uden for rækkevidde

Uanset om du har børnesikret skuffer og skabe eller ej, så opbevar altid de farlige ting så højt oppe som muligt. Dette betyder fx at knive, gafler og andre spidse og skarpe genstande skal i øverste skuffe ikke nederste.

Læs også: Liste over giftige haveplanter

Annonce ♥

Skabe med kemikalier

Alle skabe med kemikalier, rengøringsmidler og medicin SKAL børnesikres grundigt. Brug derfor beslag der skrues grundigt fast og tjek jævnligt efter, om børnesikringen på det pågældende skab virker.

Sådan børnesikre du skabe og skuffer

Det er nemt at børnesikre skabe og skuffer i hjemmet. Du køber det sikringsbeslag, der passer dig bedst og sætter på det skab eller den skuffe, som du vil have børnesikret “aflåst”.

Der er et hav af forskellige sikringsbeslag til skabe og skuffer, her viser vi et lille udvalg af nogle forskellige modeller, vi finder gode.

Annonce ♥

Baby Dan magnet sikring af skuffe

Smart magnet lås som åbner når du holder en nøgle op foran låsen. Set hos pinkorblue.dk

magnet lås på skuffe

Klassisk børnesikring af skabe og skuffer

Denne sikring monteres på indersiden og er dermed skjult. Når du vil åbne skabet eller skuffen, trykker du sikringen ned gennem sprækken. Set hos pinkorblue.dk

Annonce ♥

Sikring monteret i skab

Køleskabssikring

Du kan også sætte en lås på jeres køleskab, som sikre at barnet eller fx et husdyr ikke uønsket åbner op. Set hos pinkorblue.dk

køleskabs sikring

Annonce ♥